Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21072108210921102111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evli olmanın etkisiyle whatsapp gibi uygulamaları yoğun kullanmıyorsunuz galiba 20 gün önce whatsapp sıfırlamıştım 20 günde 16248 mesaj gönderip 18403 mesaj almışım. line sesli ve görüntülü kullanım için süper.
    özete gelirsek bir çok uygulama aktif olsa bile bunları ne yoğunlukla kullandığımızda önemli.

Nokia efsaneleri asla unutulmaz
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    henüz evlenmedim yaa.... ben daha yaşıyorum
    whatsaap mesajlarına nereden baktınız öyle? bende çok az çıkar yinede

N8 de dahil her telefonumu bu şekilde kullandım. çok az değişiklik olur. N8 bile g2 kadar iyi gitmiyordu.

edit: 16 bin mesajı N8 klavyesiyle yazsam şimdi ilaçlarla ayakta duruyor olurdum herhalde çileydi ya...

gene edit: sanırım note 2 için bu mesajlaşma yanlış zıplamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_e -- 7 Nisan 2014; 16:23:46 >

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    "benim hatunla bilardo oyunu oynamayı çok seviyoruz" deyince yanlış anladım

whatsapp/ayarlar/hesap/şebeke kullanımı
    muhahaha 291 gönderilen 213 gelen.
    kim bilir kaç aylık
    yok aylık değil. hatırlamıyorumda herhalde 3 hafta önce sıfırlamıştım telefonu ozaman silinmiştir geçmişi
    piyasada herkese hitap eden cihaz var. bundan 2 3 yıl önce büyük telefonla dalga geçerken şimdi 6" modellere bakıyorum
    Egemen hiç denk gelmedim bu ara n8e..arada gezerim telefoncuları ama dedogim gibi görmedim..
    Yakalarsam alirim sana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun güncel kalması beni sevindiriyor bazen 1020 ye geçsem mi diye düşünmüyor değilim hala benim şarj normal kullanımda genelde sadece akşamları kullanıyorum müzik, watsapp filan 3 gün gidiyor sürekli kullanımda 2 günü çıkarıyor rahatlıkla normal aramalar mesajlaşma filan olursa
  • beyler bızım sokakta (mecıdıyekoy) telefoncu var. adama kılıf dedım, cam fılmı dedım. adam "abı n8 mı kaldı, ona cam fılmı mı kaldı, kılıf mı case mı kaldı allasen. gıt bısey al artık" dedı bana :)
  • 925 e gecılıcek galıba Wp8.1 lı olması tercıh sebebı tabıı. Lumıa famılyasından bataryası en uzun gıden hangısı beyler? (720 harıcınde)
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    L1320 nin bataryası büyüktü ama ona telefon demeyede bin şahit ister telefoncu olayı iyiymiş 1020 nin şarj süresi 925 den daha iyi diye biliyorum ben en iyisi hangisi onu bilmiyorum ama
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    1020 üstat..

• benim N8 hata vermey başladı ufaktan müzik playerda bazı parçaları açmıyor whatsapp yüklemeye çalışıyorum yüklenemedi diyor anca kapatıp açıyorum yok ne yapıcaz bilmiyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

beyler bızım sokakta (mecıdıyekoy) telefoncu var. adama kılıf dedım, cam fılmı dedım. adam "abı n8 mı kaldı, ona cam fılmı mı kaldı, kılıf mı case mı kaldı allasen. gıt bısey al artık" dedı bana :)

B.k yesin o. Bu arada benim elimde n8 gören bebeler çevirmeli telefon görmüş gibi bakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

beyler bızım sokakta (mecıdıyekoy) telefoncu var. adama kılıf dedım, cam fılmı dedım. adam "abı n8 mı kaldı, ona cam fılmı mı kaldı, kılıf mı case mı kaldı allasen. gıt bısey al artık" dedı bana :)

B.k yesin o. Bu arada benim elimde n8 gören bebeler çevirmeli telefon görmüş gibi bakıyorlar

çok dalga geçiyorlar ya bizim telefonlarla

• Format ve cfw..:)

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    ben hiç cfw kurmadım bana ne getirisi olurki
  • Çok fazla getirisi olur üstat.cihaz çok fark eder..

Sana cfw kuralım biz..

• b.k yesın tabı. 1020 konusuna gelınce cok buyuk abı o. 925 ı bıle zor sındırıyorum boyut olarak. N8 gercekten CAN yahu...
  • 
Sayfa: önceki 21072108210921102111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.