Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Unboxing

http://justamp.blogspot.com/2008/10/nokia-n79-first-unboxing-video.html

Cihazla beraber 2 ayrı kapak daha geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Ekim 2008; 0:50:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ktunnel'dan açın.

Unboxing

http://justamp.blogspot.com/2008/10/nokia-n79-first-unboxing-video.html

Cihazla beraber 2 ayrı kapak daha geliyor.

Eleman sanırım telefonu mağazadan çalmış, ıssız bi köprü altında açıyo. kayalardan yuvarlanıp suya düşermi diye baktım ama olmadı.

• telefon almanyada satisa cikmadi. almanyada yilin 44. veya 45. haftasindan itibaren dagitimi yapilacak.

aslinda n78 alicaktim ama onda video 15frame. o yüzden n79(30 frame) u bekliyorum. telefon benim cok hosuma gitti. ilk defa bir n serisi telefonu begeniyorum. bunda kompakt boyutunun da etkisi var. bu tel sanki daha cok bayanlar icin tasarlanmis gibi. 3 kapak ve renkler falan. nokia yazisa sanki label´mis gibi sagda ilginc bir yerde. su test bunu onaylarcasina güzellik salonu gibi bir yerde geciyor:)

http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/?prod_id=3191&tid=3889870

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

arkadaşlar n79 almanyada satışa çıkarıldı.
    satış fiyatı 429,00€ ..yani 780 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 16 Ekim 2008; 4:37:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jv96

telefon almanyada satisa cikmadi. almanyada yilin 44. veya 45. haftasindan itibaren dagitimi yapilacak.

aslinda n78 alicaktim ama onda video 15frame. o yüzden n79(30 frame) u bekliyorum. telefon benim cok hosuma gitti. ilk defa bir n serisi telefonu begeniyorum. bunda kompakt boyutunun da etkisi var. bu tel sanki daha cok bayanlar icin tasarlanmis gibi. 3 kapak ve renkler falan. nokia yazisa sanki label´mis gibi sagda ilginc bir yerde. su test bunu onaylarcasina güzellik salonu gibi bir yerde geciyor:)

http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/?prod_id=3191&tid=3889870

quote:

arkadaşlar n79 almanyada satışa çıkarıldı.
    satış fiyatı 429,00€ ..yani 780 ytl

ben mi yanlış gördüm bilemem ama bu: http://shop.nokia.de/nokia-de/default.aspx?cp=localnav&link=firstlvnav adreste vardı sankii

• arakdaşalr bu n79 un işlemci ve ram gibi bilgilerini bilen kişiler bizi bilgilendirirlerse sevindirirler. inşallah ram sorunu yoktur.
  • CPU: ARM11 369 Mhz Single CPU Ram:128mb

quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

arakdaşalr bu n79 un işlemci ve ram gibi bilgilerini bilen kişiler bizi bilgilendirirlerse sevindirirler. inşallah ram sorunu yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 1 Kasım 2008; 11:16:57 >
  • quote:

ben mi yanlış gördüm bilemem ama bu: http://shop.nokia.de/nokia-de/default.aspx?cp=localnav&link=firstlvnav adreste vardı sankii

shop.nokia.de sitesinde ön sipariş alıyorlar. açıklamalarında 44. haftada (27-31 ekim haftası) dağıtımına başlanacaktır yazıyor.
  • drorhan AYNI TARİHE YAKIN BURALARDA DA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ANCAK PİYASALARIN DURUMU ÇOK KÖTÜ...
  • bencede... dolar uctu... ucucak gibi duruyooo
    quote:

drorhan AYNI TARİHE YAKIN BURALARDA DA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ANCAK PİYASALARIN DURUMU ÇOK KÖTÜ...

• ram sorunu yok fakat işlemci tek cekirdek demi? n95.te cift cekirdekti o zaman n95.e göre yavaş herhalde.
    benim icin n73.ten hızlı olsun yeter:) bıktım artık takılmalardan :)

quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

CPU: ARM11 369 Mhz Single CPU Ram:96mb

quote:

arakdaşalr bu n79 un işlemci ve ram gibi bilgilerini bilen kişiler bizi bilgilendirirlerse sevindirirler. inşallah ram sorunu yoktur.

• Single CPU dediğine göre tek işlemcili ama merak ettiğim bilmediğim n serisinde ve bu telefonda özel ses çip'i varmı walkman serisi kadar ses ler iyimi. sony ericsson almaya o kadar kararlıydım ki ama SE hakikaten bana göre bi telefon çıkartmaya planlı deyil gibi.

quote:

ram sorunu yok fakat işlemci tek cekirdek demi? n95.te cift cekirdekti o zaman n95.e göre yavaş herhalde.
    benim icin n73.ten hızlı olsun yeter:) bıktım artık takılmalardan :)

quote:

CPU: ARM11 369 Mhz Single CPU Ram:96mb

quote:

• Ses çipi bulunmuyor. N85'e koymalarına rağmen buna ses çipi koymamışlar.
    Ses kalitesini ne kadar etkilediği hakkında bi bilgim yok.

İngiltere nokia shopta da önsiparişe sunulmuş. 324 sterlin (yaklaşık 830 ytl). E71'den 6 sterlin ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 18 Ekim 2008; 23:12:27 >
  • quote:

Ses çipi bulunmuyor. N85'e koymalarına rağmen buna ses çipi koymamışlar.
    Ses kalitesini ne kadar etkilediği hakkında bi bilgim yok.

İngiltere nokia shopta da önsiparişe sunulmuş. 324 sterlin (yaklaşık 830 ytl). E71'den 6 sterlin ucuz.

E N85 le bazı farkların olması lazım zaten

@drorhan

Kardeş sende N85 ve N79 u takip ediyorsun benim gibi, sende telefonu değiştirmeyimi düşünüyorsun, evetse hangisini?
  • Evet, su an değilde, yılbaşına doğru değiştirmeyi düşünüyorum. N70 kullanıyorum şu anda. N79, N85, N82, E71 arasından bir telefonla değiştirmeyi düşünüyorum. Çok sık telefon değiştirmiyorum. 2-3 sene kullanacağım bi telefon olsun istiyorum.

Dokunmatik ekranlar bi süre sonra sıkıyo. İşyerinde çok sayıda dokunmatik ekranlı cihaz kullandığım için. 1-2 sene sonra ekranların dokunmatik diye bi özelliği kalmıyo. bi yere basıyosunuz, yanındaki altında-üstündeki çalışıyo falan. Sonra zaten hiç algılamıyo ki sinir oluyosunuz. Temizlemesi ise ayrı bir dert. Onun için hiç dokunmatik ekran düşünmüyorum.

Nokia dışında da çok güvenmiyorum. 3 sene önce samsung telefon alıp da (ya da o zamanlar siemens daha popülerdi) halen sorunsuz kullanan bi tanıdığım yok. onun için N79 ve N85 başta olmak üzere (daha güzel bir işletim sistemi arayüzü kullandığı için) bu telefonları düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 19 Ekim 2008; 0:12:33 >

• bende bi aralr ıphone düşünüyodum. dokunmatik etkileyici ekran gecişleri buyuk ekran.da internet falan fişman... ama anladımki aldıktan sonra bıkıcam. 2 senedir n73 kulanıyorum. cok alıştım sybiam işletim sitemine vazgecemicem o yüzden n79 benim icin ideal bi fikir oldugunu karar kıldım. güzelde şıkta özellikleride fazlasıyla yeterli ve fiyatıda uygun gibi duruyo... hic gerek yok ıphone.a falan...
  • ses çip i olmadıktan sonra 800 lira civarı bişey vermeninde pek kazancı olmuyoki hesapta N serisi vazmı geçsem anlamıdımki bunu beklemekten
  • Reviewlarda ses kalitesi hakkında çok fazla bişey söylememişler. sadece iyi deyip geçmişler. Kullanıcı görüşlerini beklemek gerekecek sanırım bunun için. Müzik telefonu olarak üretilen telefonlara kıyasla düşük olabilir.
    N79 piyasadaki tüm özellikleri barındıran fakat bu özellikleir en üst kalitede değilde iyi kalitede sunan bi telefon olarak düşünülmüş. (zaten aksi halde bu fiyatı zor görürdük).
  • arkadaşlar ne desek boş gerçek kulanıcı görüşleri ve önerileri şart..............
  • resim diye içimiz cız ediyorsun ama telefon yok piyasada
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.