Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
359.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Arkadaşlar şu an teknosa da 0 n78 satılıyor . Fiyatı 400 tl. gidip alsam mı kararsız kaldım . Acil yardım

400 lira ise mükemmel bir fırsat kaçırmayın derim.
  • beyler n78 telefonumu 8 aydır kullanmıyorum. kasasını garanti kapsamında sıfırıyla degıstırmıstım. ancak telefonun yes ve no tusları calısmıyor. kvk sorunu halledemedi. bende su an 6700 slide kullanıyorum. n78 telefonumu kullanamadıgım için satıyorum. herhangi bir yere henüz ilan vermedim. ilk olarak buraya yazıyorum. yedek parça niyetine kullanabilirsiniz yada yapabilirseniz telefonuda kullanabılırsınız. tekrar soyluyorum telefonun tum ozellıklerı calısmaktadır. sadece yes ve no tusları işlememektedir.

150 tl ye satıyorum

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

beyler n78 telefonumu 8 aydır kullanmıyorum. kasasını garanti kapsamında sıfırıyla degıstırmıstım. ancak telefonun yes ve no tusları calısmıyor. kvk sorunu halledemedi. bende su an 6700 slide kullanıyorum. n78 telefonumu kullanamadıgım için satıyorum. herhangi bir yere henüz ilan vermedim. ilk olarak buraya yazıyorum. yedek parça niyetine kullanabilirsiniz yada yapabilirseniz telefonuda kullanabılırsınız. tekrar soyluyorum telefonun tum ozellıklerı calısmaktadır. sadece yes ve no tusları işlememektedir.

150 tl ye satıyorum

Kasa değişimi yapılan her N78'de olan bir problem.Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: 15

safa_oyuncu hocam ben de teknosadan alayım diyorum ama sar değeri kafamı karıştırıyor.

üç farklı sar değeri var n78 için acaba türkiyede satılanlar hangi rm kodu ile geliyor.Telefonunuzun arkasına bakabilir misiniz?Sizinkinin rm kodu nedir?

Bu açıklamayı yüzlerce kez yaptım sizin için bir daha yapıyorum:

Türkiye'de ki cihazlar RM-235'tir.

Sar değeride kafanızı karıştırmasın 2.00'den sonrası zararlıdır.Ayrıca o sar değeri Gps,Wifi,Fm Transmitter,Radyo ve cihazın diğer bağlantıları açıkken konuşma esnasında ölçülmüştür.

Dediğim gibi problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 21 Mart 2011; 20:15:13 >

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: djnone

beyler n78 telefonumu 8 aydır kullanmıyorum. kasasını garanti kapsamında sıfırıyla degıstırmıstım. ancak telefonun yes ve no tusları calısmıyor. kvk sorunu halledemedi. bende su an 6700 slide kullanıyorum. n78 telefonumu kullanamadıgım için satıyorum. herhangi bir yere henüz ilan vermedim. ilk olarak buraya yazıyorum. yedek parça niyetine kullanabilirsiniz yada yapabilirseniz telefonuda kullanabılırsınız. tekrar soyluyorum telefonun tum ozellıklerı calısmaktadır. sadece yes ve no tusları işlememektedir.

150 tl ye satıyorum

Kasa değişimi yapılan her N78'de olan bir problem.Geçmiş olsun.

allah belasını versin bu servislerinde nokia nında alayının ......................

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/

• S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• selamlar,

yaklaşık 1.5 yıldır N78 kullanıyorum, navi tuşu soyulması dışında problem çıkmadı, genel olarak çok memnunum, ama yakında değiştirmeyi düşünüyorum. n78 gibi fiyat/performans ve özellik olarak zengin telefon tavsiyesi verebilirmisiniz. android sistemli olması tercihimdir.

Nokia N8: 1100 TL
    Samsung Wave II: 850 TL

ben n78i 2009 agustosta almistim vatan bilgisayar kampanyasindan, 400 tl/8 taksit odemistim, son kurusuna kadar haketti. piyasayi dokunmatikler ele gecirmis anlasilan, fiyatlar umdugumdan fazlaymis.

agustosa kadar beklerim, 2 yili dolsun bakalim, sonra karar veririm artik. 1000 tl ve ustu icin yurtdisindan iphone getirtmek benim icin daha uygun gibi.

selamlar.

Xbox Live: Yigitcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

N-gage'den oyun indirebilen var mı ?

N-Gage mi kaldı

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

N-gage'den oyun indirebilen var mı ?

N-Gage mi kaldı

Biliyorum hocam :D :D Telefondan pek oyun oynamıyorum zaten , ipod aldım onunla uğraşıyorum artık..Geçenlerde öylesine N-gage'e girdim hata verdi , o yüzden sordum..

Xbox Live: Yigitcen
  • Selamlar.. Bir arkadaşımın telefonuna zamanında phnt versiyonunu yüklemiştik. Şimdi ben bunu orginal haline döndürmek için ne yapmalıyım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

DONANIM
    #DirenApple
  • Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

Haritayı indirmek için:http://bit.ly/liZdfv

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Reis-i Eagles,paylaşım için teşekkürler..Nerelerdesin Reis'im yav
  • Reis-i Eagles teşekkürler.
    Benim mahalle eski haritada yoktu bu haritada epey ayrıntılı.

Orijinalden alıntı: Stegnox

n78 için önereceğiniz bi oyun var varsa nerden indire bilirim

http://www.maxi----cep.com/symbian-s60v3-uygulamalari/ (----eri kaldırınız)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.