Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri441907

az önce tüketici hakem heyetine verdim inşallah kazanırım ama bi sorum var dilekçeyi verdiğim zaman bana yardımcı olan kişi dediki arıza olduğuna ait 3 adet kağıt olsa daha iyi olurdu dedi yani kvk ya ait 2 tane arızaya ait teslim formu var bende bu sorun yaratırmı çünkü telefon 2 kez arızaya gitti 2.inci gidişinde gidiş o gidiş bana göre sorun olacağını sanmıyorum hem 30 iş gününü geçti hemde nokia telefon değişimi olarak 7 haziran dedi değişim süreside 30 iş günü geçtiği için bunun sorun olacağını sanmıyorum

adamın dediği 3 kez aynı hatayla servise gider gelirse değişim/para iadesi olayı. sen ona dahil değilsin ama.

seninki 30 iş gününü aşma olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

az önce tüketici hakem heyetine verdim inşallah kazanırım ama bi sorum var dilekçeyi verdiğim zaman bana yardımcı olan kişi dediki arıza olduğuna ait 3 adet kağıt olsa daha iyi olurdu dedi yani kvk ya ait 2 tane arızaya ait teslim formu var bende bu sorun yaratırmı çünkü telefon 2 kez arızaya gitti 2.inci gidişinde gidiş o gidiş bana göre sorun olacağını sanmıyorum hem 30 iş gününü geçti hemde nokia telefon değişimi olarak 7 haziran dedi değişim süreside 30 iş günü geçtiği için bunun sorun olacağını sanmıyorum

adamın dediği 3 kez aynı hatayla servise gider gelirse değişim/para iadesi olayı. sen ona dahil değilsin ama.

kardeş şimdi ben para iadesi alabilirmiyim yoksa alamazmıyım

• Arkadaşlar elime başka bi n78 geçti sürümü v11 idi nss ile kod değiştirip v30 yükledim ama şu anda jar dosyalarını yüklerken sorun yok ama sis ve sisx dosyalarını yüklerken yüklemeye başlamadan önce "Dosya Bozuk" hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

Arkadaşlar elime başka bi n78 geçti sürümü v11 idi nss ile kod değiştirip v30 yükledim ama şu anda jar dosyalarını yüklerken sorun yok ama sis ve sisx dosyalarını yüklerken yüklemeye başlamadan önce "Dosya Bozuk" hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Menü>araçlar>ayarlar>uygulamalar>uygulama yönetcisi>yazılım yükleme>tümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

Arkadaşlar elime başka bi n78 geçti sürümü v11 idi nss ile kod değiştirip v30 yükledim ama şu anda jar dosyalarını yüklerken sorun yok ama sis ve sisx dosyalarını yüklerken yüklemeye başlamadan önce "Dosya Bozuk" hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Menü>araçlar>ayarlar>uygulamalar>uygulama yönetcisi>yazılım yükleme>tümü

zaten oyle hocam
  • quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla alabilirsin. her 2 olayda da buna hakkın var diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla alabilirsin. her 2 olayda da buna hakkın var diye biliyorum.

eyvallah kardeşim sana bir şey soracağım bana denildiki dava sırasına göre belli olur ama ağustosda tatile giriliyor eylüle sarkabilir dedi peki ne zaman karar çıkabilir

• valla orasını bilemem abi.

S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Beta 1 Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

Ekran görüntüleri aldatmasın. Yazılım hem S60v5 hem de S60v3 içindir. Sadece S60v3 için değildir.

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

Beta 1'deki Yenilikler:
    - Geolocation. Web siteleri artık cihanızı yerini isterseniz tespitederek daha kullanışlı ve hızlı web sayfalarını size gösterebilir.
    - Carakan JavaScript motoru (JIT aktif değildir)
    - Vega grafik kütüphanesi
    - Güncellenmiş Opera Çekirdeği ve bilimum hata düzeltimi
    - Daha akıcı kaydırma
    - Sanal klavye

• n78 ime n-gage oyunlarını yükleyemiyorum reisi-eagkes ın sitesinden yüklemiştim oyunları hepsi cracklı ama yüklemeye gelince the file is corrupted diyor neden böyle yapıyor telefonun sürümü 21.002.051.1
  • rom patcer'daki yamaları deaktif yap open4 all yamasını
  • anlamadım ben bir şey kusura bakma
  • hack yaptıysan rompatcher diye 1 yazılım gelmiştir. onun içinde open4all yaması var onu deaktif et.

S60v3 IND190 Tema Serisi: Panorama, Bend, Gold, Ice, Just Black ve Organic

İndirmek için tıkla!

6 adet tema içerir. Özellikle Panorama (N8 Teması), Ice ve Bend tavsiye edilir.

• hack yapmadım
  • quote:

quote:

yok artık. arayıp sıkıştırın sizde?

Reis haklısında ben kardeşimin telefonu için 100 kere aradım ancak 7 ayda cihaz elime geldi.Kvk tek kelime ile berbat bir firma.

sana aynı telefonumu verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -massive-

hack yapmadım

hack yap bence bu devirde hack'siz cihazla 1şey yapmak zor
  • quote:

quote:

quote:

yok artık. arayıp sıkıştırın sizde?

Reis haklısında ben kardeşimin telefonu için 100 kere aradım ancak 7 ayda cihaz elime geldi.Kvk tek kelime ile berbat bir firma.

sana aynı telefonumu verdiler

Evet değişim kakarı çıkması rağmen aynı cihazı verdiler. 7 ay boyunca Her 30 gün dolduğunda telefonu gönderdiler aynı sorun devam ediyordu ve her gönderdiklerine başka yeri kırıktı ses tuşu vs. ve kardeşimin telefonu kırmızı idi mavi 5610'nun temasını yükleyip göndermişler yani yanlış güncelleme yapmışlar.7 ay sonra telefon geldi ve hala tam olark stabil çalışmıyor ve bazı vidaları eksik...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -massive-

hack yapmadım

hack yap bence bu devirde hack'siz cihazla 1şey yapmak zor

son versiyon yükletsem.onu hackleyebilirmiyim?
  • Arkadaşlar N78de word pcden attığm word dosyasının görüntülemenin bi yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

Arkadaşlar N78de word pcden attığm word dosyasının görüntülemenin bi yolu var mı ?

Zaten görüntülüyor arkadaşım.Ama pc deki Office programın 2007 ise telefonun desteklemez.Farklı kaydet yaparken onu telefona uygun hale getirerek kaydet.Word 97-2003 dosyası olarak kaydet telefona at
  • hmm peki hocam çok teşekkürler
    .
    çok lazımdı
    saolun
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.