Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.

fotoğraf kalitesini safa_oyuncu'ya sor..
  • fotoğraf kalitesi çok güzel ben beğeniyorum.
  • ali282,safa_oyuncu@hotmail.com ekleyin

DH_Türk Rock
  • bu telde eksan korvması kapama nesde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

bu telde eksan korvması kapama nesde

"Bu telefonda ekran koruyucusu nasıl kapalıtılıyor?"mu demek istediniz?

Menü>araçlar>ayarlar>genel>kişiselleştirme>temalar>güç tasarrufu>standart
  • ok tsk ama yıne de 5 snde bır sıyah ekran gelıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

ok tsk ama yıne de 5 snde bır sıyah ekran gelıo

Sizinki 5 saniyede ekran ışığı sönme problemi,Msn'den görüşmemiz mümkün mü?
  • Safa birşey soracaktım.

ya Hani n78 de üst tuş takımı aydınlatması bazen yanmıyor ya onu nasıl yakıyorduk?

geçen bir arkadaşta gördüm n78 format at düzelir dedim atmış format olmadı. 1-2 prgoram ile denedim olmadı. Ne yapıyorduk hatırlamadığım için birde telefon benim olmayaınca çokta kurcalayamadım.
    Naptığımızı hatırlıyor musun?
  • Selam arkadaşlar, n78 sahibiyim malumunuz.

Öncelikle elinde (hard format attığım için kayboldu) ilk açtığımızdaki oyunlar olan var mı yani orjinal oyunları telefonun...

İkincisi ise internette youtube veya facebookta gezerken videoları izleyemiyorum. bunun için skyfire mı ne varmış ama o da cortlamış sanırım. Bunun yerine bir tarayıcı falan var mı?

Bide şu haze isimli tema gibi ilginç efektleri olan bi tema var mı? yada temalar, elinde olan atabilir mi linkini bana, yada upload etse falan, oruç oruç nası dua ederim var ya.

İhya olursunuz valla :D

Teşekkürler şimdiden :)
  • bu telefonun hoparlör sesi nasıl arkadaşlar?
  • dışa verim olarak kaliteli. Ancak yüksek değil arkadaşım.Yani elinde n78 sokakta müzik çalarak gidemezsin.Onun için sana S.E w serisini öneririm
  • fatality94,ekledim.

ucav,dediğiniz olay hiç başıma gelmedi ama bu programı bir deneyin. ---leri kaldırınız.

okitoxxx,

1)-N78'in içinde oyun yok.
    2)-Bunun bir çözümü yok normal web tarayıcıdan girip videoyu indirip öyle izlemeniz lazım zaten videoya tıklayınca indiriyor.
    3)-Burada istemediğiniz kadar tema var hepsinin efektleride birbirinden güzel

ali282,66.6 dB hoperlör sesi var yani 5800 ile aynı ancak onun kadar berrak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 14 Ağustos 2010; 17:03:42 >

• Safa sadece linki atarmısın. buradan a link vermeden. openDNS açıyor olmuyor yani.

yada kendi linkini kendin yarat :d

http://www.maxi---cep.com/s60-3rd-sistem-araclari/light-control-v1-36-s60v3-symbianos9-x-unsigned-286750.html

Teşekkürler deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 14 Ağustos 2010; 17:36:55 >
  • kendi telefonumda kullanıyordum. Arkadaşa göndermiştim olmamıştı bu yazılım. Kurmadan önce üst klavyenin aydınlatmasını kapatmıştım aynı program olduğunu söyledi. Versiyon bile aynı imiş. Sanırım garantiye verse iyi olacak.
  • Yeni versiyondan haber yok mu yahu? bende 20 li versiyon var nokia sitesinde de o var ama millet 30 dan bahsediyor.

Nerden bulucaz nası yüklücez, ondan önemlisi farkı ne, yüklemek lazım mı yani?
  • okitoxxx,yeni versiyon(30.011) 1 yıldır var ve kesinlikle önceki versiyonlara göre daha iyi

Güncelleme ve çok daha fazlası için imzama bakınız.
  • Teşekkür ederim hocam, yalnız ben hangi kodu kullanıcam n78 için onu bilmiyorum :S

edit:

Sayın safa_oyuncu'nun yardımıyla 30lu versiyonu yüklemiş bulunuyorum.

Teşekkür ediyorum tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 16 Ağustos 2010; 18:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitoxxx
    Teşekkür ederim hocam, yalnız ben hangi kodu kullanıcam n78 için onu bilmiyorum :S

edit:

Sayın safa_oyuncu'nun yardımıyla 30lu versiyonu yüklemiş bulunuyorum.

Teşekkür ediyorum tekrar...

Rica ederim.
  • Orjinal arka kapa nerden buluruz serviste 25 tl istiyorlar daha ucuza bulma imkanım yok mu yan sanayide almak istemiyorum plastik kalitesi iyi değil. .

3.kez tuşlarndan dolayı servise vericem telefonu artık sıktı iyice tuşlar gıcırdamaya başladı şimdide
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.