Şimdi Ara

Nokia N73 ün eksileri ve abartılan yanları. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam caydıracaksınız beni bu donma olayı gerçekten fazla mı :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Dost , biz iyi derken neye göre iyi diyoruz sence , Digital Fotoğraf Makinesine göre mi yoksa kendi sınıfındaki diğer Cep Telefonlarına göre mi ?

+++++
  • k790 kötü deniyo
    bu kötü deniyo
    nasıl iş yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Dost , biz iyi derken neye göre iyi diyoruz sence , Digital Fotoğraf Makinesine göre mi yoksa kendi sınıfındaki diğer Cep Telefonlarına göre mi ?

+++++

aynen katılıyorum REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR!!!!delinin biri kuyuya bir taş attı ardından herkes atladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

n73 kamerasına nasıl vasat diyorsunuz ya.işte bir örnek.sıfır ışık otomatik ayarlar.
     Nokia N73 ün eksileri ve abartılan yanları.

super cekmişş ya nası kotu olabılır kamerasıı
  • Fotoğraf kalitesi sensörün CMOS ya da CCD olmasına göre değil de sensörün boyutuna (alan) göre değişir. Sanırım bu telefonların içine sığsın diye yüksek yoğunluklu (Mpix/alan) küçük sensörler koyuyorlar. Bu da kaliteli dijital fotoğraf makinlerinden aynı megapikselde daha kalitesiz fotoğraf çekmelerine neden olabilir.

Zaten eğer ciddi olarak fotoğrafla ilgileniyorsanız, şimdilik telefonlara güvenmeyin. Kaliteli bir fotoğraf makinesi (hatta DSLR) kullanmak gerekir. Telefonlardaki fotoğraf makineleri ani olarak karşımıza çıkan, kaçırmak istemeyeceğimiz, ilginç bulabileceğimiz, yahu şimdi keşke yanımda fotoğraf makinesi olsaydı diyeceğimiz görüntüleri çekmek için kullanılabilir.

Bunun haricinde; N73'ü bir tanıdığımıza aldık, zaman zaman kilitleniyor, umuyorum yeni bir firmware'le bu sorun düzelir.

Benim bu telefon hakkında en büyük hayal kırıklığım ses kalitesi oldu. Kulaklıktan gelen sesi de zayıf buldum. Sorun Nokia'dan değil, Bilişim fuarında karşılaştırmalı olarak Nokia'nın bir başka telefonuyla (modelini hatırlamıyorum, geniş olanlardan bir tanesiydi) karşılaştırmalı test ettim. Öbürününki buna göre çok daha iyiyidi. Zaten bunun sesini dinlerken oradaki görevli bayan, sanırım yüzümdeki memnuniyetsizliği görüp, gelin bir de buna bakın dedi. Evet onunki daha iyiydi. Bilmiyorum belki benim dinlediğim telefonda bir sorun vardı, ya da yüklenen şarkıların seçimi yanlıştı, ama ses iyi değildi. Mesela Sony Ericsson'un W800'ünü (arkadaşımda var, bende yok) aldığınızda ayrıca MP3 player almaya gerek yok, sesinin Ipod'lardan fazla bir farkını görmedim, N73 öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 7 Eylül 2006; 9:39:11 >

• mp3 kalitesi nokyadan beklememk lazım sanırım...kutudan çıkan kulaklıklardandır dedim gitti normal jack takmak için aparat aldım...cx300 taktım hiç bi değişikik olmadı...denemediğim program kalmadı...
    bence müzik değil de foto-video ve ekran için alınır bu tel
  • elmayla armutu karşılaştırmaktan bi vazgeçsek iş bitecek.

unutmamak lazım ki bu alet bie cep telefonu,
    yanında saydığımız diğer özelliklerse bu cihazın fiyatına etki eden artılar.

temel olarak bu cihaz sizin isteklerinize hizmet ediyor mu? yada sizin bir telefonda olmasını istedğiniz ilave özellikler nelerdir.

bunun ayrımını yada sıralamsını yaptıktan sonra eminimki sesin azlığı yada kameranın kötülüğü sizi o kadar rahatsız etmeyecektir.
  • n73 çok güzel sende gidip fotoğraf kamerasıyla karılaştırıon ayrıca symbianın olması bazı kişilere göre +dır
  • arkadaşlar n73 şimdiye kadar benim en sevdiğim telefonum oldu bi sorunu var bana göre ara sıra donmalar yapıyo o kadar bu sorunuda yazılım güncellemesiyle düzeltirler sanırım

ayrıca çektiğim fotoğraflarıda bakısını alıyorum gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

n73 çok güzel sende gidip fotoğraf kamerasıyla karılaştırıon ayrıca symbianın olması bazı kişilere göre +dır

arkadaslar yukarıdada birçok kez açıkladım. Ben abartılan yanlarını eleştiriyorum. telefona göre en iyilerden oldugunu zaten belirttim. ama kimi kimseler (okursanız tüm forumları, buranın dısındaki yerleride) dijital kamera yerine koymaya çalışıyor. abartmaya gerek yok. ve dediğim gibi sesi vs. de çok abartılmış.. lütfen neyi eleştirdiğimi anlayalım sonra benim yazıma kritik yapın.
  • Şimdi aklım takıldı ses olayına.

1) Kulaklık ile MP3 çalma kalitesini ayrıntılı anlatacak, karşılaştırma yapacak olan var mı?

2) Ayrıyetten yukarda da yazıp cevap alamadığım gibi Stereo Speaker'ların ses kalitesini hangi telefonlar ile karşılaştırırsınız?

3) Zil sesini MP3 yapsak net ve doyurucu bir ses alabiliyor muyuz?
  • sen hangi telefonları biliyosun onu yazki ona göre karşılaştırma yapmış olanlar cevaplasın
    dış sesi w810 dan daha iyi
    kulaklık kullandığın kulaklığa bağlı ama o da yeterince tatminkar

arkadaş ses kötü dememiş bir müzik setine nazaran kötüdemiş
    telefonlar içinde yeterince iyi...!
  • Yani N73 5para etmez!!!

k790 daha mantıklı

Hem nokia Cyber-Shot un 1/10 i olabilirmi???

Boru değil Cyber-shot diyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

Yani N73 5para etmez!!!

k790 daha mantıklı

evet evet sen oyle diyosan oyle olsun

• quote:

Yani N73 5para etmez!!!

k790 daha mantıklı

lem oğlum n73 te de carl-zeiss var o da boru değil...!
    k790 da xenon flash var artısı o
    yoksa n73 daha iyi çekiyo...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

k790 kötü deniyo
    bu kötü deniyo
    nasıl iş yaw

bırak abi yaa biz w810'la devam
    ayrıca yukarıdaki çiçek fotosundan çok daha iyi bir fotoğraf çıkarabilirim önünüze w800-k750-w810'la çekilmiş
  • quote:

Yani N73 5para etmez!!!

k790 daha mantıklı

olm diyorum
  • beyler şimdi nokianın en iyi foto en iyi ses en iyi video vede wi-fi olan telefonu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhangsm

beyler şimdi nokianın en iyi foto en iyi ses en iyi video vede wi-fi olan telefonu nedir?

Wi-Fi olanlar içinde En iyi foto N80. En iyi ses, N91, en iyi video ise N93 de var...

N91 gerçekten korkunç işletim sistemi problemi çıkaran bir cihaz.
    N93 daha gelmedi gelince fiyatı kimbilir ne olur.
    WiFi şart ise N80 en iyi tercih olacaktır, Nokia olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.