Bildirim
Nokia N73 me mü Samsung SGH-U700 mü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Spor bi tlf olsun istiosan n73 hiçbi eksiği yok sadece boyutları birazcık büyük
Yok karizma olsun, multimedia özellikleri çok öenmli deil diosan u700 de çok güsel
fakat u700ün kamerasına güvenme bastıktan 3 sn sonra resim çekio.
Bide dokunmatik tuşlar adamı çıkdırtıo bazen msjın ortaında elin no tuşuna gelirse insanın cinleri tepesine çkıo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Temmuz 2007; 1:53:27 > -
Ben olsam N73 ME isterdim.Beğendiğim bir telefondur ezelden beri. -
Arkadaslar Nokia N73 Music Edition ve Normal N73 arasinda hardware ve software olarak bir fark var mi ?
Pilin dayanma süresi N73 me de daha mi iyi ?
Birde N73 Music Edition un 2 tanemi versiyonu var???
1.Nokia N73 MUSIC EDITION
2.Nokia N73 MUSIC EDITION LIGHT
birde N73 boyut olarak rahatsiz edici bir telefon mu ? -
tabi ki nokia... -
N73 alırdım ben olsam da -
20 dakika once aldim...
Ilk izlenim olarak sunlari soyleyeyim...
Telefon gorundugu kadar kaba ve kalin falan degil... K810i ile cok az bir fark var arasinda.
Ekrani dev gibi inanilmaz guzel
Isiklandirmasina hayran kaldim tuslarin falan
Yazilarin buyuklugu garip geliyor cunku K750i kullanirken ufacik ekrana mahkumdun
1-2 fotograf cektim basarili ama sonucta benim yanimda hep kameram var... onu unutursam ancak kullanirim onu
Disari verilen ses guzel ama pek test edemedim daha dogal olarak
Kac yil sonra Nokia'ya dondum, simdilik gayet memnunum bakalim nasil gidicek...
Bu arada benim icin gorunus onemli... Ama gorunus dediysem de U600-700 alip 1 yere dususte parcalanmasini izleyecek degilim...
Saglam olup en sik buldugum telefon bu oldu. K810i ile N73'un incelendigi videolari izleyip N73un daha klas ve sik durduguna karar verdim. Ben SE'nin dikdortgen odun koseyli K serisi telefonundan sikilmistim o yuzden su an gayet memnunum...
-
Hayırlı olsun arkadaşım,iyi günlerde kullan... -
quote:
Orjinalden alıntı: praetorians
Arkadaslar Nokia N73 Music Edition ve Normal N73 arasinda hardware ve software olarak bir fark var mi ?
Pilin dayanma süresi N73 me de daha mi iyi ?
Birde N73 Music Edition un 2 tanemi versiyonu var???
1.Nokia N73 MUSIC EDITION
2.Nokia N73 MUSIC EDITION LIGHT
birde N73 boyut olarak rahatsiz edici bir telefon mu ?
Nokia N73 ve Nokia N73 Music Edition arasında donanımsal bir farklılık yok. Kutu içeriği, renk ve yazılım farkı bulunuyor. -
valla tam da ben açacaktım bu topici iyi oldu görmem bende 2 si arasında kaldım ama ben u700 den yanayım -
Arkadaslar u700 ü dün direkt inceledim fakat tabi cok sinirli bir zaman icersinde bakabildim.Görüntüsü gercekten cok iyi ama ya özellikleri ??? -
u 700 ün inanılmaz özellikleri var arkadaşlar..
şiddetle tavsiye edebilirim...
samsung bölümüne girerseniz u700 inceleme sayfası var...
n73 e d900 ralip gösteriliodu zaten.... -
N73 ME kesinlikle -
neden n73 me peki? diger n73'den baska farki var mi? digerinde dahili modem yok diye duydum dogru mudur?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X