Şimdi Ara

NOKİA N71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

NOKİA N71

07.08.2008'e kadar garantisi devam ediyor. Kullanımdan kaynaklanan çizikler mevcut. Kulaklığı, şarz cihazı ve hoparlöre bağlama aparatı var. Dışarıdan başka bir hoparlörden ses alabiliyorsunuz.

Telefonun ön camında 2 tane çizik var parmakla işaretlenen. N71 lerin hepsinde oluyor fabrka üretim hatası gibi.Kapak açıp kapamadan bu çizik oluşuyor. Bir de ön kapakta el ile gösterilen yerde soyulma var boyasında. Sistemi sapa sağlam çalışıyor. Zaten garantisi de devam ediyor.fiyat 250 ytl. Ürünü Samsun'da elden alabilirsiniz.

NOKİA N71

NOKİA N71

NOKİA N71

NOKİA N71

NOKİA N71

NOKİA N71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Nisan 2008; 20:48:42 >

•  NOKİA N71

bu ara model için fiyatı düşürmelisin bence
  • bence ürün çok iyi aynısını kullandım ve boş bir anımda sattım
    yan tarafından anteni çıkan o ilk nokia lardan ve 9300i dahil bugüne kadar hayli nokia tel kullandım ve değiştirdim
    kullandığım telefonlar hep nokia oldu
    bir kez 2 hatlı olmasına kanarak ilk çıktığında GENERAL MOBILE kullandım
    4 gün sonra sattım ............telefon konusundaki en büyük hatam odur
    AMA N71 İN YERİ HEP FARKLI OLDU MÜKEMMEL BİR TELEFON KISACASI
    ALACAK ARKADAŞ ÇOK ŞANSLI
    HAYIRLI SATIŞLAR....
    Nokia 6230i
    3 yıl önce açıldı
    Nokia 6230i
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses ve ekran kalitesinde n73ile yarışır. lütfen eline alıp karşılaştırmasını yapmayan yorum yapmasın. nerdeyse bir yıl kullandım şimdiki n80imden daha kullanlışlı...
  • pm
    Referanslar: Alişeker(100 ün üzerinde alışverişimiz olmuştur), FATALIST(30 ün üzerinde ürün alınmıştır), Cihanbilgisayar, MENEME2002, hannibal, mehmet_koksal, Thiefman,ilyus, öztin, dargmen, p4ozgur, The_Barbarian, number_oen, pentagram_boy, Wenigma, The_Web, HECTORTROY, KarraKarrtal, BrutaL1tY, hiickimse, .......................
    Önermediğim tek isim PUNCH0 1 yıldır hala paramı iade etmedi
    msn ynsf2@hotmail.com
  • Teşekkür ederim baycocophoenix, salagil

Bütün mesajlar yanıtlandı. Satışa devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 12 Mayıs 2008; 18:21:20 >
    Referanslar: Alişeker(100 ün üzerinde alışverişimiz olmuştur), FATALIST(30 ün üzerinde ürün alınmıştır), Cihanbilgisayar, MENEME2002, hannibal, mehmet_koksal, Thiefman,ilyus, öztin, dargmen, p4ozgur, The_Barbarian, number_oen, pentagram_boy, Wenigma, The_Web, HECTORTROY, KarraKarrtal, BrutaL1tY, hiickimse, .......................
    Önermediğim tek isim PUNCH0 1 yıldır hala paramı iade etmedi
    msn ynsf2@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.