Şimdi Ara

Nokia E72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Nokia E72
    Nokia E72----------->220TL ////

Hiçbir sıkıntısı yoktur. Tamir görmemiştir. Kısa süre kullanılmıştır. 4Gb sd kartla ve araç kitiyle gönderilecektir. ürün kutusu mevcuttur.
    Kutu içerigi tamdır.

Nokia E72
    Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• He ya, nedir ki ?

Yeni birşey daha öğrenmek üzereyiz
  • Tuş ne demek?
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Arkadaşlar Nokia E72'nin bir güzelliğide telefonu uzaktan kilitleme. Şahsen çok işime yaradı ve çok kez kullandım. %100 Çalışıyor.

Şöyle;

1- Ayarlar / Güvenlik / Telefon ve sim kart seçeneğine girip ordan "Uzaktan kilitleme" yi Etkin yapıyoruz ve kilitlenmesini istediğimiz bir mesaj yazıyoruz.

2- Diyelimki mesaj "TelefonKapan" olsun

3- Telefonunuzu uzaktan kilitlemek için son olarak başka bir telefondan kendi numaranıza "TelefonKapan" diye mesaj göndermeniz yeterli (tabi siz kendi belirlediğiniz şifreyi yazacaksınız ).

Gönderdikten sonra gönderdiğiniz telefona "Telefonunuz ve hafıza kartınız kilitlenmiştir." diye bir mesaj gelecek.

İşlem tamam hayırlı olsun

Telefon elinize geçtiğinde ise önceden belirlediğiniz telefonun kilit kodunu (uzaktan kilitleme değil normal kilit kodu. eğer hiç kod belirlemediyseniz telefon otomatik olarak yaptığı kod: 12345) yazacaksınız ve telefon açılcak

Benden bukadar umarım işinize yaramıştır.

Alıntı yapabilirsiniz fakat lütfen "Alıntıdır - orijinal: omerakz" diye ve isim belirterek alıntı yapın. Çalıntı yapmayın...

edit:www.WebGezgini.org 'u ziyaret etmeyi unutmayalım (reklamlarada tıklarsanız sevinirim c(: )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 3 Ekim 2013; 16:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

hibrit nedir

bende çok ilgili degilim aslında ama zamanında araştırdıgımda telefoncunun birisi tuş hibriti bozuk demişti :)

http://www.gsmtamir.net/nokia-semalar/10317-n95-tus-sorunu-olanlar.html

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 6230i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an s4 kullanıyorum ama e72 nin bende yeri ayrıdır 0 sorun çıkardı telefon temiz görünüyor 2. hat kullansam düüneden alırdım alıcak arkadaşlar kaçırmasın derim bu arada hayırlı satışlar iyi bayramlar

Orijinalden alıntı: ss7332

şu an s4 kullanıyorum ama e72 nin bende yeri ayrıdır 0 sorun çıkardı telefon temiz görünüyor 2. hat kullansam düüneden alırdım alıcak arkadaşlar kaçırmasın derim bu arada hayırlı satışlar iyi bayramlar

benim de hala içim gidiyor, e72 aldıktan hemen sonra iphone hediye geldi şimdi de s3 kullanıyorum ama her gördügümde sim kartı takıp kullanasım geliyor. neredeyse kullanamadım bu telefonu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.