Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pisina

beyaz kasasında çizik olmayan sorunsuz lumia 930 arıyorum. elinde olup bu lanet ! telefondan kurtulmak isteyen pm atsın.

2 mesaj yukarıda değişimden gelen satılık bir tane var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Orijinalden alıntı: pisina

beyaz kasasında çizik olmayan sorunsuz lumia 930 arıyorum. elinde olup bu lanet ! telefondan kurtulmak isteyen pm atsın.

2 mesaj yukarıda değişimden gelen satılık bir tane var :)

mesaj attım ama yanıt alamadım
  • Arkadaşlar windows 10 yükledim ama videoda ses kaydetmeme , skype de ses almama sorunları bendede oldu. Geri win 8.1 döndürdüm. Şu an bu sorunları bir şekilde aşan varmı. Yani windows 10 güncellemesinden sonra mikrofon sorunları çözüldümü.
  • Hocam video kaydederken sesi kaydediyor bende bir sıkıntı yoktur skype kullanmadığımdan onu da bilmiyorum, 14393.67 fast sürümündeyim.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2014'de aldım. Burada durumu daha önce belirtmiştim. Telefonu yandex navigasyon ile uzun süre kullandım ve aşırı ısındı. Bir gün sonra telefon açıkken ekran karardı ve bir daha görüntü vermedi :) Garantide anakartı değiştirdiler.
    Sonra telefonun flaşı çalışmamaya başladı. Tekrar servise gönderdim. Telefon siyahtı bana sıfır beyaz telefon verdiler. Serviste işlemler uzun sürünce kendime başka bir telefon almak zorunda kaldım. Cihaz yurtdışından geldiği için para iadesini zorlayamadım.

Bence donanım ve tasarım olarak oldukça başarılı ancak mağaza çok yetersiz. O sebeple windows phone ile yollarımız ayrıldı :)
  • cpt_elyas C kullanıcısına yanıt
    hocam telefon iyi hoş güzelde o ekrana 1920*1080 koyduklarından dolayı çok ısınıyor, kamera ile uğraşınca bi de şu an ki hava sıcaklıklarından dolayı elde tutulmuyor bildiğin soba

telefonun garantsinin bitmesine 15 ay var bozulurda para iadesi alırsam ne mutlu bana
  • selamlar

uygun fiyatlı bir lumia 930 buldum, fakat telefoncu kayıt dışı olduğu için hatlı olarak çalışmadığını söyledi. bunun bir çözümü olur mu?
  • 930unu 640XL ile takas etmek isteyen varsa mesaj atabilirsiniz.
    Yanında 32gb hafıza kartı,4 jelatın ,1 metal çerçeve ,1 silikon kap veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

selamlar

uygun fiyatlı bir lumia 930 buldum, fakat telefoncu kayıt dışı olduğu için hatlı olarak çalışmadığını söyledi. bunun bir çözümü olur mu?

Türkiye'ye döneli 120 gunu geçmemiş birisine pasaport kaydı yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    bu konuda fazla bilgi sahibi olmadığım için soruyorum

diyelim ki bu telefon 6 ay önce Türkiye'ye giriş yaptı ve izin süresi kadar ( sanırım 1 ay) kullanıldı ve sonra kapatıldı. şimdi ben bu telefonu alıp 1 ay önce yurda giriş yapan birine kayıt yaptırsam, sistem buna izin veriyor mu? boşa para vermek istemem çünkü
  • quote:

bu konuda fazla bilgi sahibi olmadığım için soruyorum

diyelim ki bu telefon 6 ay önce Türkiye'ye giriş yaptı ve izin süresi kadar ( sanırım 1 ay) kullanıldı ve sonra kapatıldı. şimdi ben bu telefonu alıp 1 ay önce yurda giriş yapan birine kayıt yaptırsam, sistem buna izin veriyor mu? boşa para vermek istemem çünkü

Oluyor diye biliyorum ben siz ilgili bakanlığa sorun gene de

• Elsa kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkür ederim arkadaşım
  • quote:

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım

Gelişen olayları bildirirsiniz merak ettim

• Win10 sorunsuz kullanıyordum taki en son güncellemeye kadar,perşembe geldi.

Edge pencere kutusuna basınca kitleniyor!

Konuşurken ahizeden gelen seste %30 falan azaldı zor duyuyorum sık sık.

Şu çağda böyle sorunlar tam rezalet.Acaba kasti 930'a göremi bug koyuyorlar diyede düşünüyorum,yeni modele zorlamak için.Öyleyse de müşteri kaybeder.

950'yi beğenseydim geçerdim zaten,yurt dışında iken daha ucuz edinebilirdim(yoksa 2000 falan verilmez yada ben vermem),ama kasa falan kalitesiz vs.

Ek:Grove'da tepki vermiyor,açılmıyor sık sık,buda yeni çıktı,reset atmak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 15 Ağustos 2016; 22:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Win10 sorunsuz kullanıyordum taki en son güncellemeye kadar,perşembe geldi.

Şu çağda böyle sorunlar tam rezalet.Acaba kasti 930'a göremi bug koyuyorlar diyede düşünüyorum,yeni modele zorlamak için.Öyleyse de müşteri kaybeder.

950'yi beğenseydim geçerdim zaten,yurt dışında iken daha ucuz edinebilirdim(yoksa 2000 falan verilmez yada ben vermem),ama kasa falan kalitesiz vs.

Ek:Grove'da tepki vermiyor,açılmıyor sık sık,buda yeni çıktı,reset atmak zorunda kalıyorum.

Hangi surumu kullanıyorsunuz?
    Sıfırlamanızı tavsiye ederim ,%90 düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Win10 sorunsuz kullanıyordum taki en son güncellemeye kadar,perşembe geldi.

Hangi surumu kullanıyorsunuz?
    Sıfırlamanızı tavsiye ederim ,%90 düzelir

Sıfırlama aklımda deneceğim.

10.0.10586.545

• Tekrar güncelleme geldi bugün ve düzeldi edge sorunu diğerlerini henüz test edemedim.

Sürüm şu oldu: 10.0.14393.67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 17 Ağustos 2016; 15:08:41 >
  • hocam şu 930 la biraz video kaydı yaparmısın cihaz 4 mikrofonuda kullanabiliyormu bu son sürümde eğer sıkıntı aşılmışsa tekrar windows 10 yükleyeceğim.
  • Skype de ses algılamıyor , ses kaydedici ses almıyor. Video kayıt seçeneklerinde surround özelliği yok tahminim 4 mikrofonun sadece 1 veya 2 sini kullanıyor. Attığım mail de cevap olarak yazılımla ilerki zamanlarda çözüleceği yönünde. Beklemekten başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

Skype de ses algılamıyor , ses kaydedici ses almıyor. Video kayıt seçeneklerinde surround özelliği yok tahminim 4 mikrofonun sadece 1 veya 2 sini kullanıyor. Attığım mail de cevap olarak yazılımla ilerki zamanlarda çözüleceği yönünde. Beklemekten başka çare yok.

Şuanki rezalet aşağıda ss'deki gibi font boyutu 3kat büyüdü edge'te.Font ayarını small yaptım değişmedi,sanırım bug en büyük boyutta sabitlenmesi.

Video çekim ayarlarında ses ayarı bende de yok.

Ses kaydedicide sorun yok bende,skypde de sanmıyorum sorun var ama denemedim.

Konuşma sesi seviyesi de normalleşmiş gibi geldi.

Düzeltme:Konuşma sesi hala düşük,zor duyuyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 21 Ağustos 2016; 21:48:25 >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.