Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (1562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.144.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kitlenip açılmama ile ilgili soruna ilk defa rastlıyorum .Ben eğer telefon donuyorsa reset atıyorum sorunsuz çalışıyor. Arkadaş ver bi telefonu bakayım dediğinde genelde başkasının elinde ya telefon donuyor yada yavaşlayıp sürdürüyor vss çıkıyor. O yüzden wp telefonunu başkasının eline vermeyin

Zamanında symbian telefonumdada oluyordu , kim dur bir bakayım dese hemen telefon donardı kasılırdı vss.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KanÇeker sensöründe sıkıntı var o zaman onun
  • Şarjım çok çabuk bitiyor. Batarya değiştirmeye servise götürsem fayda olur mu? Bir de yanlış hatırlamıyorsam 100 lira gibi bir fiyat söylemişlerdi sanki sizce değer mi? Teşekkürler.
  • Başkası ile konuşurken benim sesim karşıya çok az gidiyor sıkıntı nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Başkası ile konuşurken benim sesim karşıya çok az gidiyor sıkıntı nedir acaba?

Mikrofon tozlanmış olmalı ama kesin mikrofon demeden önce başka hat takıp deneyin,cihazı sıfırlayın.

• Yahu arkadaş. Bu telefonu utanmadan n11'de hala 900 tl'den başlayıpta 2000 tl'ye kadar satan var halâ. Bu millette hiç ahlak yok..

• İyi günler arkadaşlar.

Benim telefon şarjı artık hiç dayanmıyor. 7/24 şarj ile geziyorum diyebilirim.

Garantiye verip bataryasını değiştirmek istesem faydası dokunur mu? Bana iyi olur gibi geliyor ama sormak istedim.

Bir de ne kadara mal olur acaba? Telefon değiştirmeyi düşünmüyorum şarj problemini halledebilirsem.

Lumia 920
  • delioflu kullanıcısına yanıt
    Pilin kapasitesini zamanla yitirmesi garanti kapsamına girmez. Ücretli değişim yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Eylül 2015; 10:13:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli değişim yapsınlar zaten.

Değişim fayda sağlar mı ben onu soruyorum.

Ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
    Bir miktar fayda sağlar. Pilin fiyatı 70 80 lira civarı, 20 30 lira da işçilik olur, 100 lira civarı bir masrafı olur diye tahmin ediyorum.
    Pilin kodu BP-4GW

• Teşekkürler hocam.

Daha önce konuşuldu gibi hatırlıyorum ama sonucunu hatırlamıyorum.

Yüksek MAh'lı bir batarya takılabilir mi? Takılırsa sonuç alınabilir mi? Bilginiz var mıdır?
    Cihazın içerisine sığdırılabilirse, ve bağlantıları uyarsa sonuç alınır.

• İlgin için teşekkür ederim hocam.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Teşekkürler hocam.

Yüksek MAh'lı bir batarya takılabilir mi? Takılırsa sonuç alınabilir mi? Bilginiz var mıdır?

Ben bir zamanlar araştırdım fakat Lumia 920 için orijinal bataryasından daha yüksek kapasiteli batarya bulamadım piyasada. Ben uzun zamandır kullanıyorum telefonu. Ortalama kullanım ile Wifi/Konum/3G Mobil Veri açık vaziyette sabah 7 %100, akşam 7 %20 gibi bir değere ulaşıyorum. Bataryayı değiştirince bundan daha iyi sonuç alacağınızı sanmam. Siz sanırım 3G açık halde tüm gün meşgulsünüz telefon ile. 2G ile genelde iki gece dayanıyor telefon ama maalesef pek verimli olmuyor mobil veri bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Teşekkürler hocam.

Ben bir zamanlar araştırdım fakat Lumia 920 için orijinal bataryasından daha yüksek kapasiteli batarya bulamadım piyasada. Ben uzun zamandır kullanıyorum telefonu. Ortalama kullanım ile Wifi/Konum/3G Mobil Veri açık vaziyette sabah 7 %100, akşam 7 %20 gibi bir değere ulaşıyorum. Bataryayı değiştirince bundan daha iyi sonuç alacağınızı sanmam. Siz sanırım 3G açık halde tüm gün meşgulsünüz telefon ile. 2G ile genelde iki gece dayanıyor telefon ama maalesef pek verimli olmuyor mobil veri bu sefer.

sizin pil gayet iyiymiş hocam, benim tel 3G de iken su gibi akıyor

• Beyler ya benim 920 kablosuz şarj oluyor mikrodan hiç bir türlü şarj olmuyor pc gormuyor 1 aydır açıp neresini kurcalamam lazım anlayabilen var mıdır acaba

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Şarj soketinde sorun olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Teşekkürler hocam.

sizin pil gayet iyiymiş hocam, benim tel 3G de iken su gibi akıyor

4G ile kullansak ne olacak kim bilir

• Forumda Windows 10 insider konusu hata veriyor bende sizde durum nedir.

Bu arada dayanamayacağım artık bu insider olayına, en son sürümde kafayı yemeye başladı şimdi GDR2 ye dönüyorum. Bu arada insider yükleyip en alttaki SLOW seçilince GDR2 sürümü yükleniyor.
  • Arkadaşlar şarj süreleriniz nedir ? Benim 10 saate kadar düştü. 3G aktif
  • 
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.