Şimdi Ara

Nokia lumia 920 ve Galaxy S3 tartışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , artık kabul edelimki Lumia 920 Galaxy s3ü eziyor :) bu gün 2 telefonuda aynı anda test etdim. Yahu Nokia bu ne hız yaa. Telefon resmen uçuyor. S3u aldıgım gibi yerine koydum. S3 ilk kullanımda iyi gele bilir. Fakat günler gectikce uygulamalar falan yükledikce telefonun hızı günden güne yavaşlıyor. Nokiada ise öyle bir sorun yok. Hele o müthiş kamerasını söylemiyorum Lumia 920nın.

Kendim Iphone 4s kullanıyorum şu anda , kısa bir zamanda Lumia 920 almak istiyorum. Lumia 920 öyle bir büyülediki beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimine göre ağırlık problem olmayabilir; fakat şahsi fikrim o cihazın ağır olmasıdır. O nedenle ben WP8 cihaz olacak olsam 8x'e yönelirim. Aynı zamanda Beats Audio chipi de hesaba katarsam ses kalitesi kameradan daha ağır basıyor benim açımdan açıkçası.

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kimine göre ağırlık problem olmayabilir; fakat şahsi fikrim o cihazın ağır olmasıdır. O nedenle ben WP8 cihaz olacak olsam 8x'e yönelirim. Aynı zamanda Beats Audio chipi de hesaba katarsam ses kalitesi kameradan daha ağır basıyor benim açımdan açıkçası.

Nokianın htcye göre avantajı fazla; Ekran kalitesi mükemmel. Ses HTC ye yakın. Nokia kendi uygulamasınıda üretiyor.
    HTC nin ise sadece Beats ses ve hafif olması var.

Android çok hantal bir sistem. Bunu 4.0.x serisinde JB ye geçince daha rahat anlıyorsunuz.

Bana göre Nokia Lumi 920 şuan alınabilecek en iyi telefon. Uygulama mağazası eksik doğrudur sabredebilirsiniz.
    Androidte ilk çıktığında iphone uygulamalarını mumla arıyodur. Tabi bolluk içindeyiz şuan eskiyi hatırlamayız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

quote:

Kimine göre ağırlık problem olmayabilir; fakat şahsi fikrim o cihazın ağır olmasıdır. O nedenle ben WP8 cihaz olacak olsam 8x'e yönelirim. Aynı zamanda Beats Audio chipi de hesaba katarsam ses kalitesi kameradan daha ağır basıyor benim açımdan açıkçası.

Nokianın htcye göre avantajı fazla; Ekran kalitesi mükemmel. Ses HTC ye yakın. Nokia kendi uygulamasınıda üretiyor.

Android çok hantal bir sistem. Bunu 4.0.x serisinde JB ye geçince daha rahat anlıyorsunuz.

Bana göre Nokia Lumi 920 şuan alınabilecek en iyi telefon. Uygulama mağazası eksik doğrudur sabredebilirsiniz.
    Androidte ilk çıktığında iphone uygulamalarını mumla arıyodur. Tabi bolluk içindeyiz şuan eskiyi hatırlamayız :)

aynen. Lumia 920ni artik 2 gundur kullaniyorum. Hic bir sorun yok. 4s-imi satdim.

• arkadaşlar cumartesi alıcam bu telefonu tavsiye edermisiniz ? 1650 tl ye değermi bu cihaz Windows 8'e alıştığım için rahat kullanırım diye düşünüyorum
  • Merhaba, bende 2 haftalık kullanıcıyım. 5 sene iphone kullandım,sırayla en son 4s. Son 2 ay s3 kullandım. Ancak lumia gerçekten çok hızlı, iphone ile kesinlikle yarışır. Mağaza zayıf ancak problem edilecek derece kotu diyemem. Biraz sabır edilebilir. Yakında güncellemeler ve yeni programlar eklenecektir. Alıp kullananlara photobeamer programını önerebilirim.

Orijinalden alıntı: myldrm3

Merhaba, bende 2 haftalık kullanıcıyım. 5 sene iphone kullandım,sırayla en son 4s. Son 2 ay s3 kullandım. Ancak lumia gerçekten çok hızlı, iphone ile kesinlikle yarışır. Mağaza zayıf ancak problem edilecek derece kotu diyemem. Biraz sabır edilebilir. Yakında güncellemeler ve yeni programlar eklenecektir. Alıp kullananlara photobeamer programını önerebilirim.

Aynen Kardeş

Daha Fazla Göster
  • Bende iki model arasında kaldım bir yanda kendini artık kanıtlamış android bir tarafta yeni wp8 ve daha şimdi ki telefonların wp9 alacağı bile belli değil. Suan HTC Evo 3d kullanıyorum gene bir android yerine wp8 daha çekici geliyor. Ve tabii kasa kalitesi korkutuyor s3ün.

Orijinalden alıntı: Nihilous

Bende iki model arasında kaldım bir yanda kendini artık kanıtlamış android bir tarafta yeni wp8 ve daha şimdi ki telefonların wp9 alacağı bile belli değil. Suan HTC Evo 3d kullanıyorum gene bir android yerine wp8 daha çekici geliyor. Ve tabii kasa kalitesi korkutuyor s3ün.

Nokia lumia 920 sana ilac gibi gelicek kardesim. Cok guzel bir telefon. Hizli , kaliteli , dayanikli. Ben hala bir sorun yasamadim.

Orijinalden alıntı: ios_apple

quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

quote:

aynen. Lumia 920ni artik 2 gundur kullaniyorum. Hic bir sorun yok. 4s-imi satdim.

Ben müziğe kameradan daha çok ihtiyaç duyuyorum. Ekran kalitesi ve diğer yönleri ile karşılaştırmadım. Elimde LG Optimus 7 var ben de WP7.5 kullanıyorum sistemi biliyorum zaten öncesinde de WM 5, 6, 6.1, 6.5 kullandım yatkınım yani. Benim tercihim müzik ve hafiflik olur bir başkası başka şeyi tercih eder.

Cihazlarınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanınız.

• Iphone 4 , S3 ve one x kullandım şu an ise lumia kullanıyorum. Farklı platformlar ancak işletim sistemi açısından şu an için android, uygulama bolluğu ve düzgün çalışması bakından android daha önde ama bu durum şu an için geçerli. Windows phone önümüzdeki süreçte arayı kapatacaktır, uygulamalar sizler için önemliyse şu an için wp alınacak telefon değil lakin ben temel uygulamalar olsun çok fazla kullanmam derseniz wp cihazlar alınabilir.
    Gelelim cihazın kendisine kamera,video,ekran hassasiyeti,sosyal ağlarla entegrasyonu ve klavyesi ile lumia rakiplerine fark atıyor. Nokia htc ye nazaran cihaza daha önem veriyor ve bunu açıkça hissediyorsunuz.Android cihaz kullanan arkadaşlarımla görüştüğümüzde de kameraya ve ekrana hayran kaldılar. Tek sıkıntı cihazın ağırlığı. Ben 10-15 gündür kullanıyorum inanın artık bana kuş gibi geliyor. Zamanla alışıyorsunuz.Cihazımla ilgili hiç bir sıkıntım yok ama işletim sistemi ile var. Gerçi bu da çok can sıkıcı da değil. Androidden geçerken bazı hususlarda biraz canınızı sıkabilir.
    Birebir karşılaştırma yapma fırsatım da oldu kamera,video,şarj,her ne kadar göreceli olsa da tipi,ekran hassasiyeti,klavyesi ile takdirimi kazanan lumia oldu. Bu hususlar sizler için önemliyse hiç düşünmeden alın.

• Android varken nokia yada htc alınır mı,en iyisi ,s3 yada 4s kullanıcı yüzdelerine bakın.

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Android varken nokia yada htc alınır mı,en iyisi ,s3 yada 4s kullanıcı yüzdelerine bakın.

Bilmeden konusma. Arkadasim sen git ikisinide incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salona

Şu an elimdeki telefon 5800 olduğu için çok fazla uygulama ulaşma imkanım zaten yok lumia almayı ciddi düşünüyorum ama bi yandan da alıcam ama bak yine uygulama bulamıcam korkusu var

Hocam ben marketi sürekli takip ediyorum almayi düşündüğüm için ve sürekli yeni uygulamalar ile karşılaşıyorum market çok hızlı gelişiyor.

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Salona

Şu an elimdeki telefon 5800 olduğu için çok fazla uygulama ulaşma imkanım zaten yok lumia almayı ciddi düşünüyorum ama bi yandan da alıcam ama bak yine uygulama bulamıcam korkusu var

Hocam ben marketi sürekli takip ediyorum almayi düşündüğüm için ve sürekli yeni uygulamalar ile karşılaşıyorum market çok hızlı gelişiyor.

Hadi yaa iyice kaynamaya başladım bu meseleye

• windows android kapışması isimli konuyu açan arkadaşın ios kullanıcı olması gözüme çok ilginç gözüktü :D :D şaka bir yana lumia s3 ü her alanda ezdiğini iki telefonu da kullanarak şahit oldum nokia bu sefer turnayı gözünden vurdu.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cent26 -- 17 Aralık 2012; 21:33:31 >
  • i-phone da artık uygulamalar paralı olmaya başladı.Apple işi iyice maddiyata döküyor.4S mi satıp Nokia wp telefona bende geçebilirim.

Orijinalden alıntı: onuroner1

i-phone da artık uygulamalar paralı olmaya başladı.Apple işi iyice maddiyata döküyor.4S mi satıp Nokia wp telefona bende geçebilirim.

4s-de super bir telefon. Yenilik istiyorsan Wp8 Lumia 920e gec. Bende 4s-imi satip Lumia 920 aldim. Cok memnunum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.