Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
250.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5i 864tl ye alacaksan al bence:S

Orijinalden alıntı: parsons

iphone 5i 864tl ye alacaksan al bence:S

o hesaba göre çok haklısınız ama telefona 2 yıl ömür biçiyorum
    İP5 3 yıl kullanılabilecekmi acaba

Orijinalden alıntı: sy1979

quote:

Appleın bütün telefonları en az 2 yıl yazılım desteği alır, 3 yıl da kullanılır... Hala 3gs orta sınıfın iyilerinden, iphone 4 orta üstü segmentte (ve bence başarılı), iphone 4s üst sınıf, iphone 5 başka birşey ;))

Yani tarifeye bağlı kalmak konusunu düşünün siz, yoksa iphone 5 her türlü alınır ve 2-3 yıl kullanılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

quote:

Appleın bütün telefonları en az 2 yıl yazılım desteği alır, 3 yıl da kullanılır... Hala 3gs orta sınıfın iyilerinden, iphone 4 orta üstü segmentte (ve bence başarılı), iphone 4s üst sınıf, iphone 5 başka birşey ;))

Yani tarifeye bağlı kalmak konusunu düşünün siz, yoksa iphone 5 her türlü alınır ve 2-3 yıl kullanılır

tarife sıkıntı değil , işim icabı telefon elimden düşmez her halikarda o faturayı ödeyeceğim
    mobil ınternette sürekli ihtiyacım
    dolayısı ile sanırım İP5 almalıyım

• WP8 de oyun şansın fazla yok 5-10tane paralı 2tl ye felan tatmin edecek oyunlar var ama android bile oyun konusunda iosa yetişemedi daha wp8 gerçekten az duruyor. iphone5 3yıl kullanılırmı derseniz bence 3yıl kullanılır ama 3yıl kullanmayim diyorsan 24 ay tarifesiyle al hem daha ucuza gelir hemde 2yıl sonra değiştirme imkanı bulursun?
    az para değil aylık tarifemi neredeyse 4 defa ödüyor
    tabi bu arada apple cihazların 2.el piyasa avantajı var
    yani 2 yıl sonra cihazı satıp üstüne para vererek yeni nesil bir cihaz alma şansım var

bu arada aklıma pil sıkıntısı geldi , 4s in pil ömründen memnun kalmamıştım
    birkaç gün bekleyip 820 nin kamera performansını ve pil ömrünü burda arkadaşlardan öğrenmek gerek sanırım
  • iphonelarda pil performansı 5>4>4s diye biliyorum oyüzden sıkıntı çekmezsin galiba kamera ya gelecek olursak en iyi kameralardan birisine sahip 920 den iyi değil ama 820den iyi diye düşünüyorum tek sorunu çok fazla güneşde mor ışık çıkabiliyormuş. bu arada dediğin gibi iphone'u satmak istesen elden kolay çıkarırsın. şöyle birşeyde var birisiyle anlasıp ben alim hemen şu fiyata sana satim bile yapabilirsin tarifenden dolayı ucuza gelmıs oluyor zaten o karınlada gider başka bir cihaz alabilirsin benim görüşüm. ama bir tarifeden 2 cihaz alınmıyor bunuda unutmamak lazım:D ben yerinde olsam iphone 5 alırdım her türlü

Donanim Haber Nerdesiniz Telefonu Adam Yerine Koymuyorsanız Belirtinde Ona Göre Almayalım....??!?!

Orijinalden alıntı: MK*

gorilla glass var mı bunda? özelliklerde bir yerde göremedim, şahsen büyük bir eksiklik

Kasa saglamlıgı lumıa 920'deki gibimidir yoksa dahamı zayıf ekran koruması 920 ye gore zayıf anladıgım kadarıyla.sanırım fıyatın ucuz olma sebebı kesinlikle malzeme kalitesinin 920 ye gore bir düşük kalite olması yoksa cogu özellık aynı bırde ekran cok az ufak ben malzeme kalitesine yoruyorum ucuzlugunu gücü olan 920almalı olmayanda 820 alsa zarar görmez sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

quote:

tarife sıkıntı değil , işim icabı telefon elimden düşmez her halikarda o faturayı ödeyeceğim
    mobil ınternette sürekli ihtiyacım
    dolayısı ile sanırım İP5 almalıyım

Mobile internet te 920 coook hızlı bildiğim i5 den daha hızlı tarayıcısı var oyun vs den bahsedıyosan i5 derim mail alma atma vs 920 dıyorum resim attım ıkı tane mail arkadasa yaklasık 17 saniyede yolladı ıkı resmi aynı anda nerden mi biliyorum denemek için zaman ölçümü yaptık s3 de 30 saniye civarıydı bu arada s3 yalan oldu ne havası vardı yahu zamanında

• Vatan Bilgisayar İzmir e 4 adet gelmiş birisini teşhire koymuşlar. Fiyatıda 1200TL Bonus kredi kartı olana....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuları okudukça kıskanıyorum yemin ederim :( :( :( hastalık hastane işleri çıktı 1 ayda 800-900 lira harcadım bu işlere bütün telefon planlarım suya düştü ... allah biliyor kalbim temiz ne iphone 5 ne s3 ne htc one x falan filan hiç birisinin konusuna dahi girmiyorum ama şu lumia konularından çıkamıyorum şöyle diyim sana 1000 liraya iphone 5 verelim yada 1600 liraya 920 verelim deseler tereddüt etmeden lumia alırdım o derece aşığım... çok istiyordum ama kısmet lumia 620 söylentisi var ocak--şubat gibi şuanki bütçe ile anca onu alabilirim gibi duruyor yada o zamana kadar 820 nin fiyatı 100-200 düşerse belki zorlayıp bunu alırım görücez

uzun lafın kısası telefonlarınızın kıymetini bilin :)

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

şu konuları okudukça kıskanıyorum yemin ederim :( :( :( hastalık hastane işleri çıktı 1 ayda 800-900 lira harcadım bu işlere bütün telefon planlarım suya düştü ... allah biliyor kalbim temiz ne iphone 5 ne s3 ne htc one x falan filan hiç birisinin konusuna dahi girmiyorum ama şu lumia konularından çıkamıyorum şöyle diyim sana 1000 liraya iphone 5 verelim yada 1600 liraya 920 verelim deseler tereddüt etmeden lumia alırdım o derece aşığım... çok istiyordum ama kısmet lumia 620 söylentisi var ocak--şubat gibi şuanki bütçe ile anca onu alabilirim gibi duruyor yada o zamana kadar 820 nin fiyatı 100-200 düşerse belki zorlayıp bunu alırım görücez

uzun lafın kısası telefonlarınızın kıymetini bilin :)

Cok gecmis olsun hocam umarim yakin zamanda mali durumunuzda duzelir istediginiz cihaza kavusursunuz.

• quote:

telefonu almayı düşünüyorum
    avea tarifeme ek 24 ay 18 tl ile veriyor ama
    iphone 5 ide 36 ay 24 ile veriyor
    aradaki 1 yıl ,bu iki telefonun farkına değermi sizce ???

18X24=432 tl'ye nasıl verir avea bunu,bende avealıyım ve konuskan 400 + sınırsız internete 66 tl veriyorum ne yani 18 DAHA EKLEYİP L820 ALABİLİRMİYİM??

Orijinalden alıntı: BoltAction

Aveadan aldım bugün,ilk 1000 kişi içine girmişim kablosuz şarj akseduarlarını hediye verdiler...cihaz canavar.

Peşin mi taahhüt ile mi aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.