Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
180.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bune arkadaş ya hızlıal sitesindeki bilgilerimi teknolojix sitesine atayım dedim Windows a etmediğim küfür kalmadı. Eski 512 ram telefonumda yaptığım işlemi burada yapamıyorum. 2 sekme açık, birbirleri arasında gidip gelirken biri yeniden yükleniyor, kapanan sekmedeki siteye hesabımı yeniden girmem gerekiyor girdikten sonra diğer sitedeki sayfada silinmiş bu döngü böyle saçma sapan bir şekilde devam ediyor. Androidin gözünü seveyim be..

bu sekme konusunu dert eden fazla kişi yok galiba..ama ben de senin gibi çok rahatsızım bu konuda. ayrılan bellek miktarı artacak deniyordu. oyun geliştiricileri artık daha rahat olacak sanırım. bu sekme konusunu da etkiler mi sence? genel olarak memnunum ama sırf bu nedenden dolayı satıcam galiba bi gelişme olmazsa..

Bilemiyorum dostum, yarın bende g2 siparişi vericem çekilmez bu sistem. Gelişip kendini kanıtlasın ancak o şekilde tercih listeme girebilir.

uc browser kurdunuzmu onda öyle bir sorun olmuyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Olur mu öyle şey Osman Bey, kızmak ne haddime

L720 bir harika. İnternetimde sörf yapayım, sosyal ağlarda ahenkle dolanayım, e-postalarıma bakayım, office programını zevkle kullanayım, bunları yaparken müziğimi keyifle dinleyeyim diyenler için ideal bir telefon.

Ama ben oyun manyağıyım, uygulama çılgınıyım, tam bir baş belasıyım, telefonun altını üstüne getiririm gibi düşüncelerde olanlar için aman diyim. Bulaşmayın uzak durun.

Neyse o değil de ben bu telefonda oyun oynama işini çözemedim. O herkesin heyecanla beklediği, 512mb'lere hala gelmediği için isyan edilen subway surfers'ı yükledim 8x'e. 1-2 kere oynadım daha hiç girmedim. Çok zevksizim sanırım. Çok sıkılmam lazım öyle bir oyun oynamam için. Ama bakıyorum millet çılgınlar gibi oynuyor bıkmadan.. Be kardeşim 2 adım ötende son model laptopun var gir onda oyna ne oynayacaksan , nedir bu telefonda subway surfers oynama merakı anlayamadım... ( Bunu ev arkadaşım için söylüyorum. )

ben dün bi tower defense indirdim baya güzel :)
    bide microsoftun böyle aynı resimden patlatma oyunu vardı onu oynadım oda çok güzeldi.

yanlız oyun oynarken şarjı su gibi içiyor telefon :)

normalde telefonda tek yaptığım şey donanımhabere girmek ve telefonda konuşmak bunun dışında pek işim olmuyor.

bu htc indirimi devam ediyormu?

• İe'de şuan 3 sekme açık. Dh+ekşi+wtf notlar. Hiç sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben oradan aldım. Kutunun ağzı etiketli değildi, bu yüzden iade ürün olabileceğini düşündüm ama cihaz sağlam. bence indirimden faydalanın alın hepsiburada'dan. Koşulsuz 7 gün içinde iade edebiliyorsunuz memnun kalmazsanız. O yüzden sıkıntı olmaz.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Ereyon'da indirim devam ediyor ama şuan stoklarda yok , gelmesini beklemeniz lazım.

• quote:

Ben oradan aldım. Kutunun ağzı etiketli değildi, bu yüzden iade ürün olabileceğini düşündüm ama cihaz sağlam. bence indirimden faydalanın alın hepsiburada'dan. Koşulsuz 7 gün içinde iade edebiliyorsunuz memnun kalmazsanız. O yüzden sıkıntı olmaz.

geçen sene ağustosun başında telefonu 600 tl 1 hafta kullanılmış olarak aldım, şimdi senesi dolmadan telefon 1050 tl den 700 tl ye düşmüş, demek ki yavaş yavaş akıllanıyorum şimdi satsam zarar ettim saymam kendimi

ah bu telefonda 1 gb ram olacakdı bu tasarımla evladiyelik olurdu varya, herşeyden önce tasarımına ve batarya süresine hastayım aletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 14 Ocak 2014; 20:07:40 >

• quote:

Instagram beta yerine 6tag programını kullanın, daha hızlı ve güzel.

türkçemi 6 tag zannediyorum bir arad yükleyip silmiştim
    Evet bence de Lumialar arasında en hoş tasarıma sahip olanı L720. Fiyatı da uygun. Ben aynısından anneme de alacakken 800TL'ye L920 ile aynı özelliklerde olan HTC 8x'i görüp almıştım ereyon'dan. Lakin stokları bitmiş gözüküyor şuan.

HTC 8x tekrar stoklara girmiş.

http://www.ereyon.com.tr/urun/htc-windows-phone-8x.aspx
  • Lumia deneyimi üzerine bir yazı:

http://tmblr.co/ZmRYtu13ilzNp
  • Telefon genel itibari ile iyi gibiydi ilk başlarda şimdi konuşurken ses biraz cızırtılı gibi geliyor sanki ilk başlarda şarjı da iyi gibiydi şimdi o da az gitmeye başladı gibi çok yavaş aslında yükleniyor yazısını bekliyorum Bi whatsapdan msj atayım sonra faceden ikisine geçerken bekletiyo yükleniyor diyor ayrıca o sayfaları da tekrar yukluyo bana kullanışsız geldi bu konuda

• Lumia 720 önermiyorum arkadaşlar alacak olanlara, oyun oynuyorsunuz kendiliğinden oyundan atıyo iki sekme açıyosunuz tekrar dönünce yeniden yüklüyor onu bekliyorsunuz sosyal ağlarda yavaş ve geçişlerde bekletiyo sürdürüyor kısacası wp deneymim pek iç açıcı olmadı bu yönde kullanacak arkadaşlara önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gripas91

Telefon genel itibari ile iyi gibiydi ilk başlarda şimdi konuşurken ses biraz cızırtılı gibi geliyor sanki ilk başlarda şarjı da iyi gibiydi şimdi o da az gitmeye başladı gibi çok yavaş aslında yükleniyor yazısını bekliyorum Bi whatsapdan msj atayım sonra faceden ikisine geçerken bekletiyo yükleniyor diyor ayrıca o sayfaları da tekrar yukluyo bana kullanışsız geldi bu konuda

512 mb ram li cihazların bir sorunu bu hocam htc 8x kullanıyorum bu sorunların hiç birisi yok gerçi bizim cihaz 1gb ramli sizde 1 gb ramli lumia modellerinden yada htc 8x alsaydınız aralarında fazla bir fark yoktu....
  • O konuda bilgim yoktu böyle Bi sorun olacağını beklemiyordum idare etmek durumundayım o yüzden kullanacağım ama gerçekten Bi sure sonra sorun oluyor bu durum..

• quote:

O konuda bilgim yoktu böyle Bi sorun olacağını beklemiyordum idare etmek durumundayım o yüzden kullanacağım ama gerçekten Bi sure sonra sorun oluyor bu durum..

almışsınız artık kullanın gitsin ama bir daha telefon alırsanız asla rami düşük telefon almayın buradaki bir çok arkadaş kızacak ama 512 mb ram wp da gerçekten çok sorun.....
  • Beyler yokmu arka kapagi degistiren yada fiyat hakkinda bilgisi olan ? Disaridan alip telefoncuya taktiran ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

O konuda bilgim yoktu böyle Bi sorun olacağını beklemiyordum idare etmek durumundayım o yüzden kullanacağım ama gerçekten Bi sure sonra sorun oluyor bu durum..

almışsınız artık kullanın gitsin ama bir daha telefon alırsanız asla rami düşük telefon almayın buradaki bir çok arkadaş kızacak ama 512 mb ram wp da gerçekten çok sorun.....

Aynen öyle arkadaşım sosyal ağlarda çok sıkıntılı tarayıcıda aynı fakat genel itibari ile iyi ram önemliymiş ilgin için teşekkür ettim iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gripas91 -- 18 Ocak 2014; 12:08:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Aynen öyle arkadaşım sosyal ağlarda çok sıkıntılı tarayıcıda aynı fakat genel itibari ile iyi ram önemliymiş ilgin için teşekkür ettim iyi forumlar :)

önemli değil arkadaşım telefonu sadece telefon olarak kullanan bir iki oyun oynayan için sağlam bir cihaz ama bu fiyata alınmaz yeni alacaklar için 1gb ramli lumialar ve htc 8x daha iyi bir tercih olur....

• Çok haklısın alacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundursunlar..

• Arkadaslar son 3-4 gundur benim 720 gunde 1 defa kendi kendine reset atiyor. Ayni problem yasayan varmi aranizda.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.