Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 mi yoksa Turkcell T50 mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temple of the King T kullanıcısına yanıt
    Bende kendimle aynı düşüncelere sahip bir arkadaş bulduğum için sevindim Hocam. Bir sorun filan olursa WindowsPhone ile ilgili direk sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demandpure

Bende kendimle aynı düşüncelere sahip bir arkadaş bulduğum için sevindim Hocam. Bir sorun filan olursa WindowsPhone ile ilgili direk sor.

Eyvallah çok sağolasın tekrar
  • Temple of the King T kullanıcısına yanıt
    Ne demek arkadaşlık isteği attım pm den sorabilirsin kafana takılanları.
  • @Demandpure

tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Hocam önyargı demeyelim de insanlara kızgınım. WindowsPhone a gereken önem verilmiyor.Çöp mantığıyla bakılıyor. Yılların şirketi Microsoft. İlk Macintoshlar bile Microsoft temelliydi. Satmaya kalkışıyorsun telefonu adam almam diyor. WindowsPhone olmazmış. Samsung u alırken iyi ama peş para etmez telefonlar. Ben de alırken 1 yıl öncesine kadar s3 mini ile 620 arasındaydım farklı olsun diye bastım 620 ye. İyi ki de almışım hiç üzmedi beni. Tabletim android ama ne yaparsın RAM i çok fazla tüketiyor sürekli kasılıyor. WindowsPhone da böyle bir olay yok zaten Telefon temizleyici RAM arttırıcı program yok mağazada. Sistem kendisi yapıyor bunu.Oh kafam rahat sürekli bişeylere basmam gerekmiyor.Benb 620 yi aldığımda arkadaşalarım bune olan mantığıyla bakmışlardı. Şimdi aslında güzel telefon bende düşünüyorum diye düşünüyorlar. Diyeceğim windowsphone dünyanın yeni Messi si

aynı düşüncelere sahibiz valla çok heveslendim sayende

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Windows phone ' un ilk çıktığı yıllarda bu düşünceye sahip değildim. Bunda kullandığım htc 8X ve 8s ' lerin önyargı payı çok büyüktü bende. 8 ' lerin çatır çatır çöktüğüne şahit oldum o zamanlar. Şimdi görüyorum ki durum değişti. Benim nacizane fikrim önce bir sistem öncelikle donanımı çatır çutur yememeli. Donanım kullanımı bakımında Windows Phone ' un Android ' ten iyi olduğu ap açıp önde. Keşke diğer bazı popüler firmalarda Windows Phone cihazlar çıkartsa da pazar payı ve seçenekler çoğalsa. Son olarak diyeceğim. 1320 her ne kadar donanım olarak son çıkan Android ' lerden geri kalsa da eldeki donanımı kullanımı açısında onlardan çok daha iyi. Bir telefona sadece (işlemci , ram) donanım olarak bakılmamalı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

quote:

quote:

Hocam önyargı demeyelim de insanlara kızgınım. WindowsPhone a gereken önem verilmiyor.Çöp mantığıyla bakılıyor. Yılların şirketi Microsoft. İlk Macintoshlar bile Microsoft temelliydi. Satmaya kalkışıyorsun telefonu adam almam diyor. WindowsPhone olmazmış. Samsung u alırken iyi ama peş para etmez telefonlar. Ben de alırken 1 yıl öncesine kadar s3 mini ile 620 arasındaydım farklı olsun diye bastım 620 ye. İyi ki de almışım hiç üzmedi beni. Tabletim android ama ne yaparsın RAM i çok fazla tüketiyor sürekli kasılıyor. WindowsPhone da böyle bir olay yok zaten Telefon temizleyici RAM arttırıcı program yok mağazada. Sistem kendisi yapıyor bunu.Oh kafam rahat sürekli bişeylere basmam gerekmiyor.Benb 620 yi aldığımda arkadaşalarım bune olan mantığıyla bakmışlardı. Şimdi aslında güzel telefon bende düşünüyorum diye düşünüyorlar. Diyeceğim windowsphone dünyanın yeni Messi si

aynı düşüncelere sahibiz valla çok heveslendim sayende

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Windows phone ' un ilk çıktığı yıllarda bu düşünceye sahip değildim. Bunda kullandığım htc 8X ve 8s ' lerin önyargı payı çok büyüktü bende. 8 ' lerin çatır çatır çöktüğüne şahit oldum o zamanlar. Şimdi görüyorum ki durum değişti. Benim nacizane fikrim önce bir sistem öncelikle donanımı çatır çutur yememeli. Donanım kullanımı bakımında Windows Phone ' un Android ' ten iyi olduğu ap açıp önde. Keşke diğer bazı popüler firmalarda Windows Phone cihazlar çıkartsa da pazar payı ve seçenekler çoğalsa. Son olarak diyeceğim. 1320 her ne kadar donanım olarak son çıkan Android ' lerden geri kalsa da eldeki donanımı kullanımı açısında onlardan çok daha iyi. Bir telefona sadece (işlemci , ram) donanım olarak bakılmamalı artık.

Aynen çok haklısınız . Nokia Lumia 1320'de sistem wp değilde android olsa kasılmalar falan olabileceğini düşünüyorum ama wp oldugu için ram düşük olsada sanırım pek kasılma donma olayı falan olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maviressam

1320 6 inç biraz büyük turkcellde bende hep sıkıntı maxiplus5 vardı kasmasından dolayı kullanamıyorum arama cevaplarken bile kasıyo ama ikisi arasında 1320

İyimisin sen t50 ile maxiğlus 5 i karşılaştırdım senin o cihaz 800 mhz lık tek çekirdekli berbat bi işlemci kullanıyor bu 1,2 ghz dort çekirdekli.. 4 gb hafızaya 16 gb hafıza.. Anladığın yoksa bu işlerden yorum yapma 512 mb vs 1 gb ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of McLaren

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım öncelikle WindowsPhone u rahatlıkla alabilirsin. Hiçbir kasma donma virüs problemi yok. Telefonları çok hızlı. Uygulama olarak da çok hızlı gelişiyor ve seni rahat rahat idare eder. Ben şimdi Lumia 620 kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat değiştireceğim ama şikayetimden değil beni fazla tatmin etmiyor ben çok kurcalamayı severim. Xperia Sp alacağım. Bende 1320 almayı planlıyordum ama SP yi önerince ona karar verdim. Ama gözün kapalı gidip Nokia Lumia satın alabilirsin.

öncelikle güzel cevabın için teşekkürler

sanırım wp'de standart bir arayüz falan var o yüzden pek kurcalayamıyorsun android'de öyle degil

benim böyle kurcalama falan olayım pek yok internette kasmadan dolasayım hızlı hızlı geçişler yapayım falan filan aradada oyun oynarım az çok

İnternet Explorer 11 8.1 ile güncellendi. İnternet hızı şimdi çok daha fazla. Hiçbir kasma donma yaşamazsın internette iken. Tecrübe ile sabittir. Kurcalamak derken ben telefonu çok aktif olarak kullanan biriyim. Ama tarif ettiğine göre WindowsPhone sana çok yeterli olacaktır. Virüs için de dert etme telefon hiçbir şekilde virüse izin vermiyor bunu da mağaza da antivirüs programı olmamasından anlayabilirsin. Oyunlar Lumia da çok akıcıdır hiç bir şekilde üzmez. Zaten mağazada da güzel uygulamalar var. Lumianın arayüzü de çok şıktır. Klastır. Yani diyeceğim WindowsPhone çok iyidir.

dostum valla bütün sorularıma cevap aldım sayende sanırım lumia 1320 olacak gibi son bişey sormak istiyorum kamera performansı nasıldır bu telefonun ön arka ?

Kamera olarak bahsedersek 620 ile eşdeğer kameraları var. Arka kamerası 5 MP dir. Nokia nın kamerasına güvenebilirsin çünkü Nokia kameraya ayrı olarak optimizasyonlar yapar. Nokia nın 5 MP si Samsung'un 13 MP ine eşdeğerdir. Kamerası gündüz çekimlerinde muhteşemdir profesyonel makina gibi çeker. Aynı şeyi gece için söyleyemem ama gece çekimleride standart bir kullanıcı için gayet yeterlidir. Ön kamerası'selfie' VGA olarak elimize gelmektedir. Çok iyi bir performans beklenemez zaten VGA kameradan. Gündüz ışıklı ortamda çekinirsen gayet iyidir. Gece ışık alamadığından iyi olduğu söylenemez. Kamera bakımından böyle diyebilirim.

Sana tek bir şey sormak istiyorum, hayatında hiç 8MP bile olsa samsung kullandın mı ? HTC de anlarım, Sony de anlarım da Kamera alanında Samsung'a mı laf atıyorsun android tarafında? Kamerada kral samsung'dur androidin. Sony'nin MP ile göz boyamaya çalışması, HTC'nin Ultrapixel çöpü Samsung'un kamerasına yaklaşamaz.

Konuyu açan arkadaşa da, 1320 gayet yeterlidir kameraları da sosyal platformlar için yeterlidir. Uygulama açısından çok iyi değil , ama idare eder. İşinizi görür yani. Kısacası 1320 almanız doğru olur.

• Lumia 1320 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 nin rezalet ötesi bir kamerası var. megapixel olarak demiyorum çok kötü foto çekiyor. asla tavsiye etmem. ayrıca samsungun kamerası çok iyidir ona laf yok :) turkcell t50 güzele bezniyor. bence 1320 den daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.