Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 mi yoksa Turkcell T50 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu 2 telefon arasında kaldım iki telefondada canımı sıkan noktaları söyleyeyim hemen turkcell'in android olması ve 1 gb ram ile ileride kasma gibi sorunlar yapar mı ?

nokia'nın ise kamerası 5mp iken turkcell'in 13mp kamerası var benim gözümde lumia'nın tek eksiği bu

ayrıca daha önce windowsphone kullanmadım kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ?

sizin düşünceleriniz nelerdir hangisini almalıyım ?

• Bütçen nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Bütçen nedir

900 liraya kadar bütçem var lumia 1320 ' de 900 liraya düşmüş
  • Temple of the King T kullanıcısına yanıt
    900 lira bütçen var ise sony xperia sp alabilirsin seni çok rahat kurtarır
  • 1320 6 inç biraz büyük turkcellde bende hep sıkıntı maxiplus5 vardı kasmasından dolayı kullanamıyorum arama cevaplarken bile kasıyo ama ikisi arasında 1320
  • Nexus 4 ya da xperia m2

• @61HighVoltage61

aslında büyük ekranlı bir telefon arıyorum o yüzden bu ikisi arasında gidip geliyorum sp pek cazip gelmiyor bana nedense

@maviressam

zaten büyük ekranlı bir telefon arıyorum dostum o benim açımdanda 1320 daha ağır basıyor ancak kamerası çok dert olur mu diye düşünmüyor değilim açıkçası

@Lightr

nexus 5 varken 4 almak sizce doğru mu hocam ? ayrıca ekran boyutları diğerlerine göre daha küçük büyük bir ekran istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temple of the King -- 6 Temmuz 2014; 14:23:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım öncelikle WindowsPhone u rahatlıkla alabilirsin. Hiçbir kasma donma virüs problemi yok. Telefonları çok hızlı. Uygulama olarak da çok hızlı gelişiyor ve seni rahat rahat idare eder. Ben şimdi Lumia 620 kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat değiştireceğim ama şikayetimden değil beni fazla tatmin etmiyor ben çok kurcalamayı severim. Xperia Sp alacağım. Bende 1320 almayı planlıyordum ama SP yi önerince ona karar verdim. Ama gözün kapalı gidip Nokia Lumia satın alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demandpure

Arkadaşım öncelikle WindowsPhone u rahatlıkla alabilirsin. Hiçbir kasma donma virüs problemi yok. Telefonları çok hızlı. Uygulama olarak da çok hızlı gelişiyor ve seni rahat rahat idare eder. Ben şimdi Lumia 620 kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat değiştireceğim ama şikayetimden değil beni fazla tatmin etmiyor ben çok kurcalamayı severim. Xperia Sp alacağım. Bende 1320 almayı planlıyordum ama SP yi önerince ona karar verdim. Ama gözün kapalı gidip Nokia Lumia satın alabilirsin.

öncelikle güzel cevabın için teşekkürler

sanırım wp'de standart bir arayüz falan var o yüzden pek kurcalayamıyorsun android'de öyle degil

benim böyle kurcalama falan olayım pek yok internette kasmadan dolasayım hızlı hızlı geçişler yapayım falan filan aradada oyun oynarım az çok

• lumia 1320
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulamayanadam

lumia 1320

peki neden yani + ve - olan yönlerini söyleyebilirmisiniz ?
  • Büyük ekran zaten 1320 tarif etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 6 Temmuz 2014; 16:57:51 >
  • @-Company-

nexus 4 zor bulunuyor artık sanırım ayrıca ekranı lumia ve t50 ye göre daha küçük

@0z0z

evet büyük ekran önemli benim için telefonu internette takılmak sosyal medyaları gezmek (instagram , face vs ... ) arada sırada oyun oynamak için falan kullanırım bu amaçla nokia daha önde gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Arkadaşım öncelikle WindowsPhone u rahatlıkla alabilirsin. Hiçbir kasma donma virüs problemi yok. Telefonları çok hızlı. Uygulama olarak da çok hızlı gelişiyor ve seni rahat rahat idare eder. Ben şimdi Lumia 620 kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat değiştireceğim ama şikayetimden değil beni fazla tatmin etmiyor ben çok kurcalamayı severim. Xperia Sp alacağım. Bende 1320 almayı planlıyordum ama SP yi önerince ona karar verdim. Ama gözün kapalı gidip Nokia Lumia satın alabilirsin.

sanırım wp'de standart bir arayüz falan var o yüzden pek kurcalayamıyorsun android'de öyle degil

benim böyle kurcalama falan olayım pek yok internette kasmadan dolasayım hızlı hızlı geçişler yapayım falan filan aradada oyun oynarım az çok

İnternet Explorer 11 8.1 ile güncellendi. İnternet hızı şimdi çok daha fazla. Hiçbir kasma donma yaşamazsın internette iken. Tecrübe ile sabittir. Kurcalamak derken ben telefonu çok aktif olarak kullanan biriyim. Ama tarif ettiğine göre WindowsPhone sana çok yeterli olacaktır. Virüs için de dert etme telefon hiçbir şekilde virüse izin vermiyor bunu da mağaza da antivirüs programı olmamasından anlayabilirsin. Oyunlar Lumia da çok akıcıdır hiç bir şekilde üzmez. Zaten mağazada da güzel uygulamalar var. Lumianın arayüzü de çok şıktır. Klastır. Yani diyeceğim WindowsPhone çok iyidir.

• quote:

quote:

quote:

İnternet Explorer 11 8.1 ile güncellendi. İnternet hızı şimdi çok daha fazla. Hiçbir kasma donma yaşamazsın internette iken. Tecrübe ile sabittir. Kurcalamak derken ben telefonu çok aktif olarak kullanan biriyim. Ama tarif ettiğine göre WindowsPhone sana çok yeterli olacaktır. Virüs için de dert etme telefon hiçbir şekilde virüse izin vermiyor bunu da mağaza da antivirüs programı olmamasından anlayabilirsin. Oyunlar Lumia da çok akıcıdır hiç bir şekilde üzmez. Zaten mağazada da güzel uygulamalar var. Lumianın arayüzü de çok şıktır. Klastır. Yani diyeceğim WindowsPhone çok iyidir.

dostum valla bütün sorularıma cevap aldım sayende sanırım lumia 1320 olacak gibi son bişey sormak istiyorum kamera performansı nasıldır bu telefonun ön arka ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum valla bütün sorularıma cevap aldım sayende sanırım lumia 1320 olacak gibi son bişey sormak istiyorum kamera performansı nasıldır bu telefonun ön arka ?

Kamera olarak bahsedersek 620 ile eşdeğer kameraları var. Arka kamerası 5 MP dir. Nokia nın kamerasına güvenebilirsin çünkü Nokia kameraya ayrı olarak optimizasyonlar yapar. Nokia nın 5 MP si Samsung'un 13 MP ine eşdeğerdir. Kamerası gündüz çekimlerinde muhteşemdir profesyonel makina gibi çeker. Aynı şeyi gece için söyleyemem ama gece çekimleride standart bir kullanıcı için gayet yeterlidir. Ön kamerası'selfie' VGA olarak elimize gelmektedir. Çok iyi bir performans beklenemez zaten VGA kameradan. Gündüz ışıklı ortamda çekinirsen gayet iyidir. Gece ışık alamadığından iyi olduğu söylenemez. Kamera bakımından böyle diyebilirim.

• @Demandpure

Eyvallah çok sağolasın ağustos sonu eylül gibi almayı planlıyorum umarım o vakite kadar ürün kalkmaz
  • Alınır

• quote:

@Demandpure

Eyvallah çok sağolasın ağustos sonu eylül gibi almayı planlıyorum umarım o vakite kadar ürün kalkmaz

Kalkar olur mu hocam 920 çıkalı 2 yıl oldu daha hala satılıyor.

• quote:

quote:

@Demandpure

Kalkar olur mu hocam 920 çıkalı 2 yıl oldu daha hala satılıyor.

aman aman satılsın bol bol

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.