Şimdi Ara

Nokia kulaklık girişleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nokia e51 aldım ancak kulaklığından hiç memnun değilim.6630 ve n72 nin kulaklıkları çok daha iyidi.Bugün elime nokia n72 kulaklığı geçti ama bildiğiniiz gibi girişi çok farklı ve benim telefonuma (2.5mm girişli) uymuyor.Bu kulaklığın nokia girişini söküp kabloları birleştirip 2.5mm girişe uyarlayabilirmiyim?Yani kısaca demek istediğim kulaklığımdaki 2.5mm girişi n72 kulaklığına uyarlayıp e51 telefonumda kullanmak..


    Şmdiden teşekkürler...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: djbadbul

    Arkadaşlar nokia e51 aldım ancak kulaklığından hiç memnun değilim.6630 ve n72 nin kulaklıkları çok daha iyidi.Bugün elime nokia n72 kulaklığı geçti ama bildiğiniiz gibi girişi çok farklı ve benim telefonuma (2.5mm girişli) uymuyor.Bu kulaklığın nokia girişini söküp kabloları birleştirip 2.5mm girişe uyarlayabilirmiyim?Yani kısaca demek istediğim kulaklığımdaki 2.5mm girişi n72 kulaklığına uyarlayıp e51 telefonumda kullanmak..


    Şmdiden teşekkürler...


    hacı öyle yapana kadar 2.5mm çevirici al 1 ytl elektronikçilerde.. ona da iyi bir kulaklık takarsın oh mis

    (tabi böyle yaparsan mikrofonlu kulaklık almalısın, sanırım sennheiserin olacaktı, hatta sanırım 2.5mm girişili olan mikrofonlu güzel kulaklıkları da var, bi araştır derim.. )




  • Kardeş cevabın için saol bende araştırdım aklımda kulaklık önerileri dolu ama ben n72nin kulaklığını daha önce kullandım ve gayet yeterli.Almışkende iyi bir tane kulaklık almam lazımki daha yeni hd4850 aldım 60-70 ytlde kulaklığa şu sıralar yatıramam.Sorumu cevaplayabilecek varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djbadbul

    Kardeş cevabın için saol bende araştırdım aklımda kulaklık önerileri dolu ama ben n72nin kulaklığını daha önce kullandım ve gayet yeterli.Almışkende iyi bir tane kulaklık almam lazımki daha yeni hd4850 aldım 60-70 ytlde kulaklığa şu sıralar yatıramam.Sorumu cevaplayabilecek varmı?


    24 ytl ye mx360 + 2.5 to 3.5 çevirici derim başka bişey demem

    yada nokianın 2.5mm girişli kulakiçi kulaklıkları var kaliteli sesi onlardan da alabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.