Şimdi Ara

Nokia Kapak Koydun Bari Açılır Yap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce c3-01 aldım. Kapağını kaydırarak açmaya çalışıyorum. İnanın yerinden 1 mm oynamıyor, telefona bastırırken esnetiyorum, ekran zaten dokunmatik olduğundan çok fazla bastıramıyorum.

• sene 2012 hala nokia alan var
  • Hata Nokia'da değil sende.
  • yine mi nokia
  • Evet, şaka gibi telefon daha açılmadan servise gidecek. Carrefour'dan aldım, iade şansım var mıdır?
  • daha Nokia telefon alan kaldı mı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Az önce c3-01 aldım. Kapağını kaydırarak açmaya çalışıyorum. İnanın yerinden 1 mm oynamıyor, telefona bastırırken esnetiyorum, ekran zaten dokunmatik olduğundan çok fazla bastıramıyorum.

kardeş tahmin ettiğim modelse telefonu eline aldğında sağ yan kısımda alt bölümde tuşa benzeyen bir buton gibi birşey var ona bas zaten kapak oynar ve acılır

edit: değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 13 Mayıs 2012; 23:21:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasoma el koymuşlar, ne yapcam?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Az önce c3-01 aldım. Kapağını kaydırarak açmaya çalışıyorum. İnanın yerinden 1 mm oynamıyor, telefona bastırırken esnetiyorum, ekran zaten dokunmatik olduğundan çok fazla bastıramıyorum.

kardeş tahmin ettiğim modelse telefonu eline aldğında sağ yan kısımda alt bölümde tuşa benzeyen bir buton gibi birşey var ona bas zaten kapak oynar ve acılır

edit: değilmiş

Asha 300 değil
    Bu;
     Nokia Kapak Koydun Bari Açılır Yap

• quote:

Evet, şaka gibi telefon daha açılmadan servise gidecek. Carrefour'dan aldım, iade şansım var mıdır?

Bazı mağazalarda aldığından itibaren 1-7-15-30 gün icinde koşulsuz iade hakkın oluyor bir sor istersen.

Ayrıca yeni telefonların kapakları inanılmaz zor açılır (12 telefon değiştirdim). kayrırarak açılmıyordur belki ? telefonun altında tırnak gibi bir şey olabilir onunla yukarı çek kapağı bekli açılır ? Sonra çare tüm gücünle kapağı kaydır açılmazsa iade edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphendus

quote:

Evet, şaka gibi telefon daha açılmadan servise gidecek. Carrefour'dan aldım, iade şansım var mıdır?

Bazı mağazalarda aldığından itibaren 1-7-15-30 gün icinde koşulsuz iade hakkın oluyor bir sor istersen.

Ayrıca yeni telefonların kapakları inanılmaz zor açılır (12 telefon değiştirdim). kayrırarak açılmıyordur belki ? telefonun altında tırnak gibi bir şey olabilir onunla yukarı çek kapağı bekli açılır ? Sonra çare tüm gücünle kapağı kaydır açılmazsa iade edersin

Evet yeni telefonların kapaklarını çok zor açıldığının farkındayım ama bu telefonun kapağı yerinden 1 mm oynamıyor. Telefonun üzerinde kapak açmak için klips de yok. Telefoncuya götürdüm o da açamadı. Büyük ihtimalle kapağı tutan içteki tırnaklar yamuk ve ben zorladıkça daha da yamuldu. Ben şimdi kullanılmamış telefonu servise göndermek zorunda kalacağım ki kim bilir orada ne tür işlemlere maruz kalacak. Ben Carrefour'un değiştireceğini veya iade alacağını sanmıyorum. İnanın moralim çok bozuldu.

• nokia 3310 dan sonra bitmiştir
  • Bu videodaki gibi açıyorsunuz değilmi ? Adam baya kolay açtı.
    Valla dostum elimden geleni yaptım umarım sorunun hallolur. Olmazsada yinede bir götür belki alırlar geri

• quote:

Orijinalden alıntı: asphendus

Bu videodaki gibi açıyorsunuz değilmi ? Adam baya kolay açtı.
    Valla dostum elimden geleni yaptım umarım sorunun hallolur. Olmazsada yinede bir götür belki alırlar geri

Bugün gittim. Garanti belgesinin üzerine iade ve değişim yoktur yazmalarına rağmen değiştirdim. Tabi bunda bugün başka birinin de bu sorunla gelmesi de etkisi oldu galiba. Yenisini orda denettim tık diye açıldı hiç zorlanmadan, bir daha taktı bu sefer biraz daha zor açıldı. Daha sonra ben açmaya çalıştım, yine açılmadı, neyse biraz zorlayınca açıldı kapağını takmadan evime geldim.. Şimdi iç taraftaki klipsleri içeri doğru zorluyorum daha sonra tekrar aynısını yapmasına karşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 14 Mayıs 2012; 19:48:48 >

• c3-01 i bilmem ama c3 baya sağlam bir telefon.5. kattan sert toprak zemine düştü sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan12

c3-01 i bilmem ama c3 baya sağlam bir telefon.5. kattan sert toprak zemine düştü sorunsuz çalışıyor.

Telefon ince olduğu için yere düştüğünde kırılacak gibi duruyor. Ama dizaynı ve kullanımı gayet hoş. Alıştık bir kere Nokia'ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.