Şimdi Ara

Nokia ile Yaşadığım Macera (22.02.17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere Nokia ile Yaşadığım bir anıyı anlatıcam.

Öncelikle Nokia marka bir kulaklık aldım n11den 80 TL de indirmdeydi (Nokia wh 920) çok seviyordum kulaklığımı ama bir gün yoldayken çat diye bozuldu bende garantiye göndermeye karar verdim sonra garanti belgesini zorla bulduktan sonra üstündeki numaraları aradım 3 tane numara vardı
    İlk numarayı aradım ve - Alo kulaklığımı garantiye gönderecektim dedim ve adamın bana cevabı oranının lokanta olduğunu söyledi
    2. Numara yı da aynı şekilde aradım ve İstanbul'da bir otel çıktı sonra en üstte ithalatçı numarayı aradım ve, sonunda! dedim ama karşıdaki kişi bana Nokia değil Microsoft tan cevap verdiğini söyledi ve Nokia nın numarasını verdi. Sonra orayı aradım ve orası bana garanti belgesiyle faturanınızı şu adreslere gönderin dedi. Bende gönderdim ve bu ürüne destek verilmiyor diye bir not...Sonra aldığım yeri aradım ve olanları anlattım, yasal olarak 10 yıl destek verilmesi gerekiyormuş ve benim gibi 5 kişi daha varmış problemi çözmeye çalışıyoruz sizi birkaç güne ararım dedi. Sözün özü kulaklık çöpe gitti halbuki çok seviyordum kulaklığımı. Yani Nokia yeni telefon çıkarıyor hemen alıyım demeyin zira böyle bir firmaya güven olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi n11'de hangi firmadan aldıysan o firmaya gönderirsin onlar gereken yerlere gönderirler.
    İkincisi amacın bağcıyı dövmek gibi olmuş.

Android alacaksan önce samsung'tan uzak duracaksın. Xiaomi, oppo, sony gibi firmaları tercih edeceksin.

Nokia reyizi üzdün.
  • Ehahhehaha ay cooık komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne macera ama

Bende Nokia 3310 ole ritim titresimi actin donunun icine attin sanmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 22 Şubat 2017; 13:58:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ensdgn005,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11 maceralari güzeldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.