Şimdi Ara

Nokia E72 You Tube Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar denedim bir türlü you tube'dan video izleyemiyorum. çoğu telefonda izleniyor bunda da izlenir diye tahmin ediyorum bi kullananlar veya bilgisi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kendi mobil internetinden bağlanmaya çalışırsan bağlanmıyor.Yükleniyor diye bir şey geliyor ve gitmiyor fakat wi-fi ile bağlanırsan oluyor ilk önce açılıyor sonra çıkarken kaydetmek ister misiniz diye soruyor kaydetip izleyebilirsin.
  • menü-kontrol paneli-ayarlar-uygulamalar-real player-akış-şebeke-varsayılan erişim noktasını düzenle. hangi noktadan bağlanıyorsan onu seç. orada başka bir bağlantı seçili ise sen de başka bir yerden bağlanmaya çalışırsan video açılmaz.
  • opera yükle dostum
  • Kendi tarayıcısı üzerinden Youtube artık flash tabanlı kısmı bende de çalışmıyor. Sebebi tamamen Youtube. Flash Lite desteğini kastı ve Symbian'lardaki flash böylece çöp oldu. Bunun yerine Opera Mobile üzerinden RealPlayer ile stream edersen izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

menü-kontrol paneli-ayarlar-uygulamalar-real player-akış-şebeke-varsayılan erişim noktasını düzenle. hangi noktadan bağlanıyorsan onu seç. orada başka bir bağlantı seçili ise sen de başka bir yerden bağlanmaya çalışırsan video açılmaz.

bende aynı dertten müzdariptim verdiginiz yöntemle oldu çok teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: batu14

quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

menü-kontrol paneli-ayarlar-uygulamalar-real player-akış-şebeke-varsayılan erişim noktasını düzenle. hangi noktadan bağlanıyorsan onu seç. orada başka bir bağlantı seçili ise sen de başka bir yerden bağlanmaya çalışırsan video açılmaz.

bende aynı dertten müzdariptim verdiginiz yöntemle oldu çok teşekkürler :)

Real player her seferinde erişim noktası sormadığından çok gıcık olduğum bir problem. Halbuki yine her seferinde sormayan Windows Live Messenger gibi sırayla etraftaki tüm internet noktalarını kontrol etse kabulüm olacaktı. Gıcık bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.