Şimdi Ara

Nokia e72 vs. Nokia 6700 Classic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki telefonda birbirinden farklı tip telefon olmasına rağmen bu iki telefon arasında gidip geliyorum. Bir türlü karar veremedim. Sizce hangisi almalıyım? Bu ürünleri kullananlar varsa görüşlerinizi yazarsa memnun olurum.

• telden beklediğin ne ben olsam ikisini de almam
  • - İyi bir kamera
    - İyi ses kalitesi
    - Wireless (6700'de yok)

Aklıma gelenler bunlar. Tabi özellikli bir telefon olmasını isterim. Çok uçuk rakamlarda vermek istemiyorum telefona. iPhone istemiyorum ayrıca onuda belirteyim.
  • herkesin iphone antipatisi var niçin iphone değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

herkesin iphone antipatisi var niçin iphone değil

Herkeste iPhone görmem -biraz fazla genelleme oldu ama- ve iPod Touch a sahip olduğumdan dolayı iPhone istemiyorum.
  • ipod touch varsa üst düzey tele gerek yok bence wlan a gerek yok şık bir telefon al 3g istersen 670m
    İstemezsen 6303 al derim
  • ipod touch varsa dokunmatik bir telefon alırsan tadı olmaz
    sonyericsson w910i alabilirsin veya nokia n82
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N79 öneririm eğer sar değerine takmazsan.
    ya da w910i uygundur.(fiyatı da cazip)
  • eğer iyi bır kamera diyosan n82 nin üstüne tanımam
  • 6700 alabirsin iyi bir kamera, hızlı bir menü ve çok şık bir görüntüye sahip kullanışlı bir telefon. daha iyi bişi istersen 5800 xm alabilirsin iphone sahip olduğu tüm özelliklere sahip bir telefon. ikisinide kullanıyorum memnunum bir problem çıkmadı karşıma.
  • 6700 Classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih5501
    6700 alabirsin iyi bir kamera, hızlı bir menü ve çok şık bir görüntüye sahip kullanışlı bir telefon. daha iyi bişi istersen 5800 xm alabilirsin iphone sahip olduğu tüm özelliklere sahip bir telefon. ikisinide kullanıyorum memnunum bir problem çıkmadı karşıma.

iphone un sahip olduğu tüm özelliklere sahip mi evet çok başarılı bir multitouch ekranı çok basarılı safari tarayıcısı mac os işletim sistemi ve apple store ile çok basarilı bir telefondur kendileri:D
  • Öneriler için teşekkürler. İbre şu anda E72 den yana
  • E72 premium telefon falan degil kesinlikle fiyat son 2 ayda 1/3 eridide alınacak seviyeye geldi(:
  • E72
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

E72 premium telefon falan degil kesinlikle fiyat son 2 ayda 1/3 eridide alınacak seviyeye geldi(:

Biraz daha bekleyebilirim sanırım ama biran önce almakta istiyorum
  • İkisinden birini alacaksan E72
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.