Şimdi Ara

nokia e72 mi blackberry bold 9780 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , nokia e72 var bende 22 mayıs 2011 de aldım şuan külüstür denilebilcecek seviyede ve telefoncuya gittim tertemiz 2.el bir bold 9780 buldum 500 lira dedi. Nokia e72 yi vericem bide 250 lira vericem tamam dedi sizce nasıl teklif?

İyi Forumlar :)

• E72'yi görmeden maalesef fiyatını kestirebilmek mümkün değil. Ben BOLD 9780 hakkında bilgi isteyeceğim biraz daha. BB Nokia E72'ye göre daha kaliteli bir telefon. Pasaport kayıtlı mı,simlock durumu neler? Kutu vs. içeriği nedir? Bunların hepsini bir öğrenin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

E72'yi görmeden maalesef fiyatını kestirebilmek mümkün değil. Ben BOLD 9780 hakkında bilgi isteyeceğim biraz daha. BB Nokia E72'ye göre daha kaliteli bir telefon. Pasaport kayıtlı mı,simlock durumu neler? Kutu vs. içeriği nedir? Bunların hepsini bir öğrenin isterseniz.

BBM olsun MAIL sıstemı olsun cok basarrılı ben 9900 kullanıyorum bold ama bazen donuyor sık kullanımda ondan baska sourunm yok guzel tel e72 de kullanmıstım o pek sarmadı aldıgım gıbı sattım
  • Bence iyi teklif
  • Nokia E72 ile Blackberry arasında tek var.O da Bbm (Blackberry Messenger).Alma pişman olursun.Blackberry'nin işletim sistemi Symbian'dan beter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 16 Temmuz 2012; 16:46:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKİA E63-TEMİZ
    5 yıl önce açıldı
    BLACKBERRY BOLD
    17 yıl önce açıldı
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.