Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

quote:

quote:

problem nedir hocam ?

Arkadaşın telefon açılmıyomuş

güncellem yapmıyor diyordu ne yaptı acaba güncelleme esnasında birşey oldu sanıırm inş çöpe gitmez tel.

Öyle bi ihtimalmi var

muhtemelen dostum

Öyle bişey olusa kötü ...

Harbiden umarım böyle birşey gelmez arkadaşın başına :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

problem nedir hocam ?

Arkadaşın telefon açılmıyomuş

güncellem yapmıyor diyordu ne yaptı acaba güncelleme esnasında birşey oldu sanıırm inş çöpe gitmez tel.

Öyle bi ihtimalmi var

muhtemelen dostum

Öyle bişey olusa kötü ...

Harbiden umarım böyle birşey gelmez arkadaşın başına :(

arkadaş gelse halledez ama..

• Uğramadı bi daha

Uğramadı bi daha

kendisi bilir

Orijinalden alıntı: Black_Necro

tamam arkadaşlar phoenix diye bir program buldum onunla hallettim teşekkürler hepinize

sevindim sorunu halletmenize

bir de arkadaşlar geçen nimbuzz ile msndeydim görüntülü arama geldi wlan ile bağlanıyodum ama sadece sesli konusma yaptık. Bunu merak ettim ücrete tabi mi bu çeşitli msn programları üzerinden görüntülü konuşma yapmak bilgisayardaki gibi nasıl yapabiliriz? C2H5OH arkadaşımız fringe diye bir programda bahsetmişti bu konu altında ama onun e71 desteği yok??

Orijinalden alıntı: Zorba58

Biraz önce baktım sürüm güncel dedi ovi suite. 501.21.001 yazıyor

bir de arkadaşlar geçen nimbuzz ile msndeydim görüntülü arama geldi wlan ile bağlanıyodum ama sadece sesli konusma yaptık. Bunu merak ettim ücrete tabi mi bu çeşitli msn programları üzerinden görüntülü konuşma yapmak bilgisayardaki gibi nasıl yapabiliriz? C2H5OH arkadaşımız fringe diye bir programda bahsetmişti bu konu altında ama onun e71 desteği yok??

wlan dan normal görüntülü görüşme teorik olarak mümkün fakat işte programlar bunun için kredi-ücret talep ediyormu o programa kalmış birşey , yoksa internet ve cam gibi ön kamera veya arka kamera mevcut. Hiç denemediğim için birşey söyleyemem bu programla yapabilirsiniz gibisinden ama mantıken mümkün olması gerekli.

Ayrıca fringe yükledim ve msn açtım kullandım bir süre fakat gece denediğim için :) kimseyi o saatte rahatsız etmedim ücretsiz wlan araması denemedim yani onun dşında msn olarak kullandım herhangi bir destek veya destek vermeme durumu olacağını sanmıyorum çünkü normal symbian tabanlı chat sistemleri mevcut bir program symbian birçok telefonda çalışıyorsa fp1-fp2 s60v3 telefonlarda çalışması gayet doğal.

Fırsatım olmadı birçok program yükleyip yada araştırıp denemek için aslında fringe bir ara deneyip öğrenmem lazım. Hiç olmadı şöyle birşey yapılabilir karşısı ile biz fringe üzerinden skype açarız. belkide öyle yapılıyordur (gerçi fringeout araması diye birşey görmüştüm)

yakın zamanda öğrenir burada paylaşırım
    ayrıca unuttmamak için bu mesaja yazayım şarj için bir program var hatırlamıyorum adını ovi de ücretli ben bir forumdan buldum bir ara upload edeyim

• ben telefonu pc ye bağlamadım yan benim telefon ile bir ilgisi yok
    sadece herhangi bir pc den nokia nın sitesi açılmış halde ki güncel sürüm bende böyle gözüküyor???

• ayrıca aklıma gelmişken bir ekleme daha yapayım ön kamera sadece 3g ile aktif oluyor diğer türlü kullanım mümkün değil idi fakat cameraFx isimli program ile ön kamerayı açabiliyorsunuz bunuda belirteyim istedim pek bir işinize yarayacağını düşünmüyorum ama olur ya saçınız bozuldumu bakmak için ihtiyaç duyarsınız ön kamera ile ayna gibi bakarsınız :D
  • @ C2H5OH verdiğin bilgiler için teşekkürler. Valla daha önce de konusu olmuştu hatırlıyorum ama bende 501.21.001 yazıyor bilemedim sebebini? Hatta maxi cepte galiba 501.21.009 diyen birini bile görmüştüm ama bu nasıl iş anlamadım Hard formattan sonra telin belliğinde ciddi anlamda bir rahatlama yaşandı ve formatla beraber koyu renkli bir temaya da geçince pil dayanıklılığını arttıgını gördüm arkadaşlar.
    Fringe kurup bir ara wlandan deneyim ben görüntülü aramayı.

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • birsey daha sorucam..telefonu ilk aldıgım zamanlarda facebookta ki videolar acılıyordu...simdi sadece ismi yazıyor nasıl düzeltebilirim?
  • E71 için en kullanışlı uygulamaları yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

E71 için en kullanışlı uygulamaları yazar mısınız?

ne tür programlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 3 Mart 2011; 22:15:48 >

Orijinalden alıntı: furi1923
    birsey daha sorucam..telefonu ilk aldıgım zamanlarda facebookta ki videolar acılıyordu...simdi sadece ismi yazıyor nasıl düzeltebilirim?

bilen yok mu ?
  • gençler bu telefonda " i " yazmak ölüm diyolla?

Orijinalden alıntı: Crosshair

gençler bu telefonda " i " yazmak ölüm diyolla?

Yoo, bi' kere daha basıcaksın tuşa.

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

E71 için en kullanışlı uygulamaları yazar mısınız?

ne tür programlar ?

Günlük hayatta da kullanabileceğim eğlenceli programlar arıyorum hocam :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.