Şimdi Ara

Nokia E71 Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce gittiğimde telefonun fiyatı 759 TL idi. Bugün gene gittim Darty'ye ve fiyat olarak 675 TL'yi görünce telefonu alasım geldi Sıcak fırsat mıdır sizce?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/E71-BEYAZ-p-28745-c-12.htm

Şimdi Vatan Computer'a baktım 604 TL fiyat gördüm bu daha sıcak geldi

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e71_grey-e71-cep-telefonu-(grey-steel)/productdetails.aspx?I_ID=42830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 27 Mart 2010; 18:00:42 >

• 599 du bi ara hiperucuz da
  • e72 çıkınca e71 in fiyatını iyice aşşağıya çekiyorlar ama fazla bir indirim beklemiyorum E serisinden nokia E serilerinin fiyatını her zaman korumuştur.
  • bu telefonun fiyatı çok düştü 600'den bir lira fazla vermeyin. Hatta daha da ucuza alabilirsiniz dışarıda.
  • fiyatini hakeden bir telefon ama arkadasin dedigi gibi 600 den fazla vermeyin su anda piyasada.....
  • hiperucuz demiş bir arkadaş ama bilinmedik bir yerden almak istemem ben şahsen. Daha çok bilindik yerlerden almak daha mantıklı.
  • Vatan'ın fiyatı iyiymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

hiperucuz demiş bir arkadaş ama bilinmedik bir yerden almak istemem ben şahsen. Daha çok bilindik yerlerden almak daha mantıklı.

hiperucuzu bilmeyen mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

hiperucuz demiş bir arkadaş ama bilinmedik bir yerden almak istemem ben şahsen. Daha çok bilindik yerlerden almak daha mantıklı.

hiperucuzu bilmeyen mi var

Tamam da arkadaşım bir yanda Vatan, Gold gibi büyük ve herkes tarafından bilinen firma var diğer tarafta ise herkesin bilmediği bir firma var. Ben şahsen gidipte almam hiperucuz sitesinden. Tercih meselesi

• sar değeri en yüksek telefonlardan geçen mynette okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcabelen

iyide arkadaşım ikinci verdiğin linkte yani vatan bilgisayarın linkinde bariz bi şekilde grey yazıyor, bırakda olsn o kadar fiyat farkı bence nokia.kom.a.ş. garantili al, grey ler paralel ithalat diye geçer ve ithalatçı firma garantilidir, arızalandığında nokia servislerine götürdüğünde kapıdan çevrilirsin.

Sabah sabah hiç güleceğim yoktu.

Vatan Bilgisayar'ın sattığı bütün ürünler distribütör garantilidir. Orada yazan grey ibaresi rengini gösteriyor.

• Darty de 675tl di dün,kısa bi indirime girmiş tekrar fiyatı artacakmış oradaki sorumluyla görüştüm..Ben de outlet bölümünden bir e71 aldım 472tl ye..Tek kusuru ise 1 gün teşhirde kalmış..telefon bölümüne bakan arkadaş 1 gün teşhirde bırakıp bi arkadaşı için depoya ayırmış o da almadığı için cihazı outlet bölümüne çıkarmış,bana nasip oldu anlaşılan..Mükemmel bir telefon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

quote:

Orijinalden alıntı: akcabelen

iyide arkadaşım ikinci verdiğin linkte yani vatan bilgisayarın linkinde bariz bi şekilde grey yazıyor, bırakda olsn o kadar fiyat farkı bence nokia.kom.a.ş. garantili al, grey ler paralel ithalat diye geçer ve ithalatçı firma garantilidir, arızalandığında nokia servislerine götürdüğünde kapıdan çevrilirsin.

Sabah sabah hiç güleceğim yoktu.

Vatan Bilgisayar'ın sattığı bütün ürünler distribütör garantilidir. Orada yazan grey ibaresi rengini gösteriyor.

benide gece gece güldürdü

• dikkat edin POLAT ALEMDARın telefonu E72 güzel tel olmasa kullanırmı
  • geçen cuma 565 tl ye aldım :D
  • Nokia E71 Cep Telefonu (İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ) 530 TL :) uygun mu acaba

http://www.oucuz.com/emarket/ProductSearch.aspx?value=a%20e71
  • forum istanbul saturnde 570 lira fiyatı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.