Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

Orijinalden alıntı: nakres93

Arkadaşlar telefondan memnun musunuz ? Alsam pişman olurmuyum ?

henüz pişman olan görmedim duymadım . 6-7 tane arkadaşımda var hiç birinin sıkıntısı olmadı henüz

Sağol
  • Bendede e71 var ben muzık dınlemeyı seven bırıyım daha kulaklıkla dınlemek nasıp olmadı kulaklık ses kalıtesı nasıl 2.5mm sennheiser bir kulaklık alsam tatmin edermi? yoksa hıc ugrasmayımmı
  • arkadaşlar bende dün e71 sahibi oldum. hayatımda ilk kez nokia telefon kullanıyorum nokia hariç bütün markaları kullanmışımdır bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum alışmakta bikaç sorum var
    -telefona fotoraf yükledim ekrana ayarladımda altta ve üstte temadan parçalar kalıyor bunu değiştirmek mümkün mü?
    -menüde simgelerin yerini değiştirebilirmiyim örneğin iletişim klasöründen mesajları çıkartabilirmiyim ana menüye?
    -ve takvim e-posta rehber gibi olan seçim tuşlarına başka görevler konumlandırabilirmiyim?ama sağ seçim tuşu sol seçim tuşu değil onları buldum ve yaptım
    -ekran koruyucu koyabilirmiyim? koyuluyorsa nasıl?
    yeni olduğum için biraz sıkıntı çeksemde genel olarak çok güzel bi cihaz cevap veren herkeze teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar bende dün e71 sahibi oldum. hayatımda ilk kez nokia telefon kullanıyorum nokia hariç bütün markaları kullanmışımdır bu yüzden biraz sıkıntı çekiyorum alışmakta bikaç sorum var
    -telefona fotoraf yükledim ekrana ayarladımda altta ve üstte temadan parçalar kalıyor bunu değiştirmek mümkün mü?
    -menüde simgelerin yerini değiştirebilirmiyim örneğin iletişim klasöründen mesajları çıkartabilirmiyim ana menüye?
    -ve takvim e-posta rehber gibi olan seçim tuşlarına başka görevler konumlandırabilirmiyim?ama sağ seçim tuşu sol seçim tuşu değil onları buldum ve yaptım
    -ekran koruyucu koyabilirmiyim? koyuluyorsa nasıl?
    yeni olduğum için biraz sıkıntı çeksemde genel olarak çok güzel bi cihaz cevap veren herkeze teşekkürler...

güle güle kullan

-temanın parçaları kalıyor altta ve üstte malesef. ancak tema yapma programı var profesyonel iş biraz daha ozaman kendi temanın içinde duvar kagıdı yapabilirsin

-menü içindeki tüm kısayolları her yere taşıyabilirsin , istersen yeni klasor yaratıpta içine kısayolları toplayabilirsin

-evet yapabilirsin , ayarların altında modlar kısmı var , orda mod ayarları içinden uygulamaları değiştirebilirsin

-ekran koruyucu içinde yine temaları kullanıcaksın. Tema özellikleri altında ekran koruyucu opsiyonu var

• teşekkürler arkadaşım ama münü içindeki kısayolları nası yapıcamızı halla anlamış diilm yani mesajları klasörden ana menüye nası taşıycam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

teşekkürler arkadaşım ama münü içindeki kısayolları nası yapıcamızı halla anlamış diilm yani mesajları klasörden ana menüye nası taşıycam?

mesajların üstüne geldiginde klasore taşı diceksin , açılan secenekler arasındada "kök klasör" var. orası ana menüyü belirtiyor
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, hani iş telefonu deniyor ya ben de alırken sanki iş telefonuymuş gibi almış oluyorum öğrenciyim sanki para boşa gidiyormuş gibi geliyor.Bir de telefon çok ağır duruyormuş gibi geldi bana yana daha çok büyük yaşa hitap eden telefon gibi geliyor.Biraz da dinamik olmasını istiyorum ben telefonun arkadaşlar buna da bir açıklık getirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 523554 -- 14 Eylül 2010; 21:50:49 >
  • teşekkürler oldu:D
  • Benim düşünceme görede zil sesine göre titreşim yapıyor ama... Sessiz de uzun bir titreme başka bir tercihde 2 kez kısa titreme... Bunu çözmek lazım sessizdeyse telefon kullanılmıyor çünkü hiisedilmiyor...
  • arkadaşlar biri bana bu telefona nasıl ekran koruyucu koyucağımı anlatabilir mi?
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır e71 kullanıyorum ve gayet memnunum ama gecenlerde son versiyonu update ettim 500.21.009 bu versiyonu yükledim

daha sonra konuşma esnasında veya program açıp kapatırken ekran donmaya başladı aynen bilgisayar ekranı gibi donup kalıyor hiç bir tuş işlevini

görmüyor bende mecburen bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorum.! bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürler

• Kulaklıkla dinlerken müziğin sesini biraz daha arttırmanın yolu var mı?
  • Sms Preview die bir program var , ovi'de mevcut , free , oldukça başarılı

Süre belirtiyorsunuz ve aktif yapıyorsunuz , cebinize gelen sms i popup cıkarır gibi belirtiginiz süre kadar ekranda gösteriyor ve kayboluyor. Telefonu yanında tutanlar ve sms trafiği yogun olanlar için oldukça kullanışlı.

Gelen sms'i okuyabilmek için kırk saat ac mesajlara gir gibi şeyler olmadan hemen okuyorsunuz

tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 16 Eylül 2010; 10:00:25 >
  • arkadaşlar birini ararken kaç dakka konuştuğun ekranda çıkmıyo nası değiştirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.
    Sms Preview die bir program var , ovi'de mevcut , free , oldukça başarılı

Süre belirtiyorsunuz ve aktif yapıyorsunuz , cebinize gelen sms i popup cıkarır gibi belirtiginiz süre kadar ekranda gösteriyor ve kayboluyor. Telefonu yanında tutanlar ve sms trafiği yogun olanlar için oldukça kullanışlı.

Gelen sms'i okuyabilmek için kırk saat ac mesajlara gir gibi şeyler olmadan hemen okuyorsunuz

tavsiye ederim

bende siddetle tavsiye ediyorum bu programi arkadaslar
  • arkadaşlar opera'dan wifi ile internete bağlanabiliyor muyuz? bir de opera'yla girdiğimizde facebook'ta sohbet açabiliyor muyuz? Açamıyorsak wifi ile girebileceğimiz ve facebook'ta sohbet açabileceğimiz önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.quaresma7
    arkadaşlar opera'dan wifi ile internete bağlanabiliyor muyuz? bir de opera'yla girdiğimizde facebook'ta sohbet açabiliyor muyuz? Açamıyorsak wifi ile girebileceğimiz ve facebook'ta sohbet açabileceğimiz önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.

Operadan maalesef sohbet yapamazsın.
    Sohbet için eBuddy messenger kullanmanı öneririm.
    eBuddy ile msn, facebook, gmail, yahoo vs. görüşmelerini yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

arkadaşlar opera'dan wifi ile internete bağlanabiliyor muyuz? bir de opera'yla girdiğimizde facebook'ta sohbet açabiliyor muyuz? Açamıyorsak wifi ile girebileceğimiz ve facebook'ta sohbet açabileceğimiz önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür ederim. eBuddy'ye wifi kullanarak girebilirim değil mi? Ben pek anlamıyorum da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Teşekkür ederim. eBuddy'ye wifi kullanarak girebilirim değil mi? Ben pek anlamıyorum da.

Rica ederim.
    Wifi ile olur mu bilmiyorum ama edge ile oluyor bundan eminim.
    Büyük ihtimal olur ama.
    Sonucu burdan paylaşırsan sevinirim.

• E71 ile ilgili geçmiş konulara hızla baktım, bakmaya devam ediyorum ama halen bulamadım. Bir arkadaşımın E71'i var ve henüz hiç bir WiFi'ye bağlanabilmiş değil. "No gateway replay" diye hata alıyor. Nokia forumda bazı çözümler var ama hemen hepsi WiFi noktaların ayarını değiştirmek üzere ki, pratikte pek bir şey ifade etmiyor.

Telefonda bir ayar değişikliği ya da güncelleme ile bu sorunu çözmek mümkün mü?

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Pool-of-Knowledge/No-Gateway-Reply-when-connecting-to-Wlan/m-p/578287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Eylül 2010; 10:18:36 >

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.