Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eBuddy felan dışında Windowsun kendi Messenger programının çalışan versiyonuna sahip olan varmı. Bir upload etse unsigned olsa da olur ben ahllederim. Teşekkürler.

Ayrıca Nokia Communities diye bir program vardı bir ara beta yayınlandı.Facebook ve Twitter a girmek için. O şu an çalışmıyor.

Bir de sağlam bir Twitter uygulaması olan var mı. Gravity çok hoşuma gitti ancak onda da Twit gönderemiyorum. Sending disabled diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyeyimiste
    Arkadaşlar eBuddy felan dışında Windowsun kendi Messenger programının çalışan versiyonuna sahip olan varmı. Bir upload etse unsigned olsa da olur ben ahllederim. Teşekkürler.

Ayrıca Nokia Communities diye bir program vardı bir ara beta yayınlandı.Facebook ve Twitter a girmek için. O şu an çalışmıyor.

Bir de sağlam bir Twitter uygulaması olan var mı. Gravity çok hoşuma gitti ancak onda da Twit gönderemiyorum. Sending disabled diyor :(

windows messenger icin nokia chat programi bende calisiyor rahat bi sekilde ayrica aynen nokia communities programida calismakta bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Arkadaşlar eBuddy felan dışında Windowsun kendi Messenger programının çalışan versiyonuna sahip olan varmı. Bir upload etse unsigned olsa da olur ben ahllederim. Teşekkürler.

windows messenger icin nokia chat programi bende calisiyor rahat bi sekilde ayrica aynen nokia communities programida calismakta bende

Community çalışmıyor :( Rica etsem sendeki .sis dosyasını bana gönderebilir misin. Seninki farklıdır belkim. Teşekkürler. Windows Messenger for Nokia yıda deniyorum ancak oda da olmuyor. Zaten OVİ deki msn i yükleemiyorum E63 ile uyumlu değil diyor

• eğer bir terslik çıkmazsa ayın 25'inden sonra ben de bir tane e63 alıp aranıza katılacağım, soracak pek bir sorum yok tek merakım 3,5mm çıkışın kulaklık performansı nasıl olur, ağırlıklı olarak müzik ve mesaj için kullanacağım için bu modeli tercih ediyorum, umarım beni hayal kırıklıklığına uğratmaz.
  • müzik olarak gayet tatmin edici. ancak müziklerden önce ve sonra tam olarak ne dendiğini bilmiyorum ancak müzik daha başlamadan önce başlayan bir alt ses var. birçok programda denedim hepsinde de var bu durum. yani altta normalde olmayan bir ses oluyor. müzik başlayınca sorun olmuyor yine de.
  • Hackleme işini beceremedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell
    Hackleme işini beceremedim bir türlü

opda dan sertifika icin basvuru yapacaksiniz imei numaraniz ile bu olayi en iyi sekilde reis i eagle ayrintili bir sekilde sitesinde yer vermis ordan anlayabilirsin kolayca
  • quote:

quote:

quote:

Community çalışmıyor :( Rica etsem sendeki .sis dosyasını bana gönderebilir misin. Seninki farklıdır belkim. Teşekkürler. Windows Messenger for Nokia yıda deniyorum ancak oda da olmuyor. Zaten OVİ deki msn i yükleemiyorum E63 ile uyumlu değil diyor

tabiki paylasirim fakat bir forum sitesinden sans eseri bulmustum bayada oldu bulursam tekrar aninda paylasirim bu arada benim cihazim hack li bu calismama konusunun bununla bi ilgisi varmi arastiramadim bilmiyorum yani

• quote:

quote:

Hackleme işini beceremedim bir türlü

opda dan sertifika icin basvuru yapacaksiniz imei numaraniz ile bu olayi en iyi sekilde reis i eagle ayrintili bir sekilde sitesinde yer vermis ordan anlayabilirsin kolayca

reisi eagles ta bulamadmı fakat burada yazan adımlar doğrumu?http://www.pluscep.com/s60-3rd-modifikasyon-uygulamalari/36331-helloox2-tek-adimda-tum-telefonlara-hack.html

başvuru falan yazmıyor hiç

• ya sertifika olayi kayit dedigim sonucta telefona hello ox i yuklemek icin telefonunuza ait bir sertifika ile sertifikalandirip hello ox i yukluyorsunuz oda cihaziniz hackliyor.bunun disinda bir yontem buldularsa bilemiyorum yani
  • quote:

ya sertifika olayi kayit dedigim sonucta telefona hello ox i yuklemek icin telefonunuza ait bir sertifika ile sertifikalandirip hello ox i yukluyorsunuz oda cihaziniz hackliyor.bunun disinda bir yontem buldularsa bilemiyorum yani

İnternette tam bir bilgiye ulaşamadım

http://www.pluscep.com/s60-3rd-modifikasyon-uygulamalari/36331-helloox2-tek-adimda-tum-telefonlara-hack.html burada anlatılanları uygulasam sorun çıkar mı peki?

• quote:

quote:

ya sertifika olayi kayit dedigim sonucta telefona hello ox i yuklemek icin telefonunuza ait bir sertifika ile sertifikalandirip hello ox i yukluyorsunuz oda cihaziniz hackliyor.bunun disinda bir yontem buldularsa bilemiyorum yani

http://www.pluscep.com/s60-3rd-modifikasyon-uygulamalari/36331-helloox2-tek-adimda-tum-telefonlara-hack.html burada anlatılanları uygulasam sorun çıkar mı peki?

tamam iste 1. Maddeye dikkat edersen benim soledigimin aynisini soyluyor opda dan sertifika alip hello ox i sertikifalandirman gerektigi yaziyor:-)ben ole yaptim bir sorunda yasamadim suana kadar hackleyeli 2 ay oldu

• quote:

quote:

quote:

tamam iste 1. Maddeye dikkat edersen benim soledigimin aynisini soyluyor opda dan sertifika alip hello ox i sertikifalandirman gerektigi yaziyor:-)ben ole yaptim bir sorunda yasamadim suana kadar hackleyeli 2 ay oldu

Hocam PM den msn adresimi bıraktım müsait olduğun bi zaman yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

müzik olarak gayet tatmin edici. ancak müziklerden önce ve sonra tam olarak ne dendiğini bilmiyorum ancak müzik daha başlamadan önce başlayan bir alt ses var. birçok programda denedim hepsinde de var bu durum. yani altta normalde olmayan bir ses oluyor. müzik başlayınca sorun olmuyor yine de.

sanırım dip sesten bahsediyorsunuz, bu biraz kulaklık birazda kaynakla alakalı bir durum. müzik esnasında fark edilir seviyede ise sıkıntı vardır, yoksa normal bir durum.
  • iyi bayramlar gençler de şu mübarek günde benim bi sorunum var. Wirelesstan normalde bağlandığım yerden bağlanmaya çalışırken "web geçidi yanıt vermiyor " diyor napmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

iyi bayramlar gençler de şu mübarek günde benim bi sorunum var. Wirelesstan normalde bağlandığım yerden bağlanmaya çalışırken "web geçidi yanıt vermiyor " diyor napmam lazım.

Girmeye çalıştığınız sitede sorun olabilir.

Bu arada cihazın yazılım son sürümü 500.21.009 mu?
  • quote:

quote:

iyi bayramlar gençler de şu mübarek günde benim bi sorunum var. Wirelesstan normalde bağlandığım yerden bağlanmaya çalışırken "web geçidi yanıt vermiyor " diyor napmam lazım.

yok hocam hiçbir siteye girmiyor daha önce giriyordum hafıza kartını değiştirdim sonra girmemeye başladı ama bunla alakası yok

Sürümü nasıl buluyorduk
    tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhöküzü -- 16 Kasım 2010; 15:06:25 >
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam hiçbir siteye girmiyor daha önce giriyordum hafıza kartını değiştirdim sonra girmemeye başladı ama bunla alakası yok

Sürümü nasıl buluyorduk
    tur

*#0000#

• tamamdır hocam kendiliğinden halloldu
  • quote:

tamamdır hocam kendiliğinden halloldu

Kullanıcı adına bittim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.