Şimdi Ara

Nokia E63-C3 Yorumlarınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 5800'ı 5 6 kere teknik servise gönderdim ve bıktım.qwerty klavyeli 3gli wifili fazla pahalı olmayan birşey alayım dedim ve bunu gördüm.Kullananlar vs. kişiler memnun mu bu telefondan?

Ayrıca Nokia 5800'ı en fazla ne kadara 2.el olarak satabilirim?2 çizik ekranın da 2 3 tane de yanlarda var o kadar onun dışında temiz tel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 7 Haziran 2011; 20:17:39 >

• aynen aynen ama e71 daha iyi ama tuzlu da tabi :D

250-300 arası degisiyo bildigim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Roux

aynen aynen ama e71 daha iyi ama tuzlu da tabi :D

250-300 arası degisiyo bildigim kadarıyla

Teşekkürler :D c3 hakkında fikri olan var mı?
  • C3 yerine E63'ü tavsiye ederim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

C3 yerine E63'ü tavsiye ederim kesinlikle.

GençTurkcellilere özel C3 fırsatı diye reklamlar falan çıkıyor , benim dikkatimi öyle çekti zaten reklama göre 299 TL , normalde de fiyatı öyle değil mi sanırım?
  • S40 mevcut içersinde C3'ün, bu uzun vadede sizi sıkmayacaksa almanızda bir sakınca yok.
  • C3 son donemde Nokia'nin cikardigi en guzel model diyebilirim. Son derece stabil calisiyor. Tipide hos tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C3 Tipi çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    C3 Tipi çok hoşuma gidiyor

Aynen aynen c3un tipi çok hoşuma gitti benim de su an benim için e63ten tek farkı tipinln güzel olması :D başka farklı özellikleri yok sanırsam.ayrıca. C3un tam fiyatını öğrenemedim tam fiyatini soyleyebilecek var mi? Nokiadan başka samsungun wifi li en fazla 350 civarı önerdiğiniz telefon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    C3 Tipi çok hoşuma gidiyor

Aynen aynen c3un tipi çok hoşuma gitti benim de su an benim için e63ten tek farkı tipinln güzel olması :D başka farklı özellikleri yok sanırsam.ayrıca. C3un tam fiyatını öğrenemedim tam fiyatini soyleyebilecek var mi? Nokiadan başka samsungun wifi li en fazla 350 civarı önerdiğiniz telefon var mı?

Nokia C3-00 fiyatı genel olarak 300tl'de fakat küçük bir araştırmayla bazı ünlü alışveriş sitelerindeki geçici kampanyalarla 20-30 tl ucuza yakalayabilirsin :)

Ayrıca alternatif olarak da " Samsung S5233W Star Wi - Fi " var göz atmanı tavsiye ederim. ( sanal qwerty klavye mevcuttur ;)

• C3 ün ekranına bakmadan almayın, iğrenç ötesi titreyen bir kalitesiz ekranı var E63 daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.