Şimdi Ara

Nokia E6 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
47.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayrıca Android tarafında da Sony Ericsson Xperia Neo gayet güzel ve ülkemizde 999Tl olucak deniyor eğer o fiyattan satışa çıkarsa N8 in yerine rahatlıkla geçebilir... Şuan ki koşullarda N8 derim fiyat/performans olarak ama Xperia Neo 999 Tl den gelirse tabiki daha iyi olur (Huawei İdeos X5 oda gönüllerin kralı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NECROCYBER

    kafam kadar telefon desire mesela hiç 1 estetiği yok


    doğru estetik değil , stetik arasaydım nokia alırdım :) ben estetikten çok yaptığı işlere bakarım .

    amacım sana taş atmak değil , genelleme yapmak , ister kullan ister kullanma beni ilgilendirmez zaten .

    ayrıca benden öğreneceksin demiyorum zaten.

    siz nokiacıların işinize geldiği gibi anlama kısmı beni daha çok güldürüyor .
  • evet varmı nokiacıyım cünkü orada calışıyorum
  • Hem dokunmatik hemde klavyeli çok saçma geliyor
  • Nokia cakmalarin bile androide gecti ÖL lütfen ...
  • Ezik.
  • Nokia E6 video inceleme


    aradaki farkı anlamayanlar için 280tl ye qwerty nokia.zaten yorum yapanlar(ben dahil) bu telefonu almayacak.boşa nokia kötülemesi.alanlar alıyor çatır çatır 16.7milyon akıllı 71.8 milyon akılsız telefon satmış2. çeyrekte.
    buradaki 50 anti nokiacı konuşup dursun işte.
  • Benim dikkatimi hemen Nokia'nın diğer modellerinden farklı olarak kutu içerisinden çıkan uzun data kablosu çekti. Telefon genel anlamda güzel gözüküyor.Standart kullanıcılar için güzel bir cihaz.Ancak telefon meraklıları,sürekli yenilikler isteyen,hızı sorun edecek kişiler için pekte olumlu yorumlar geleceğini düşünmüyorum.Nokia'nın artık ismi kalmış gibi.
  • Blackberry ile karşılaştıranlar olmuş.500 liralık curve bundan kat kat iyidir her türlü.Sağlamlık,internet gezintisi için pad kolaylığı(o kadarcık ekranda dokunmatik performans vermez),pil ömrü.500 liraya blackberry almak varken yüzüne bakmam şahsen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NECROCYBER

    evet varmı nokiacıyım cünkü orada calışıyorum

    Ne yapayim ? Ödül mu verelim nokiayi sonuna kadar savundugun için ?
    ........

    En azından seni tebrik etmek lazım , kraldan çok kralcilar gibi davranmadigin için .
  • ödül vermene gerek yok nokiada calışarak en büyük ödülü ben aldım ve bundan gurur duyuyorum eski veköklü bir şirket olduğundan dolayı....Htclerden önce Nokia vardı...Nankörlük bedava tabii
  • Aradığım telefon diyebilirim rahatça.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NECROCYBER

    ödül vermene gerek yok nokiada calışarak en büyük ödülü ben aldım ve bundan gurur duyuyorum eski veköklü bir şirket olduğundan dolayı....Htclerden önce Nokia vardı...Nankörlük bedava tabii


    Her zaman en eskisi,en iyisi değildir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16


    quote:

    Orijinalden alıntı: NECROCYBER

    ödül vermene gerek yok nokiada calışarak en büyük ödülü ben aldım ve bundan gurur duyuyorum eski veköklü bir şirket olduğundan dolayı....Htclerden önce Nokia vardı...Nankörlük bedava tabii


    Her zaman en eskisi,en iyisi değildir



    o manada demedim zaten kardeşim




  • Tam QWERTY klavyeye sahip bir telefonu "ekranı küçükmüş" diye eleştirip tam dokunmatik ekrana sahip telefonlarla karşılaştırmanın saçma olduğunu düşünemeyen arkadaşlar mı var aramızda ben mi öyle anladım durumu? "Yarım ekran" ne yahu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagicSnipeR


    iPhone daki performans bence fiyatıyla doğru ortantılı. N8 gibi 999 tl ye bu özellikleri barındıran bi telefon göremedim. Gerçek performans demişken ne gibi ?


    fiyat konusunda haklisiniz. iphone4 bencede su anki fiyatini hak etmiyor.

    ama 999tl civarina (+-100tl) alinabilcek bir suru guzel telefon var mesela htc desire s 1045tl, samsung galaxy sl 940tl, samsung galaxy s 1100tl, lg optimus black 920tl. hepsine akilli telefon olarak n8 den cok daha performansi ve fonksiyonel. n8 in xenon flash ve 12mp kamera disinda hic bir espirisi yok. acikcasi bir kamre icinde akilli telefon almam. makul seviyede foto cekebilen bir kamerasi oldukdan sonra benim icin onemli olan asik islevi akilli telefon fonksiyonlaridir.

    gercek performans derken, acin bir internette gercek internet sayfalarinda turlayin. ne demek istedigimi anlamaniz 30 saniye surmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    quote:

    Orijinalden alıntı: MagicSnipeR iPhone daki performans bence fiyatıyla doğru ortantılı. N8 gibi 999 tl ye bu özellikleri barındıran bi telefon göremedim. Gerçek performans demişken ne gibi ?
    fiyat konusunda haklisiniz. iphone4 bencede su anki fiyatini hak etmiyor. ama 999tl civarina (+-100tl) alinabilcek bir suru guzel telefon var mesela htc desire s 1045tl, samsung galaxy sl 940tl, samsung galaxy s 1100tl, lg optimus black 920tl. hepsine akilli telefon olarak n8 den cok daha performansi ve fonksiyonel. n8 in xenon flash ve 12mp kamera disinda hic bir espirisi yok. acikcasi bir kamre icinde akilli telefon almam. makul seviyede foto cekebilen bir kamerasi oldukdan sonra benim icin onemli olan asik islevi akilli telefon fonksiyonlaridir. gercek performans derken, acin bir internette gercek internet sayfalarinda turlayin. ne demek istedigimi anlamaniz 30 saniye surmez.


    Lg Optimus Black modelini takip ediyorum alabiliceğim bir telefondu fakat sar değeri yüksek dediler ayrıca android 2.3 güncellemesi gelicekmi birde Lg kalitesini güvenebilirmiyim gibi sorular takıldı aklıma şuan Nokia N8 880 lira ama Lg Optimus Black ise 810 lira çok kararsız kaldım ... Symbian aklıma takılmıyor değil HDMI , Usb otg vs. özellikleri çok çekici duruyor :)




  • lg optimus black in cok kaliteli 700nit bir ekrani var ama lg'ye ozellikle destek konusunda bende cok guvenmiyorum acikcasi.

    otg destegi galaxy s2 de var ama oda biraz pahali tabiyki.
  • Beklenen inceleme sonunda gelmiş.

    Teşekkürler.
  • serisinin bir üst modeli olarak gayet güzel olmuş. nokia bu sefer e serisinde yaptığı temel donanım değişikliklerinin yanında güzel de bir yazılım değişikliği yaparak bekleneni vermeye çalışmış.sanıyorum otofokus da var.hoparlorun konumunu beğenmedim.kim ne çamur atarsa atsın bu sefer bekleneni vermeye bir adım daha yaklaşmışlar.ve beyler görüyorsunuz ki yazılım uygun olduğunda bu symbian 256mb ram ile gayet güzel iş çıkartıyor :) gönül isterdi ki 1 ghz olsun işlemcisi 1 gb olsun rami.ama bu kadar oluyor her gül dikeniyle konuşuluyor nokianın durumuda bu.fiyat biraz daha düşmeli...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.