Şimdi Ara

Nokia E6-00 Symbian Belle (ilk izlenimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğiniz üzere symbian "Belle" yasal olarak Şubat 2012'de çıkacak. Ekranın N8, C7, E7 gibi telefonlardan küçük olması nedeniyle E6'ımda nasıl görüneceğini mrk ediyordum. Video yükleneli 2 haftayı geçmiş ama ben ilk defa gördüm :) görmeyenleriniz vardır muhakkak. Bence gayet şık olmuş

Not: video nasıl embed ediliyor bilmiyorum k.bakmayın :(

http://www.youtube.com/watch?v=-KedQ0_6fbQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 23 Aralık 2011; 18:17:42 >

• Bende yayınlandı die heyecan yapıp girdim
    Video paylaşıldı E6 konusu içinde kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Bende yayınlandı die heyecan yapıp girdim
    Video paylaşıldı E6 konusu içinde kardeşim

n8'in ayrı konusu var da bunun niye olmasın diye düşündüm :) gerçi biraz araştırdım orj fw değil diolar ama yine de güzel görünüyo
  • berbat olmuş e6ya yapmak için yapmışlar iki cihaza yükledim ikisinide kasıyor.. şimdi geri döndürmek için araştırma yapıyorum..
  • yok baba ya bu telefona verecegin paraya yazık çok agır işliyor ve androide benzetmeye çalışmış nokia çöküşü yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

yok baba ya bu telefona verecegin paraya yazık çok agır işliyor ve androide benzetmeye çalışmış nokia çöküşü yakındır

biraz araştırırsan hangi işletim sistemi neye benzemeye çalışmış öğrenirsin :) arm işlemciye göre gayet hızlı bi telefon, multitasking'in suyunu cıkarıosan ona bişi diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

yok baba ya bu telefona verecegin paraya yazık çok agır işliyor ve androide benzetmeye çalışmış nokia çöküşü yakındır

biraz araştırırsan hangi işletim sistemi neye benzemeye çalışmış öğrenirsin :) arm işlemciye göre gayet hızlı bi telefon, multitasking'in suyunu cıkarıosan ona bişi diyemem.

videosunda masaüstü takılmaları çok fazla daha bir program çalıştırmadan ondan bahsediyorum;)multitasking tabii önemli benim için ama o kadar da abartı değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abartmayın yahu bu kadar androidde 1 günü zor çıkartıyor şarj bunda ise 3g ve wifi açık üstelik ekran parlakliği yüksek 2 günü çok rahat görüyor. biraz tasaraflu kullanılsa daha fazla gidebilir. Android 6 ay kullandım şarj ve internet kullanımından dolayi bıktım artik telefon ve yanımda şarj cihazi ile gezmekten
    Bence Belle sürümü oldukça güzel..
  • hört

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.