Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia başlığının flash konusu oldu e6. en çok nokianın e6dan sonra ne yapacağını merak ediyorum. hem yeni isimlendirme sistemine göre nasıl bir isim verecek, hem de hangi işletim sistemini kullanacak.(sym belle mi wp7 mango mu)
  • Belle güncellemesi gelecek mi E6 ya yada bi tarihi var mı?
  • Belle güncellemesi ekim ayı gelir diyorlar ama 1 sene bile olalabilir.bunlar gezindiğim forumlardakki söylentiler..
    bu arada bi sorum olacak herkese
    merhaba arkadaşlar;size sormak istediğim bir soru var;geçen hafta nokia e6 -00 aldım ve iş hayatı için harika bircihaz;ve bnm için en önemli servislerden biri olan navigasyon için iki ülkenin haritasını ovi mapsten telefonumdan indirdim ama farkettimki bulunduğum caddenin önündeki alana 3 yıl önce yapılan parkı göstermiyor;ama google maps gösteriyor;ovi maps te parktan önceki alan gözüküyor;yani 3 4 yıl eski bir harita;bunu güncelleştirmek için ne yapabilirim;üstelik son tr haritasını indirdim;yani ben nokia yı seçmemin en büyük nedeni gps ve navigasyon üstünlüğüydü samsung a göre;yanlış mı yaptım;samsung alsaydım androidde daha farklı bir haritamı görecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

Belle güncellemesi gelecek mi E6 ya yada bi tarihi var mı?

kesin olarak bir tarih bilgisi yok. ancak symbian bellenin güncellemesinin e6ya gelme ihtimali %100.

aşağıdaki linkte sayfanın en altına gelin orada symbian belle gelecek cihazları göreceksiniz.

http://europe.nokia.com/symbian-belle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

kesin olarak bir tarih bilgisi yok. ancak symbian bellenin güncellemesinin e6ya gelme ihtimali %100.

aşağıdaki linkte sayfanın en altına gelin orada symbian belle gelecek cihazları göreceksiniz.

Teşekkürler birde telefonda Fm Yayını özelliği var mı?

• quote:

nokia başlığının flash konusu oldu e6. en çok nokianın e6dan sonra ne yapacağını merak ediyorum. hem yeni isimlendirme sistemine göre nasıl bir isim verecek, hem de hangi işletim sistemini kullanacak.(sym belle mi wp7 mango mu)

belle gelecek haberleri var.şuan n8 ingilizce olarak kullanıyor.türkiyeye gelmesi bayağı bir zaman alır.
    çünkü şuan e6da hala 21.14 kullanıyor.yurtdışı 22.14 kullanıyor.ben trcelli 24.01ini kurdum.e6yla ilgili zorlu çalışmalarım oldu,yukarıda linkini verdim,çalışmalarımın hepsini anlattım..
    yabancı bir nokia sitesinde 45.14 çıkacağını okudum.önceki sayfalarda linkini vermişdim.nokia türkiye,avrupada birkaç fw çıktıkdan sonra en sonuncuyu türkçeye çevirip yayınlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 25 Eylül 2011; 21:15:00 >
  • quote:

quote:

quote:

yok,çünkü vericisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

quote:

quote:

yok,çünkü vericisi yok

Teşekkür ederim bi kaç gündür başlığı sürekli takip ediyorum çalışmalarınız gayet güzel emek harcıyorsunuz kendi adıma teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

Belle güncellemesi ekim ayı gelir diyorlar ama 1 sene bile olalabilir.bunlar gezindiğim forumlardakki söylentiler..
    merhaba arkadaşlar;size sormak istediğim bir soru var;geçen hafta nokia e6 -00 aldım ve iş hayatı için harika bircihaz;ve bnm için en önemli servislerden biri olan navigasyon için iki ülkenin haritasını ovi mapsten telefonumdan indirdim ama farkettimki bulunduğum caddenin önündeki alana 3 yıl önce yapılan parkı göstermiyor;ama google maps gösteriyor;ovi maps te parktan önceki alan gözüküyor;yani 3 4 yıl eski bir harita;bunu güncelleştirmek için ne yapabilirim;üstelik son tr haritasını indirdim;yani ben nokia yı seçmemin en büyük nedeni gps ve navigasyon üstünlüğüydü samsung a göre;yanlış mı yaptım;samsung alsaydım androidde daha farklı bir haritamı görecektim

ona yok biçare.haritalar ne kadar yeni deseler bile hala eski harita kullanıyor.e72imde de oturduğum yerin 2yıl önceki sokak adını gösteriyor,e6mda da.yani hiçbirşey değişmemiş.
    geçen ay Balıkesir Akçay"daydım sadece otoyolu gösteriyor geri kalan hiçbiryeri ve sadece Balıkesir merkezi detaylı gösteriyor.bu konuda hala zayıf.ücretsiz olduğu için pek uğraşmıyor haritayla Nokia.

google maps devamlı netten download sistemiyle çalışıyor.merkezindeki haritayı bulunduğun yere göre sana gönderip güncel gösteriyor.ve google uydu aracılığıyla haritasını devamlı güncelliyor.senin bugün gördüğün geçen yılın haritasıdır.bu pcnizdeki google earth içinde aynı şey geçerli.aynı harita,cihaza göre farklı versiyon.

yeterli anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 25 Eylül 2011; 21:12:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok,çünkü vericisi yok

Teşekkür ederim bi kaç gündür başlığı sürekli takip ediyorum çalışmalarınız gayet güzel emek harcıyorsunuz kendi adıma teşekkür ederim

ben teşekkür ederim arkadaşım.en ufak bir değişikliği heran güncel tutuyorum.hepsi bizler için.
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 25 Eylül 2011; 21:18:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crackerteam

Belle güncellemesi ekim ayı gelir diyorlar ama 1 sene bile olalabilir.bunlar gezindiğim forumlardakki söylentiler..

ona yok biçare.haritalar ne kadar yeni deseler bile hala eski harita kullanıyor.e72imde de oturduğum yerin 2yıl önceki sokak adını gösteriyor,e6mda da.yani hiçbirşey değişmemiş.
    geçen ay Balıkesir Akçay"daydım sadece otoyolu gösteriyor geri kalan hiçbiryeri ve sadece Balıkesir merkezi detaylı gösteriyor.bu konuda hala zayıf.ücretsiz olduğu için pek uğraşmıyor haritayla Nokia.

google maps devamlı netten download sistemiyle çalışıyor.merkezindeki haritayı bulunduğun yere göre sana gönderip güncel gösteriyor.ve google uydu aracılığıyla haritasını devamlı güncelliyor.senin bugün gördüğün geçen yılın haritasıdır.bu pcnizdeki google earth içinde aynı şey geçerli.aynı harita,cihaza göre farklı versiyon.

yeterli anlatabilmişimdir

çok tşklerr bilgi için;uydu haritası ovimapste çok güncel olmasada sokak ve yollar gayet güncel gibi...

• Telefonu en nihayet kısa bir süre kullanma şansım oldu ama şahsen halihazırdaki E72'mden daha iyi olduğunu maalesef söyleyemeyeceğim. Dokunmatik ekran güzel olmuş ama E72'ye kıyasla telefon değiştirtecek kadar da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Günlük kullanımda E72'den teknik anlamda "üstün" bir deneyim sunmadı, ama kozmetik olarak elbette ki önde, ama bu yeterli değil.

Özetle hevesle beklediğim E7'den sonra E6 da maalesef beklediğim gibi çıkmadı... Gittiği kadar E72'ye devam...
  • Arkadaşlar sizden bir ricam olsa acaba E6 telefonu olan arkadaşlar ovi store da acaba "extreme north" oyununu yüklemeye çalışabilirler mi ben indirdim fakat yüklerken hata veriyor ama yorumlarda E6 da çalıştığını yazmış bir iki kişi ama ben çalıştıramadım sizlerde deneyebilir misiniz lütfen acaba telefonla ilgili bir sorun mu yoksa versiyon ile mi alakalı anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

Arkadaşlar sizden bir ricam olsa acaba E6 telefonu olan arkadaşlar ovi store da acaba "extreme north" oyununu yüklemeye çalışabilirler mi ben indirdim fakat yüklerken hata veriyor ama yorumlarda E6 da çalıştığını yazmış bir iki kişi ama ben çalıştıramadım sizlerde deneyebilir misiniz lütfen acaba telefonla ilgili bir sorun mu yoksa versiyon ile mi alakalı anlamadım??

deniyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

Telefonu en nihayet kısa bir süre kullanma şansım oldu ama şahsen halihazırdaki E72'mden daha iyi olduğunu maalesef söyleyemeyeceğim. Dokunmatik ekran güzel olmuş ama E72'ye kıyasla telefon değiştirtecek kadar da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Günlük kullanımda E72'den teknik anlamda "üstün" bir deneyim sunmadı, ama kozmetik olarak elbette ki önde, ama bu yeterli değil.

Özetle hevesle beklediğim E7'den sonra E6 da maalesef beklediğim gibi çıkmadı... Gittiği kadar E72'ye devam...

Ezayıf! çünkü yeni donanım yeni yazılım.6 aya kadar bir çok sorunu çözülür.e72mide ilk çıktığında almıştım,süper bi cihaz,satmadım kıyamadım.
    her ne kadar e71in mirascısı olarak çıksada, FP2 bir cihaz olarak bir çok eksiği vardı.e71de,e63ün mirascısıydı ama yazılımları aynıydı.E71in pek kayda değer bir sorunu çıkmamışdı çünkü bir çoğu e63de çözülmüşdü zaten.E72ninde yazılımı aynıydı fakat çekirdeği farklıydı.FP2 olarak sorunlarının çözülmesi zaman aldı ama uyglama sorunu fazla yoktu.e71le birçok aynı uygulamayı kullanabiliyor.

ama e6 her nekadar hepsinin mirascısı olsada apayrı bir cihaz.aynı olan sadece dışardan görüntüsü.biraz sabredip beklerseniz sorunlarınıza zamanla çözüm bulacaksınız.
    kıyaslama şekliniz çok yanlış.E72 ayrı bir cihaz E6 ayrı bir cihaz ve biri 2009 model diğeri 2011 model.
    yukarıdaki bazı yorumlarımı ve e6yla ilgili konularımı okursanız cihaz hakkında biraz daha bilgi sahibi olursunuz.bunların hepsini deneyerek paylaştım biraz daha fikir sahibi olunsun diye,bir açılış yaptım.Herkes elini yastığın altına koyarsa birçok çözüme ulaşılacaktır.

tabii buda kullanıcı rağbetine bağlıdır.E7 fiziki olarak istediğim bir cihazdı ama yazılım ve donanım olarak hiç yanaşmadım.bir çok kişide benim gibi düşündü ve tutmadı cihaz.oda n97nin mirascısıydı her ne kadar serisi farklı olsa bile ama hiçbir n97ci e7ye geçmedi çünkü cihazda garip bi eksiklikler vardı halada var.tutulmadı satmadı destekde gelmedi doğal olarak.

ama E6 için aynı şeyi söyleyemiyeceğim,daha ikinci ayında.

• quote:

quote:

Arkadaşlar sizden bir ricam olsa acaba E6 telefonu olan arkadaşlar ovi store da acaba "extreme north" oyununu yüklemeye çalışabilirler mi ben indirdim fakat yüklerken hata veriyor ama yorumlarda E6 da çalıştığını yazmış bir iki kişi ama ben çalıştıramadım sizlerde deneyebilir misiniz lütfen acaba telefonla ilgili bir sorun mu yoksa versiyon ile mi alakalı anlamadım??

deniyorum şuan

teşekkürler cevabınızı bekliyorum :)
  • Dizi sitelerine girip dizi izleyebiliryor musunuz? Bi de web tv özelliği var mı.
  • quote:

yüklemiyor arkadaşım hata veriyor
  • quote:

quote:

yüklemiyor arkadaşım hata veriyor

tesekkurler sanirim sorun uygulamada,

calisan begendiginiz uygulamalar varsa paylasir misiniz arkadaslar benim kullandigim uygulamalar.
    sports tracker., remind me, trapster, havaalani, blue(borsa ve piyasa uygulamasi), skype, whatsapp, opera

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.