Şimdi Ara

Nokia E55, kırmızılara bürünmüş şekilde karşımıza çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Nokia'ın Mobil Dünya Kongresi'nde ''Dünyanın en kompakt mesajlaşma cihazı'' olarak lanse ettiği E55 modeli kırmızı renge bürünmüş şekilde Mobile.mail.ru adresinde karşımıza çıktı. Finlandiyalı firma E71, E75 ve E63'ün de kırmızı renkli versiyonlarını piyasaya sürmüştü.

Sizlerle daha önce paylaştığımız teknik bilgileri kısaca özetleyecek olursak dikkatimizi, quadband GSM / triband HSDPA şebekesi desteği, 600 MHz ARM 11 işlemci, Symbian OS 9.3 işletim sistemi, 9.9 mm kalınlık, 2.4 inç 240x320 piksel 16 milyon renk ekran, 3.5 mm jak girişi, QWERTY klavye, 60 MB paylaşımlı bellek, 16 GB'a kadar microSD desteği, 3.2 MP kamera, WI-FI / Bluetooth / A-GPS bağlantıları ve 1500 mAh lityum iyon batarya çekmekte.

Nokia E55'in 2009'un 2. çeyreğinde 265 Euro civarında satışına başlanması beklenirken, kırmızı renkli versiyonun siyah ile aynı anda satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

• Hocam en üstteki resim çıkmıyor :( Yeniden ekleyebilirmisin ? Telefona gelince siyahı daha güzel bende :)
  • evet üstteki resim çıkmıyor ayrıca ben tipinisevmedim ama 16gb güzel
  • Link tekrardan düzeltildi.
  • Güzel bir telefona benziyor ..
  • nokia tasarımdan anlamıyor, bana göre telefonlarının çoğu zevksiz görünüyor...
  • yavvvv çok göz alıcı hiç sevmedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavye işini se m600i ye benzettim renk kötü ama tasarım iyi gibi
  • Ben gümüş rengini gördüm. Siyah çok severim ama siyahı inanın güzel durmuyor...
  • tuş takımı çoğu insanın alışamayacağı türden.. bu telefonu alcak adamın önceden telefon kullanmamış yada msj atmamış olması gerekir o telefona alışabilmek için...
  • güzel telefon ama tuş tasarımı biraz kötü sanki.
  • bu tuş takımına nasıl kötü denir. m600 kullanıyorum aşağı yukarı bu klavye ile aynı. m600 de her harf bi tuş bu telefonda nasıl bilmiyorum ama bu kadar alana q klavye sıkıştırılmış bence nokianin en büyük eksiklerinden biri idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 1 Mart 2009; 14:41:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

bu tuş takımına nasıl kötü denir. m600 kullanıyorum aşağı yukarı bu klavye ile aynı. m600 de her harf bi tuş bu telefonda nasıl bilmiyorum ama bu kadar alana q klavye sıkıştırılmış bence nokianin en büyük eksiklerinden biri idi

parmakları biraz geniş olanlar için sorun olur..mesela benim arkadaşım p990i de yazamıyor bunda hiç yazamaz
  • wala rengi tasarımı hoşuma gitti...güzel fiyattan girerse satılır gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

bu tuş takımına nasıl kötü denir. m600 kullanıyorum aşağı yukarı bu klavye ile aynı. m600 de her harf bi tuş bu telefonda nasıl bilmiyorum ama bu kadar alana q klavye sıkıştırılmış bence nokianin en büyük eksiklerinden biri idi

parmakları biraz geniş olanlar için sorun olur..mesela benim arkadaşım p990i de yazamıyor bunda hiç yazamaz

benim parmaklarda geniş ama ben gayet rahat yazıyorum. p990 ı bilmemde m600 de çok iyi. tabi kullanım alışkanlıkları vs de önemli faktör.
  • herşey tamam da, bu A-GPS nedir yaaa.....
  • Telefon güzel görünüyor fakat tuş takımına alışmak zaman alır gibi geliyor.
  • ben bunun siyahını alırım
  • siyahı daha iyisidir
  • quote: herşey tamam da, bu A-GPS nedir yaaa.....

A-GPS Assisted gps, cihazınız destekli veri alamadığı takdirde, mevcut uyduları tespit etmeye çalışan bir sistemdir. Ayrıca A-GPS yer/bölge hesaplamalarını da önemli ölçüde hızlandırır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.