Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • alanlara hayırlı olsun .. güzel bir seçim yaptınız .. pişman olmayacaksınız..

Food For The Fun Of It!
  • Ben de dün aldım vatan bilgisayardan World kart ile 5 taksit 470 ytl ye ...

Orjinalden alıntı: DangerTuRK

Ben de dün aldım vatan bilgisayardan World kart ile 5 taksit 470 ytl ye ...

İnternet üzerinden mi aldın yoksa gidip mağazadan mı? Benim bulunduğum şehirde mağaza yok. İnternetten de vatandan bu zamana kadar alışveriş yapmadım hiç. Sadece hepsiburada'dan aldım. İnternet üzerinden alış veriş yapmamı tavsiye eder misiniz?

Orjinalden alıntı: erh_tun

quote:

İnternet üzerinden mi aldın yoksa gidip mağazadan mı? Benim bulunduğum şehirde mağaza yok. İnternetten de vatandan bu zamana kadar alışveriş yapmadım hiç. Sadece hepsiburada'dan aldım. İnternet üzerinden alış veriş yapmamı tavsiye eder misiniz?

al sana vatan bilgisayar linkleri inceleyin arkadaşlar bakalım bi daha vatan bilgisayar diyebiliyor musunuz hem de oradan telefon yani hiç önermem iyi düşünün

http://forum.donanimhaber.com/m_25250388/mpage_1/key_//tm.htm#25296697

http://forum.donanimhaber.com/m_25249377/mpage_1/key_//tm.htm#25272018

YAMAHA PACIFICA 112 JMX & ROLAND CUBE-20X
    SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
    TIKLA >>> 2.EL DÜKKANIM

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

quote:

al sana vatan bilgisayar linkleri inceleyin arkadaşlar bakalım bi daha vatan bilgisayar diyebiliyor musunuz hem de oradan telefon yani hiç önermem iyi düşünün

http://forum.donanimhaber.com/m_25250388/mpage_1/key_//tm.htm#25296697

http://forum.donanimhaber.com/m_25249377/mpage_1/key_//tm.htm#25272018

Uyardığın için teşekkür ederim. Ben zaten hepsiburda'yı düşünüyordum ama oradaki indirim biterse diye vatan da yedekte olsun dedim. Ama artık Vatan düşünmüyorum. İndirim 2 gün daha devam ederse hepsiburada'dan alacağım inşalllah.

• http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnoe51

Hepsiburada'da stokta kalmamış. 2 gün daha bekleyemediler

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91180 burada buldum. KDV dahil 459 YTL. Önceki mesajlarda okudum paralel ithalat falan da varmış. Buradaki tel normal garantili sanırım. Ereyon nasıldır? Tavsiye eder misiniz?

• Linkteki üründe KVK, Genpa garantili diyor, hiçbir sorun olmaz.

Ereyon sağlam sitedir, sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz. Ancak kredi kartı taksit imkanları hepsiburadaya göre biraz kısıtlı.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1224.0313

HızlıAlda da mevcut, aşağı yukarı aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 7 Ağustos 2008; 16:52:27 >
    Iki E51 arasında şu modelleri kullandım :n95 n95 8gb n82 6500s w960 9300i 8800 belki arada atladığım olmuştur
    Ama görüldüğü üzere E51 e dönüş yaptım
    Bu cihazların içinde E51 ile başa çıkabilecek tek cihaz N82 dir hızı şarj süresi ses çıkışı ve stabilitesi yakın iki cihazın
    Ama şöyle bi durum var kamera kullanmam gps olmazsa olmaz değil
    E o zaman neden daha kaba bir telefon kullanayım ki
    E51 son derece kibar ve şık cihaz
    Ses çıkışı (core player)ile son derece yüksek ve kaliteli dönüştürücü ve ep630 kullanıyorum
    Hız konusunda java cihazlardan azıcık geride
    Ben sürekli gömlek cebinde taşıyorum soyulma olmaz diye düşünüyorum
    Kamera saplantınız yoksa hızlı zarif işlevsel bi telefon arıyorsanız E51 biçilmiş kaftan

• İyi akşamlar arkadaşlar... Bende telefonu yeni edinenlerden biriyim hepsiburadadan aldım.. gayet güzel.
    İstediğim özelliklerin hepsi mevcut. ince ve hafif...İlk şarj süresini ne kadar önerirsiniz hep dilden dile dolaşan 13 saatlik bir süre için uygulayan arkadaşlar ne önerirler.. ?

Orjinalden alıntı: Pride10

İyi akşamlar arkadaşlar... Bende telefonu yeni edinenlerden biriyim hepsiburadadan aldım.. gayet güzel.
    İstediğim özelliklerin hepsi mevcut. ince ve hafif...İlk şarj süresini ne kadar önerirsiniz hep dilden dile dolaşan 13 saatlik bir süre için uygulayan arkadaşlar ne önerirler.. ?

Ben de gündüz sipariş verdim. Kargoya verilmiş şu anda. İnternetten kalvuzu indirip baktım. Şarj için yazılanları aynen yazıyorum buraya da.

Nokia e51 Klavuzundan :
    Bataryanız fabrikada önceden şarj edilmiştir, ancak şarj düzeyleri farklılık gösterebilir. Tam çalışma süresine ulaşmak için bataryayı, batarya düzey göstergesine göre bataryanın şarjı dolana kadar şarj edin.

Buna göre göstergeye göre beklemek gerekiyor.

• YARDIM LÜTFEN!!!!!
    Arkadaşlar, yeni yazılımdan sonra telefonun dili ingilizce oldu, 5 seçenek var ama türkçe yok, ne yapmalıyım acaba? (ingilizce - endonezyaca, filipince, malayca, tieng viet var hepsi bunlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 10 Ağustos 2008; 14:04:23 >
  • arkadaşlar telefonumu aldım..şimdilik çook memnunum diyodum ki müzük çaları donup kalıyo..4gb lık hafıza kartı aldım..içine aac formatında 600mb lık muzık attım..müzik çalara girince telefon deilde muzık çalar menusu doluyo..hafiza kartını çıkarınca kendıne geliyo..sinirim bozuldu ya..napmam gerek bi yardım etseniz..

Orjinalden alıntı: nacioz

YARDIM LÜTFEN!!!!!
    Arkadaşlar, yeni yazılımdan sonra telefonun dili ingilizce oldu, 5 seçenek var ama türkçe yok, ne yapmalıyım acaba? (ingilizce - endonezyaca, filipince, malayca, tieng viet var hepsi bunlar)

öncelikle e51 in Türkçe ürün kodunu bilmen gerekir o da 0552192 oluyor. sonrasında nss adlı program ile bu ürün kodunu telefonuna yüklüyorsun yani eski ürün kodu yerine bu ürün kodunu yüklemen gerekiyor bu programın download linki ve bu işlemi nasıl yapacağın bu linkte varhttp://forum.donanimhaber.com/m_10808551/tm.htm
    sonrasında nokia software updater ile yazılımı tekrar yüklüyorsun eğer telefonunu yazılımı zaten en son sürüm ise yazılımı tekrar yüklemek istermisiniz diye soruyor ve evet diyip devam ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 10 Ağustos 2008; 21:16:51 >

• evet arkadaşlar bende 5 gün önce aranıza katıldım teli hepsiburada.com dan aldım 466 lira 8 taksit kargoda bedava, baya iyi oldu.
    merak ettiğim mesajları tel ingilizceye göre okuyor türkçe okuması için bir program varmı?
    bide tel için güzel programlar ve oyun yükleyebileceğim link verebilirmisiniz?
    teşekkürler
  • Hepsiburadan sipariş ettiğim e51 bugün öğlen geldi. Akşama kadar biraz kurcalama fırsatı buldum. Genel itibariyle telefonu beğendim. Yalnız birkaç sorum var. Birincisi evde kullandığım kablosuz bağlantıyı telefonda da kullanmak için tüm ayarları yaptım. Fakat internete her bağlanışımda benden kablosuz bağlantının şifresini soruyor. Bunu bir defa girip diğer internete bağlanmak istediğim zamanlarda otomatik olarak geçmesini nasıl sağlarım. İkinci olarak da e51 e uygun, güncel MSN programını indirebileceğim bir adres verebilir misiniz?

Hepsiburadan sipariş ettiğim e51 bugün öğlen geldi. Akşama kadar biraz kurcalama fırsatı buldum. Genel itibariyle telefonu beğendim. Yalnız birkaç sorum var. Birincisi evde kullandığım kablosuz bağlantıyı telefonda da kullanmak için tüm ayarları yaptım. Fakat internete her bağlanışımda benden kablosuz bağlantının şifresini soruyor. Bunu bir defa girip diğer internete bağlanmak istediğim zamanlarda otomatik olarak geçmesini nasıl sağlarım. İkinci olarak da e51 e uygun, güncel MSN programını indirebileceğim bir adres verebilir misiniz?

wireless için menü-araçlar-ayarlar-bağlantı-erişim noktaları- buradan istediğin wireless bağlantıyı seçiyorsun sonra wlan güvenlik ayarlarına gelip wireless şifresini yazıp kaydediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pride10 -- 12 Ağustos 2008; 16:04:29 >

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

Hepsiburadan sipariş ettiğim e51 bugün öğlen geldi. Akşama kadar biraz kurcalama fırsatı buldum. Genel itibariyle telefonu beğendim. Yalnız birkaç sorum var. Birincisi evde kullandığım kablosuz bağlantıyı telefonda da kullanmak için tüm ayarları yaptım. Fakat internete her bağlanışımda benden kablosuz bağlantının şifresini soruyor. Bunu bir defa girip diğer internete bağlanmak istediğim zamanlarda otomatik olarak geçmesini nasıl sağlarım. İkinci olarak da e51 e uygun, güncel MSN programını indirebileceğim bir adres verebilir misiniz?

wireless için menü-araçlar-ayarlar-bağlantı-erişim noktaları- buradan istediğin wireless bağlantıyı seçiyorsun sonra wlan güvenlik ayarlarına gelip wireless şifresini yazıp kaydediyorsun.

Cevap için teşekkürler sorunu hallettim. Şimdi de telefonla gelen yazılım sürümünü güncellemeyi düşünüyorum. Yazılım sürümü 100.34.20 29-09-2007 RM2-44 Nokia E51 (02.1). Son sürüm numarası nedir? Şu an telefonda sorun yok. Yeni sürüm yüklersem ne gibi iyileştirmeler olabilir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.