Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

Orjinalden alıntı: pwcca

merhaba. uzun zamandır bu başlığı takiop ediyorum. almayı düşündüğüm cihazlardan birisi idi. ancak kullanıcılar sürekli farklı sorunlardan bahsettiler. sizce bu cihaz gerçekten alınabilir mi? yani cihazon kronik sorunları var mı?

farklı kronik sorun derken bütün topikte sadece bendeki soyulma sorunu var .. başka hiçbir sorunu yok .. 4x4 lük telefon ...

soyulmanın resimlerini koyarmısın? bende bugün sipariş verdim 466ytlden yarın elimde olacak

Food For The Fun Of It!
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

Orjinalden alıntı: kingkobra

quote:

e51 de gps yok dostum.

bn kullanmadm ama nokıashop a gidip inceledım menusunu..gps menusu vardi..nette bi çok sitedede vard diyo..

dahili gps alıcısı olmadığı için harici bir gps alıcısyla beraber kullanman gerek, gps menüsünü de bu şekilde yani bluetooth ile bağlantı kurabileceğin bir gps alıcısıyla kullanabiliyorsun.

doorudur yarın elımde olcak telefnum..25 ytl yede sigorta yaptrdım..soyulursada bi sene dolmak uzereyken sigortadan deiştrrm kapaını..hepsiburada ii kıyak yptı sanki bu sefer..umarm e51ı aldııma pişman olmam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

e51 de gps yok dostum.

bn kullanmadm ama nokıashop a gidip inceledım menusunu..gps menusu vardi..nette bi çok sitedede vard diyo..

dahili gps alıcısı olmadığı için harici bir gps alıcısyla beraber kullanman gerek, gps menüsünü de bu şekilde yani bluetooth ile bağlantı kurabileceğin bir gps alıcısıyla kullanabiliyorsun.

doorudur yarın elımde olcak telefnum..25 ytl yede sigorta yaptrdım..soyulursada bi sene dolmak uzereyken sigortadan deiştrrm kapaını..hepsiburada ii kıyak yptı sanki bu sefer..umarm e51ı aldııma pişman olmam..

BENDE BUGUN VERDİM SİPARİŞİMİ YARIN ELİMDE OLACAK ŞU ANDA KARGODA GELİYOR

Food For The Fun Of It!

• aynen..hpsiburadada sigorta yptrdm dedim..çizilmeye sigorta gecrlı deil kırılmaya gecerlı..illa kırdrıtcaklar telefonu

aynen..hpsiburadada sigorta yptrdm dedim..çizilmeye sigorta gecrlı deil kırılmaya gecerlı..illa kırdrıtcaklar telefonu

Ben sigorta yaptırmaya gerek duymadım

Food For The Fun Of It!
  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum cihazı cok kalite gercektende helede uygun fiyatlara geldiyse alın derim

Orjinalden alıntı: sezka44

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum cihazı cok kalite gercektende helede uygun fiyatlara geldiyse alın derim

466 ytl ye aldım ben 6 taksite aldım

Food For The Fun Of It!
  • ben 6 aydır kullanıyorum. BT üzerinden GPS de dahil olmak üzere duyup denemediğim özelliği kalmadı. şu soyulma konusunu çok garipsedim yalnız. ben sürekli kılıfında kullanıyorum belki de o yüzden karşılaşmadım. ama fiziksel olarak da sağlam olduğunu söyleyebilirim. 2 kere fayans zemine taş gibi düşürdüm (kılıfsız :)).

2-3 günde bir şarj ediyorum. sadece 1 kere oyun açık unuttum akşama çıkmadı pili.

metalik renk arayanlar için; daha yeni bir arkadaşım doğu banktan aldı. garantisiz 465 YTLye. ama siyahla karşılaştırınca bence daha basit bir görüntüsü var.

herkesin aksine ben de uzun süre bronz rengini aramıştım. siyah aldım. hala girip sitesinden bakarım bronza.

hep tavsiye ediyorum yine ediyorum. o kocaman N serisi modellerine sadece kamerası için takılmayın.

Orjinalden alıntı: wingnroses

ben 6 aydır kullanıyorum. BT üzerinden GPS de dahil olmak üzere duyup denemediğim özelliği kalmadı. şu soyulma konusunu çok garipsedim yalnız. ben sürekli kılıfında kullanıyorum belki de o yüzden karşılaşmadım. ama fiziksel olarak da sağlam olduğunu söyleyebilirim. 2 kere fayans zemine taş gibi düşürdüm (kılıfsız :)).

2-3 günde bir şarj ediyorum. sadece 1 kere oyun açık unuttum akşama çıkmadı pili.

metalik renk arayanlar için; daha yeni bir arkadaşım doğu banktan aldı. garantisiz 465 YTLye. ama siyahla karşılaştırınca bence daha basit bir görüntüsü var.

herkesin aksine ben de uzun süre bronz rengini aramıştım. siyah aldım. hala girip sitesinden bakarım bronza.

hep tavsiye ediyorum yine ediyorum. o kocaman N serisi modellerine sadece kamerası için takılmayın.

doğru söze ve doğru tespitlere ne denir bende bir kaç saate kadar alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::SeRKaN::.. -- 5 Ağustos 2008; 13:55:56 >

Food For The Fun Of It!

• şu soyulma problemi nedir arkadaşlar yaklaşık 8 ay oldu telefonu alalı hiç kılıf kullanmadım gayette hor kullanıyorum diyebilirim en ufak bir soyulma yok nereden nasıl soyuluyor tırnakla mı kazıyorsunuz ne yapıyorsunuz?

şu soyulma problemi nedir arkadaşlar yaklaşık 8 ay oldu telefonu alalı hiç kılıf kullanmadım gayette hor kullanıyorum diyebilirim en ufak bir soyulma yok nereden nasıl soyuluyor tırnakla mı kazıyorsunuz ne yapıyorsunuz?

kullanıma bağlı bence birazda şans

Food For The Fun Of It!
  • bana göre e51 performansı en yüksek telefonlardan biridir. Ben senelerdir bütün telefonlarımı eskimeden satan biri olarak e51 e gerçek telefon derim satacağımıda hiç sanmam. WiFi hızı mükemmel şarj süresi tatminkar inceliği kullanıcı dostu bir telefondur.
  • Ben de e51 almayı düşnüyorum. e50 ya da e51 arasında kalmıştım. Fiyatlar Hepsiburada 'da e50'nin 276 YTL e51'in ise 466 YTL. e50 artık eskidi diye düşünüyorum. Önceden aldığım T610 u yaklaşık 4 senedir kullanıyordum fakat iki kez joystick kısmı bozulunca yeni almaya karar verdim. e50'de de joystick olduğundan pek ısınamadım. Fazla telefon değiştirmem. Almışken e51 alıp uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Hepsiburada'da şu an indirimde iki gündür de indirim için son gün yazıyor. Malum kredi kartı ile alacağım fakat kartımın hesap kesim tarihini beklemem gerekiyor. Ayın 9'una kadar indirim devam ederse baya güzel olacak.

Orjinalden alıntı: erh_tun

Ben de e51 almayı düşnüyorum. e50 ya da e51 arasında kalmıştım. Fiyatlar Hepsiburada 'da e50'nin 276 YTL e51'in ise 466 YTL. e50 artık eskidi diye düşünüyorum. Önceden aldığım T610 u yaklaşık 4 senedir kullanıyordum fakat iki kez joystick kısmı bozulunca yeni almaya karar verdim. e50'de de joystick olduğundan pek ısınamadım. Fazla telefon değiştirmem. Almışken e51 alıp uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Hepsiburada'da şu an indirimde iki gündür de indirim için son gün yazıyor. Malum kredi kartı ile alacağım fakat kartımın hesap kesim tarihini beklemem gerekiyor. Ayın 9'una kadar indirim devam ederse baya güzel olacak.

merak etme devam eder hocam sen dua et euro biraz daha düşsünde 450ye al

Food For The Fun Of It!

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

Orjinalden alıntı: erh_tun

Ben de e51 almayı düşnüyorum. e50 ya da e51 arasında kalmıştım. Fiyatlar Hepsiburada 'da e50'nin 276 YTL e51'in ise 466 YTL. e50 artık eskidi diye düşünüyorum. Önceden aldığım T610 u yaklaşık 4 senedir kullanıyordum fakat iki kez joystick kısmı bozulunca yeni almaya karar verdim. e50'de de joystick olduğundan pek ısınamadım. Fazla telefon değiştirmem. Almışken e51 alıp uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Hepsiburada'da şu an indirimde iki gündür de indirim için son gün yazıyor. Malum kredi kartı ile alacağım fakat kartımın hesap kesim tarihini beklemem gerekiyor. Ayın 9'una kadar indirim devam ederse baya güzel olacak.

merak etme devam eder hocam sen dua et euro biraz daha düşsünde 450ye al

Valla ben 466 ya razıyım. 450 ye inerse de neden inmedi demeyiz tabi

• umarım daha çok iner benimki de yarın geliyor kargodan umarım bende bir sorunla karşılaşmam

Food For The Fun Of It!
  • quote:

umarım daha çok iner benimki de yarın geliyor kargodan umarım bende bir sorunla karşılaşmam

hiç bir sorun yok bendekinde hiç bir sorunla karşılaşmayıp myılmaz hocamın dediği gibi telefon budur diyeceksin 19. telefonum n95 ten sonra ilaç gibi vaha gibi bu telefon... n95 in e51 e göre artılarını şöyle anlatayım... ya da n82 de aynı şekilde... bu iki n serisi amiral gemisi bile e51 in yanında bence telefon falan değil BENCE... ne olduğunu söylemeyim ama anlayın " t.k.z "

1) kamera-ben samsung nv8 aldım... yani dijital bir fotoğraf makinası... geç oldu ama telefonla fotoğraf çekilemeyeceğini ya da asla bir fotoğraf makinesinin kalitesiyle karşılaştırılamayacağını anladım bir telefon asla fotoğraf makinası gibi çekemeyecek daha uzun yıllar boşuna kameralı telefon beklemeyin...

2) dahili gps yok e51 de ancak bluetooth gps ler hem daha pratik hem daha verimli hem daha hızlı çalışıyorlar... dahili gps bir avantaj değil o kadar da... n95 teki 1.5 dk da bağlanan zırt pırt kopan gps i napıyım ben...

3) daha geniş ekran... n95 in ekranı da iyiydi ancak piksel sayısı aynı olduğu için e51 de de gözünüz alışınca aynı görüntüyü görüyorsunuz hatta daha net geliyor e51 n95 ten piksel yoğunluğu (piksel yoğunluğu piksel sayısından farklı bir terimdir) daha fazla olduğundan...

4) 3.5 mm jak... yani n95 ten ya da başka bir telefondan müzik dinlemem ben canavar cowon d2 m varken

başka da bi fark yok zaten bu t.k.z lar küçülmedikçe ben telefon falan almıyorum kardeşim e51 im yeter bana

YAMAHA PACIFICA 112 JMX &amp; ROLAND CUBE-20X
    SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
    TIKLA &gt;&gt;&gt; 2.EL DÜKKANIM

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

umarım daha çok iner benimki de yarın geliyor kargodan umarım bende bir sorunla karşılaşmam

hiç bir sorun yok bendekinde hiç bir sorunla karşılaşmayıp myılmaz hocamın dediği gibi telefon budur diyeceksin 19. telefonum n95 ten sonra ilaç gibi vaha gibi bu telefon... n95 in e51 e göre artılarını şöyle anlatayım... ya da n82 de aynı şekilde... bu iki n serisi amiral gemisi bile e51 in yanında bence telefon falan değil BENCE... ne olduğunu söylemeyim ama anlayın " t.k.z "

1) kamera-ben samsung nv8 aldım... yani dijital bir fotoğraf makinası... geç oldu ama telefonla fotoğraf çekilemeyeceğini ya da asla bir fotoğraf makinesinin kalitesiyle karşılaştırılamayacağını anladım bir telefon asla fotoğraf makinası gibi çekemeyecek daha uzun yıllar boşuna kameralı telefon beklemeyin...

2) dahili gps yok e51 de ancak bluetooth gps ler hem daha pratik hem daha verimli hem daha hızlı çalışıyorlar... dahili gps bir avantaj değil o kadar da... n95 teki 1.5 dk da bağlanan zırt pırt kopan gps i napıyım ben...

3) daha geniş ekran... n95 in ekranı da iyiydi ancak piksel sayısı aynı olduğu için e51 de de gözünüz alışınca aynı görüntüyü görüyorsunuz hatta daha net geliyor e51 n95 ten piksel yoğunluğu (piksel yoğunluğu piksel sayısından farklı bir terimdir) daha fazla olduğundan...

4) 3.5 mm jak... yani n95 ten ya da başka bir telefondan müzik dinlemem ben canavar cowon d2 m varken

başka da bi fark yok zaten bu t.k.z lar küçülmedikçe ben telefon falan almıyorum kardeşim e51 im yeter bana

bendede d2 var o nedenle mp3 çalması yada radyosu olması beni çok alakadar etmiyor fotoğraf fonksiyonuda çok önemli, değil 6220c o konuda bu açığı kapatacaktır

Food For The Fun Of It!

• quote:

inş karsılaşmassın

Orjinalden alıntı: ***xRiot***

quote:

inş karsılaşmassın

iade ürünlerdende yollayabilir bu hb belli olmaz bakalım bugün akmı karamı belli olacak

Food For The Fun Of It!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.