Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Ereyon.com: 617 YTL / 598 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 561 YTL / 544 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 720 YTL
    Genpatech.com: 716 YTL / 687 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 686 YTL / 651 YTL (Havale ile)

http://www.e-series.org/

_____NOKIA E51  --  ANA BAŞLIK
  • arkadaşlar şu ekran aydınlatması için olan sensör nasıl çalışıyormu hani gündüz daha az karanlıkta daha fazla falan ne alemde? 6500 slide modelindede var bu özellik ancak çalışmadığını söylüyorlar acaba e51 de nasıl?
  • telefonu bende aldım.Ben şu ana kadar sony den başka bişi kullanmadım çünkü yavaş telefon sevmiyordum.Ama nokia hayret tabuları yıkıyo batarya süresi kullanımıma göre süper hızı mükemmel.Medya yönünden beklemeyin bişi.Kamera idare eder.Fakat internete bağlanma hızı felan süper.alacak arkadaşlar fazla düşünmeyin hergün yeni telefon çıkıo.

Orjinalden alıntı: xptnc

çağrı,msj veya başka bir durumda şu led nasıl çalışıyo kullanan varmı ışıklı bir uyarı yapması gerekiyor bileniniz varmı? arkadaşlar herkesin işi çokmu yoğun hadi biraz foruma bakın

cevapsız çağrılarda,bakılmayan mesajlarda mms mesajlarıda dahil sensör yanındaki led ışık belirli aralıklarla yanıp sönüyor.yanıp sönme aralıklarını ayarlayabiliyorsun.
    sensörde gündüzleri tuş takımının ışıklarını yakmıyor karanlık ortama geçince yakıyor.sıkıntısız çalışıyor.

• erenergezer arakadaşım çok tşk ederim sağol. ne renk led yanıyor tek renkmi yoksa değişiklik oluyormu
  • merhaba arkadaşlar dün aldım E51 i 590 ytl ye özellikleri çok güzel bilgisayar gibi telefon:) kullanan varsa bana msn programını bide bu tel.d çalışan diğer güzel uygulamaları gönderebilirmi? tanersavas83@hotmail.com

Orjinalden alıntı: xptnc

erenergezer arakadaşım çok tşk ederim sağol. ne renk led yanıyor tek renkmi yoksa değişiklik oluyormu

led ışık rengi sadece beyaz renk olarak yanıyor.değiştiremiyorsun.

rica ederim.
    seçim tuşları kullanımı zor gibi geldi seçim tuşları yerne ajandaya fln ajanda yerine de seçeneklere fln bstığım oldu. tuşların yerine sonradan alışırmıyız yok bu hep böle gider mi baya yadırgadım açıkcası
    + ve - leri bizlerle paylaşmayı unutmayın ama bide bikaç çektiğiniz fotolardan koyun bakalım kamera ne alemde biraz daha fikir olsun ben ve benim gibi daha almayanh arkadaşlara...
    teşekkürler
  • Arkadaşlar epeydir yazmıyordum; ancak yazılanları takip ediyorum.
    Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Bu gün bir şeyle karşılarşıtm. Başka karşyılaşan var mı bilemiyorum.
    Resimde de görülen 13 nolu tuşa (sol seçim tuşu) uzun basınca "Hafıza Dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin." diyor. Oysa açık hiçbir uygulama yok.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Daha önce bu tuşa uzun basılınca ne çıkıyordu bilmiyorum.

_____NOKIA E51  --  ANA BAŞLIK
  • yılanısırığı arkadaşım normalde o tuş ile olan bir uygulama vardır ve o an rom dolu olduğu için uygulamayı açamaz. telde açık program olabilir menü tuşuna uzunca basarsan telin sol kenarında açık programlar belirir (örn: msjlar,msn,tercihler v.s.) onlardan çıkış seçeneği ile çıkman gerekir eğert kırmızı iptal tuşu ile çıkarsan aslında program açık kalır ve romu hep dolu tutar. bunun için uygulamalardan özellikle oyunlardan çıkış seçeneğini kullanarak çıkarsan rom rahatlar. tahmin ediyorum ki senin sorununda bununla ilgilidir,bu konuya dikkat edersen sorun olacağını sanmıyorum.
    öyle ki ortalama 130 mb kullanıcıya kalan bir romu uygulamalar kolaylıkla dolduramaz ancak işlemci çalışıtıracağı işlem için sanal bellek oluşturacağı için rom yetersiz kalır sebebide budur zaten kilitlenmelerde bu tarz tellerde bunun için yaşanıyor ama merak etme nokia bu sefer bu sorunu aşmış işletim sistemi ve rom + işlemci hem çok uyumlu hemde stabil çalışıyor. eğer çok program kullanıyor ve teli hiç kapatmıyorsan arada kapatıp açmanı tavsiye ederim.

• Bugün arkadaşıma farklı faalden 564 ytlye siyahını aldık...

Tavsiyelerinizi ve yapmamız gerekenleri öğrenebilir miyim? Yeni versionu var mı ? 2007 tarihli bir firmware ile geldi...

• şuan için yeni ver.yok benim bildiğim yabancı sitelerden takip ettiğim kadarıyla 09nanometer arkadaşım. zaten şunu düşünüyorum ve bence nokia da bunu uyguluyor sonuçta bu telin şuana kadar çıkan eksik bir firmware veya uygulması yok sonuçta bu tel yurt dışında bayağı bir süreden beri kullanılıyor ve eksik bir konu bulunamadı şimdi sizce bu adamlar yeni bir versiyon üretirlermi. hoş zatren eğer yeni bir versiyon yaparlarsa emin olun kasa değişikliği ile beraber bunun adı e51i olur. firmaların ve özellikle nokia nın yaptığı bir satıuş taktiği bence.

güle güle kullanın çok süper bir makina ben daha henüz kendime almadım çünkü metal rengini bekliyorum. ancak siteden arkadaşlarda hiç cvp vermiyor yaw bi yerde olsun bunun metali satışa çıkmadımı yoksa hala firmalar türkiyeye sadece siyah renginimi getiriyo?

• ya nerelerdesiniz herkesin çok mu işi var .....................................
    biraz foruma gelin ya...

telden çekilmiş fotolar falan bekliyoruz
    program paylaşımı yapmalıyız
    hani bana birisi msn prg.gönderecekti

aaaaaaaaaa olmuyo böle
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.