Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncyt

saolasın, setup için pm attım..

Alıntıları Göster
    Sar değerini kafanıza takmayın arkadaşlar.Çift hat kullanan çin telefonları daha mı düzgün sar değerine sahipler.Yada evinizde mikrodalga fırın varsa zaten sar olayını sarıp sarmalamış oluyorsunuz. Havada ki radar bile sar içeriyor.Kaçış yok.Ayrıca telefonun sar değeri wlan açıkken konuşularak ölçülyor.
    Sizde wlan ı kapalı tutun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Sar değerini kafanıza takmayın arkadaşlar.Çift hat kullanan çin telefonları daha mı düzgün sar değerine sahipler.Yada evinizde mikrodalga fırın varsa zaten sar olayını sarıp sarmalamış oluyorsunuz. Havada ki radar bile sar içeriyor.Kaçış yok.Ayrıca telefonun sar değeri wlan açıkken konuşularak ölçülyor.
    Sizde wlan ı kapalı tutun ;)

Alıntıları Göster
    alalı 2 hafta oldu en ufak bir problem görmedim cihazda eksik yok değil özellikle medya acısından ama diğer tüm özellikler 4*4 yani dvd izleyip duruyorum valla ne atsam core player calıştırıyor 720p haric

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

setupı gönderdim
    problem olursa dönebilirsin

Orijinalden alıntı: wingnroses

quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

setupı gönderdim
    problem olursa dönebilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar e51 in SAR değeri olan 1.4 wifi açıkken ölçülen değerdir denmiş...
    Peki bu durum sadece e51 de mi? yani ölçüm yapılırken diğer bütün telefonlarda wifi kapalı, bir tek e51 de mi wifi açık ölçüm yapılmış?
    tabiki hayır.. verilen tüm değerler SAR değerinin ulaştığı max seviyede ölçülmüş...
    yani wifi kapalıyken SAR değeri n95 ile ya da diğer telefonlarla aynı diyen arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirmeyelim...
    örneğin bu iki telefonda da ölçüm wifi vs. açıkken yapılmış..
    e51 için 1.40 W/kg.
    n82 için 0.62 W/kg.
    şimdi e51 için "wifi açıkken çok çıkar tabi.. kapalıyken az çıkıyo" dersek n82 nin wifi kapalı değeri çok daha az olacak...
    ha tabiki etrafımızda bunca elektronik alet varken bu değerler çok önemli görülmeyebilir...
    ama ne olursa olsun kıyaslamayı diğer telefonlarla yapacaksak bunu doğru yapalım...
    açık bir şekilde nokianın diğer telefonlarına göre yüksek SAR değerine sahip...
    ama bu durum dışında gerçekten çok güzel, alınacak bir telefon..

• quote:

Orijinalden alıntı: reecn

Arkadaşlar e51 in SAR değeri olan 1.4 wifi açıkken ölçülen değerdir denmiş...
    Peki bu durum sadece e51 de mi? yani ölçüm yapılırken diğer bütün telefonlarda wifi kapalı, bir tek e51 de mi wifi açık ölçüm yapılmış?
    tabiki hayır.. verilen tüm değerler SAR değerinin ulaştığı max seviyede ölçülmüş...
    yani wifi kapalıyken SAR değeri n95 ile ya da diğer telefonlarla aynı diyen arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirmeyelim...
    örneğin bu iki telefonda da ölçüm wifi vs. açıkken yapılmış..
    e51 için 1.40 W/kg.
    n82 için 0.62 W/kg.
    şimdi e51 için "wifi açıkken çok çıkar tabi.. kapalıyken az çıkıyo" dersek n82 nin wifi kapalı değeri çok daha az olacak...
    ha tabiki etrafımızda bunca elektronik alet varken bu değerler çok önemli görülmeyebilir...
    ama ne olursa olsun kıyaslamayı diğer telefonlarla yapacaksak bunu doğru yapalım...
    açık bir şekilde nokianın diğer telefonlarına göre yüksek SAR değerine sahip...
    ama bu durum dışında gerçekten çok güzel, alınacak bir telefon..

Alıntıları Göster
    bunun için sony 4gb kartlar uyumlu mu sandisk mi almalıyız? kim hangisi kullanıyor beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: lucid dream

bunun için sony 4gb kartlar uyumlu mu sandisk mi almalıyız? kim hangisi kullanıyor beyler?

Alıntıları Göster
    sony olmaz onlar farklı kart.. sandisk veya diğer markalar olabilir.micro sd kart alman lazım..

quote:

Orjinalden alıntı: lucid dream

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz77

sony olmaz onlar farklı kart.. sandisk veya diğer markalar olabilir.micro sd kart alman lazım..

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

quote:

şöyle bir şey var.

SONY MARKA 4 GB,Memory Stick Pro Duo ADAPTÖRLÜ**Adaptörle Memory Stick Pro

olarak aynı şey değil mi?? yoksa marka olarak mı sony ler olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 29 Mart 2008; 16:54:20 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

quote:

şöyle bir şey var.

SONY MARKA 4 GB,Memory Stick Pro Duo ADAPTÖRLÜ**Adaptörle Memory Stick Pro

olarak aynı şey değil mi?? yoksa marka olarak mı sony ler olmuyor.

Alıntıları Göster
    "Memory Stick Pro Duo" dediği şey Sony nin sadece kendi ürünleri için ürettiği bir hafıza kartı biçimi...
    Adaptörde muhtemelen büyük veya küçük girişlere dönüştürebilmek için... Yani sonuç olarak sadece sony ürünlerde kullanım için..
    Bunun yanında almanız gereken kartlar Micro SD hafıza kartları (çok küçük olur bu kart) yanında SD adaptörü (ya da dönüştürücüsü de denebilir) ile birlikte satılır.. Gerektiğinde farklı girişlerde kullanabilmek için SD karta çevirmek içindir adaptör..(SD kart daha büyük olan)
    Micro SD kart marka örneği olarak Kingston , Sandisk verilebilir..
    Umarım açıklayıcı olmuştur...

• quote:

Orijinalden alıntı: reecn

"Memory Stick Pro Duo" dediği şey Sony nin sadece kendi ürünleri için ürettiği bir hafıza kartı biçimi...
    Adaptörde muhtemelen büyük veya küçük girişlere dönüştürebilmek için... Yani sonuç olarak sadece sony ürünlerde kullanım için..
    Bunun yanında almanız gereken kartlar Micro SD hafıza kartları (çok küçük olur bu kart) yanında SD adaptörü (ya da dönüştürücüsü de denebilir) ile birlikte satılır.. Gerektiğinde farklı girişlerde kullanabilmek için SD karta çevirmek içindir adaptör..(SD kart daha büyük olan)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: progressive_style

teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: progressive_style

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün vatan bilgisayar'da access karta 5 taksit+%28 indirim varmış.(bir günlük bir kampanya) babam gidip almış benim yerime teli; 470ytl'ye gelmiş. haberim olsaydı buraya da yazardım ama akşam eve gidince gördüm bende.
    şimdilik tek şunu söyleyebilirim, otobüste veya gürültülü bi ortamda radyo dinlerken biraz zor duyabilirsiniz. normal şarkı çalarken daha yüksek ses çıkıyor ama radyoda düşük. arttırmanın bir yolu vardır bir şekilde ama incelemedim interneti. ihtiyacım yok zaten ama oyun yok telde galiba. ya da ben bulamadım. incelemeye çok vaktim olmadı.. birşeyler buldukça yazacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcem54

metal olanı satışa çıkmış..izmir carrefour vodafone de war oldugunu söylediler....

Alıntıları Göster
    ben silver olarak demosunu gördüm bir mağazada belki oda onu görmüştür vitrinde.
    quote:

Orjinalden alıntı: berkcem54

metal olanı satışa çıkmış..izmir carrefour vodafone de war oldugunu söylediler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 31 Mart 2008; 8:36:07 >

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

kamerası tatmin etmeye bilir ama pek önemsememiş olabilirler

E serisinden kamera performansı beklenmez zaten.

E90 iyi ama

Alıntıları Göster
    kamera tam ekran mı çalışıyor?
    çift hoparlör diyor özelliklerde ama tek hoparlör gördüm...
    gps varmı.Güvenilir bir sitede e51 in özelliklerde gps mevcut diye gördüm ve çift hoparlör yazıyordu.
    Bu sorularımı yanıtlarmısınız lütfen.Almayı düşünüyorum da haftasonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeislekel

kamera tam ekran mı çalışıyor?
    çift hoparlör diyor özelliklerde ama tek hoparlör gördüm...
    gps varmı.Güvenilir bir sitede e51 in özelliklerde gps mevcut diye gördüm ve çift hoparlör yazıyordu.
    Bu sorularımı yanıtlarmısınız lütfen.Almayı düşünüyorum da haftasonu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birde müzik çalar ı nasıl?
    sisx leri sertifikalatıp çalıştırabiliyormuyuz?

Orijinalden alıntı: egeislekel

arkadaşlar birde müzik çalar ı nasıl?
    sisx leri sertifikalatıp çalıştırabiliyormuyuz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar haftasonu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak vereceğiniz bilgilere göre alıcam;
    1-kilitlenme oluyormu
    2-otomatik tuş kilidi sorunsuz çalışıyormu (nokia 3230 ve e50 de çalışmıyordu)
    3-kameranın durumu nedir çok vasatmı yoksa bi nebze idare edermi
    4-kullanımı seri oluyormu
    5-metalik olanı (sılver) türkiyede varmı nerede

------- bizahmet cvp yazarsanız çok sevinirim bu bilgilere göre satın alıcam şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xptnc

arkadaşlar haftasonu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak vereceğiniz bilgilere göre alıcam;
    1-kilitlenme oluyormu

------- bizahmet cvp yazarsanız çok sevinirim bu bilgilere göre satın alıcam şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xptnc

1-kilitlenme oluyormu

1,5 aydır oldukçe yoğun bir şekilde kullanıyorum herhangi bir kilitlenme yada yavaşlamaya rastlamadım
    otomatik tuş kilidi sorunsuz. nokialarda tuş kilidi problemini ilk defa duydum
    kamera gündüz gayet iyi ama gece ve ışığın az olduğu ortamlarda çok kötü. bence herhangi bir telefondan fotoğraf makinesi performası beklemenin anlamı yok. ama yok kardeşim ben güzel fotoğraf da çeksin istiyorum diyene n95 al o zaman diyorum
    hızından da son derece memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: wingnroses

quote:

1-kilitlenme oluyormu

1,5 aydır oldukçe yoğun bir şekilde kullanıyorum herhangi bir kilitlenme yada yavaşlamaya rastlamadım
    otomatik tuş kilidi sorunsuz. nokialarda tuş kilidi problemini ilk defa duydum
    kamera gündüz gayet iyi ama gece ve ışığın az olduğu ortamlarda çok kötü. bence herhangi bir telefondan fotoğraf makinesi performası beklemenin anlamı yok. ama yok kardeşim ben güzel fotoğraf da çeksin istiyorum diyene n95 al o zaman diyorum
    hızından da son derece memnunum

Alıntıları Göster
    wingnroses çok tşk ederim aydınlattığın için kısmetse bugun yarın siparişi vericem. ancak şu metal olanı bekliuyorum oda daha piyasada yok (ereyon v.s.). teknosada var ama 740,00 tl çekiyor.

• quote:

wingnroses çok tşk ederim aydınlattığın için kısmetse bugun yarın siparişi vericem. ancak şu metal olanı bekliuyorum oda daha piyasada yok (ereyon v.s.). teknosada var ama 740,00 tl çekiyor.

Alıntıları Göster
    ----bence siyah renkte olsa sonuçte çelik üstüne kaplama yapılmış bir boya ve eğer sert veya çizicek bir cisme denk gelirse o bölgede deformasyon olabilir. benim tercihim direkt çelik olanı hem şık duruyo tabi bana göre hemde herhangi bir çizilip soyulacak boya astar kısmı falan yok direkt çelik yani :)

• quote:

----bence siyah renkte olsa sonuçte çelik üstüne kaplama yapılmış bir boya ve eğer sert veya çizicek bir cisme denk gelirse o bölgede deformasyon olabilir. benim tercihim direkt çelik olanı hem şık duruyo tabi bana göre hemde herhangi bir çizilip soyulacak boya astar kısmı falan yok direkt çelik yani :)

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm

forum içinde çok aramaya çalışmayın çeşitli programlar bu linkte var. bi arkadaş yazmış sağolsun bende bu sayfayada taşıyayım dedim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

internet sayfasından baktıysan o sadece resmi silver
    adında black steel yazıyor yani orada satılanda siyah.

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=e51&ctlcat=ALL&pg=1&tk=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 3 Nisan 2008; 21:59:46 >

• quote:

quote:

internet sayfasından baktıysan o sadece resmi silver
    adında black steel yazıyor yani orada satılanda siyah.

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=e51&ctlcat=ALL&pg=1&tk=0

Alıntıları Göster
    spideytncitu haklısın bende yeni fark ettim ve üzüldüm :( ya ben metalik olanı istiyoırum.

daha satışa çıkmaması kötü ya metali olsa çok iyi olur.

spideytncitu bide ben messenger arıyorum sen veya diğer arkadaşlarda varsa setup veya link atabilirlermi hem e51 e alınca kullanıcam hem şuan kullandığım tele yüklücem.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.