Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: BarbarossE

arkadslar e 51 de normal bekleme konumunda hicbi prog acık deilken ahizeye kulagımı koydugumda bi ses duyuyorum. hic hosuma gitmedi bu durum. sizdede varmı. hic dokunmayınca ekran koruyucu falan gelince ekrana ses gidio bi tusa basınca gene baslıo

o senin söylediğin kardeş neredeyse tüm .sis olan telefonlarda var.bende kulaklığı takınca farkına vardım ama 2 saniyelik birşey yani uzun sürmüyor.tahmin ediyorum ışıklandırma sisteminden kaynaklı gelen bir ses.ama sorun teşkil etmiyor.

Orjinalden alıntı: zzzzz

toshiba g500 kullandım ben e65 derim

pekı wireless olarak hangısı daha ii.yanı taramasından sayfa acısına kadar?

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

wi-fi özelliği olduğu için bu telefonlara bakıyorum.. 3 model arasındayım..

HP Ipaq 514 / E65 / E51

HP'de Windows Mobile 6.0 var.Radyo yok.
    E65'de radyo yok.
    E51 boyu çok uzun geldi gözüme.

Zor bir tercih olacak benimki..

E50 kullanıp bozulduğundan dolayı iade edip paramı geri almıştım. uzun zamandır ben de e51'i bekliyordum ama açıkçası telefon 600 küsür ytl etmez. E50'nin veliahtı olarak ancak 500 ytl eder. Bu fiyatlara inmesini beklemek istemedim ihtiyaçlarıma yönelik bir telefon olarak E61i yi gördüm onu aldım e51 yerine. E51'den daha pahalı ama fiyatını hakeden bir telefon.(q klavye, 1500mah pil, dev ekran ) İş telefonu düşünenlerin bakması gereken bir alternatif. Gerçi 2.8 inç 320x240 yatay ekranı ile medya oynatıcı isteyenlere de hitap ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

wi-fi özelliği olduğu için bu telefonlara bakıyorum.. 3 model arasındayım..

HP Ipaq 514 / E65 / E51

HP'de Windows Mobile 6.0 var.Radyo yok.
    E65'de radyo yok.
    E51 boyu çok uzun geldi gözüme.

Zor bir tercih olacak benimki..

Aynen ben de aynı kararsızlık içindeyim. E65 görünüm olarak daha iyi, ekranı da daha büyük. E51'in pahalı olma nedenini anlamadım, muhtemelen yakın zamanda ucuzlar, bu sefer de fiyat olarak daha cazip görünecek bana. HP Ipaq ise tamamen kapalı bir kutu benim için, işletim sisteminin farklılığı HP'nin telefon konusunda deneyimli olmaması, ve ekran çözünürlüğünün qvga standardında olmaması eksileri. Ancak sunduğu özelliklere göre fiyatı çok çok iyi. Bu telefonları kullanan arkadaşlar, özellikle E65 ve E51 kullanıcılarının yorumları önemli.

• E51 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şikayetim yok.özelliklerinin farkında olarak aldıktan sonra bir proplem yok.multimedya uygulamalarının N serileri kadar olmadığını herkes kabul ediyor zaten.sonradan yok kamerası kötü,yok ekranı küçük diye ağlamanın gereği yok.bunlar baştan belli zaten.
  • HP telefon konusunda deneyimsiz bir firma değil..Uzun süredir HP'nin GSM özelliğine sahip PDA modelleri satışta olduğu için benim bir tereddütüm yok. Daha önce HP'nin 6340 modelini memnuniyetle kullanmıştım ama boyutları itibari ile sattım.

Ereyon.com.tr: 598 YTL / 592 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 554 YTL / 549 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 639 YTL
    Genpatech.com: 650 YTL / 624 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 607 YTL / 588 YTL (Havale indirimi)
  • ben cihazı dün aldım. tek kusuru gece ve karanlık ortamlardaki başarısız fotograf cekimi. ama gündüz ve aydınlıkta gayet mükemmel çekiyor.burdaki sorulan soruları vaktim olunca elimden geldigi kadar cevaplamak istiyorum fakat şuanda zamanım yok.
    telefonu bakırköy avea bayisinden aldım. (town center a yakın olan). e 65 almaya girdim bunu aldım ve cokta memnunum. fiyat olarak 650 ytl ye 10 taksit olarak aldım.ve yanında 1 gb hafıza kartı hediye.
    benim için e 65 ten ayıran en önemli özellik, telefona usb kablosu şarj kablosu ve kulaklığı aynı anda birbirinden bağımsız olarak takabiliyosun. mesela e 65 te kulaklıkla müzik dinlerken aynı zamanda sarj edemiyosun. veya usb den pc ye baglıyken sarj edemiyosun. veya pc ye baglıyken kulaklıgı da aynı anda takıp radyo dinliyemiyosun (ki zaten e 65 te radyo da yok)
    e 65 te kızılotesi yok e51 de var. (eski teknoloji demeyin bi gün işinize yarar)
    bu arada bilmem işinize yartarmı: e51 in arka batarya kapagı paslanmaz çelikten yapılmış. bu kapağa iki adet kontak eklenmiş. kontaklar telefonun içinden gelip kapaga temas ediyor ve bu da SAR dediğimiz değerden bizi koruyor...

• dostlar bende E51 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır çok memnunum.sokakta,araba,otobüste ve açık alanlardaki konuşmalarımda ses gayet güzel ve net geliyor.hatta ikanus otobüslerinde bile denemesini yaptım net :)

cihazın tek olumsuz yönü bana göre açma-kapama düğmesi,ses açma-kapama düğmesi ve ses kayıt düğmesinin sert plastikten yapıldığından dolayı basmasının biraz zor olması.

cihaz dış malzemesi neredeyse sirocco kalitesinde arkada kapağı falan.

Orjinalden alıntı: spideytncitu

alıcam telefonu ama fiyatı düşermi diye bekliyorum??? birde gümüş rengini istiyorum hiçbir yerde yok!!

dostum gümüş rengi Türkiye'ye gelmiyor.Buradaki tek satışta olan rengi siyah.
    ben voipraider diye bir firmadan kredili olarak bilgisayar mic. usülü kullanıyordum.
    telefonu alınca voip ayarlarını telefona girmek istedim ama voipraider in sip ayarlarını bulamayınca.
    Bir çok voip firmasında varmış bu fring adlı programı tlefona yükleyip şu anda wireless bulduğum her yerde.
    telefon görüşmelerimi sip voip üzerinden yapıyorum benim gibi bu telefonu voip olarak kullanan varmı.

Orjinalden alıntı: erenergezer

quote:

alıcam telefonu ama fiyatı düşermi diye bekliyorum??? birde gümüş rengini istiyorum hiçbir yerde yok!!

doğru diyosun şu an gelmiyor ama gelebilir sanırım yakında!

Orjinalden alıntı: erenergezer

quote:

1-2 aya kadar diğer renk seçenekleri de satılmaya başlanacak.
  • Esasında sanırım, olabilir gibi kelimeler dışında bir Nokia türkiyeye sorsanız onlar arayıp bilgi de veriyorlar arkadaşlar..E51 gümüş rengi gelicek mi yoksa sadece siyah mı satılacak diye sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 5 Şubat 2008; 16:55:24 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.