Şimdi Ara

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
2
Favori
264.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: revolitee

quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

herkese merhaba. birkaç saat önce migros sanal marketten 190 liraya metal black modelini aldım. umarım bir sorun yaşamam. telefon salı günü elime geçecek. o zamana kadar beklemedeyim.

güle güle kullan dostum.. her cebe lazım bi telefon.. her işe yarıyor..

teşekkür ederim. telefon beni şaşırtarak dün geldi. şimdilik bir sorun yok umarım da olmaz. başlığı sürekli takip ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balcis

bende de var nokia e50 ve genel olarak çok memnunum. kasası, sağlamlığı, inceliği, zarafeti, tasarımı, symbian'lı olması vs vs.. yalnız stereo bluetooth kulaklık düşünüyorum mp3 dinlemek için. bu telefonda A2DP desteği var mı; ilk satın aldığımız seride yokmuş sanıyorum destek. ancak yazılım güncellemesiyle gelmesi falan düşünülüyor mu? forumda var mı nokia e50'yle stereo bluetooth kulaklık kullanan?

ben de merak ediyorum A2DP olayını.
  • quote:

quote:

quote:

herkese merhaba. birkaç saat önce migros sanal marketten 190 liraya metal black modelini aldım. umarım bir sorun yaşamam. telefon salı günü elime geçecek. o zamana kadar beklemedeyim.

teşekkür ederim. telefon beni şaşırtarak dün geldi. şimdilik bir sorun yok umarım da olmaz. başlığı sürekli takip ediyorum.
    sis ve sisx programları yükle.. daha önce symbian kullanmadıysan şaşırtıcı programlar var.. kolay gelsin:)

• beyler e50sini satacak varmı aranızda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sis ve sisx programları yükle.. daha önce symbian kullanmadıysan şaşırtıcı programlar var.. kolay gelsin:)

6600 kullanmıştım. çok yabancı değilim ama baya değiştirmişler. henüz hafıza kartı alamadım, araştırıyorum. Kartı alır almaz programlara saldırıcam :D. bildiğin siteleri paylaşırsan çok sevinirim. pm de atabilirsin iyi geceler.

• bende nokia e 50 var. hertürlü s60 3rd proğramı yükleyebiliyorum ama jar , jad yüklemeye başladığım zaman yükleme hanesi doluyor en son az bir yer kalınca yüklenemiyor deyip kapatıyor. şimdiye kadar hiç bir java yükleyemedim.

yardımcı olursanız sevinirim.

ayrıca java yüklemek için extra bir proğram yüklemeye gerek varmı?

selamlar
  • arkadaşlar bide ayrıca merak ettiğim çok bilmediğim bazı şeyler var.
    mesela bu gprs ne işe yarıyor, yani uydudan falan internete bağlanmadan yer-konum bulabiliyormuyuz veya benzeri özellikler.

birde benim telefonun versiyonu v07.36.0.0 RM-170 bu son versiyonmu değil ise nasıl versiyon yükseltiyorsunuz?

java zaten çalışmıyor.

birde extra hanı süper dediğiniz veya olmazsa olmaz dediğiniz şeyler proğramlar nelerdir E50 için.

birde ana sayfa duvar kağıdını tam sayfa yapabiliyormuyuz?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aretgit

arkadaşlar bide ayrıca merak ettiğim çok bilmediğim bazı şeyler var.
    mesela bu gprs ne işe yarıyor, yani uydudan falan internete bağlanmadan yer-konum bulabiliyormuyuz veya benzeri özellikler.

birde benim telefonun versiyonu v07.36.0.0 RM-170 bu son versiyonmu değil ise nasıl versiyon yükseltiyorsunuz?

java zaten çalışmıyor.

birde extra hanı süper dediğiniz veya olmazsa olmaz dediğiniz şeyler proğramlar nelerdir E50 için.

birde ana sayfa duvar kağıdını tam sayfa yapabiliyormuyuz?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

forumda bu tür programlar var.. ayrıcawww.series 60v3.com oyun program tema sitesi.. çok işinize yarar.. bu arada E50 java programları destekliyor

• Arkadaşlar merhaba. Ben de 2 gün önce E50 aldım (biliyorum oldukça geç oldu ama) ve şimdilik herhangi bir sorunum yok. Başlıktaki tüm mesajları henüz okuyamadım ama okuduğum kadarında ilk sorumun cevabını göremedim. Hafıza kartındaki Mp3'leri rehberdeki herhangi birine atayamaıyorum, sadece genel melodi olarak atama yapılıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

Arkadaşlar mevzu çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctasal -- 27 Eylül 2008; 17:06:21 >
  • P990imi sattım şu an telefonsuzum. Şu an için telefona çok para vermek istemiyorum. (Notebook alma ihtimalim var) Ve E50'nin hem fiyatı hem de symbian olması beni bu telefona yöneltti. Ancak şu hoparlörü açıp takılma olayı kafamı karıştırdı. Kararsız kaldım. Güncellemelerle bu sorun giderilebiliyormu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMuS

P990imi sattım şu an telefonsuzum. Şu an için telefona çok para vermek istemiyorum. (Notebook alma ihtimalim var) Ve E50'nin hem fiyatı hem de symbian olması beni bu telefona yöneltti. Ancak şu hoparlörü açıp takılma olayı kafamı karıştırdı. Kararsız kaldım. Güncellemelerle bu sorun giderilebiliyormu.

1,5 haftadır kullanıyorum. Hiç bir sorun yok.
  • Arkadaşlar e50'de java bir oyun yüklemek isterken yüklemenin sonuna geldiğinde yüklenemedi diyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Vazgeçtim sayılır arkadaşlar. Çünkü çok fazla kişi aynı sorunu dile getirmiş
  • quote:

Vazgeçtim sayılır arkadaşlar. Çünkü çok fazla kişi aynı sorunu dile getirmiş

fikrimce; bu "ucuz" e50'ler fabrikaya dönüp tamir görenler. Migrostan alıpta sorun yaşayan duymadım hiç.
  • washe pm atamıyorum sana?bi ayarmı gerekio sana?kabul etmiyor diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomward

washe pm atamıyorum sana?bi ayarmı gerekio sana?kabul etmiyor diyor?

msnimi pm attım.
  • quote:

quote:

Vazgeçtim sayılır arkadaşlar. Çünkü çok fazla kişi aynı sorunu dile getirmiş

fikrimce; bu "ucuz" e50'ler fabrikaya dönüp tamir görenler. Migrostan alıpta sorun yaşayan duymadım hiç.

Bu hepsiburada.com dakiler nasıl peki.
    Birde ereyonda vardı.
    hepsiburada da:249 tl
    ereyonda:220 tl
  • Valla pek çok yerde aynı problemden dert yanılmış. Bende güvenemedim. Bugün 6120C siparişi verdim. 120 ytl daha fazla para verdim ama hiç olmazsa o hata bende de olurmu endişesi olmayacak. Gerçi bu elektronik eşyadır. Ne olacağı belli olmaz. bakarsın 6120de olur aynı hata. (Aman Allah korusun)
  • oncelikle telefonu alalı 1-2 hafta kadar oldu (migrostan 189 ytl/6taksit)ve normal sarj ömrünü tam olarak bilmiyorum ama benim tel. 2 gün kadar gidiyor. bu süreyi uzatma için telefonun geceleri kapnmasını sabahları ise otomatik olarak açılmasını sağlyacak program arıyorum.
    bileniniz duyanınız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: provera

E50 metal black beş aydır kullanıyorum ilk olarak telefonu alıır almaz software updater ile sürümü güncelledim ve V07.36.0.0 sürümünü telefona yükledim. handsfree problemiyle hiç karşılaşmadım telefonumda hiç problem yaşamadım 2 video programı 1 mp3 programı 4-5 tema yükledim ve 1gb'lık hafıza kartını 850 mb kadar doldurdum yavaşlama kilitlenme mesajlarda yazım aksaması vb türdeki bahsedilen problemlerin hiçbirisiyle karşılaşmadım. Bir kere sağlam yere düşürdüm kasa oldukça dayanıklı çıktı ben tamam telefonu dağıttık demiştim ama köşede küçücük bi ezik dışında birşey olmadı. Kullandığım ilk symbianlı telefon ve symbianın hiç dezavantajını yaşamadım telefonun özellikleri çok güzel ekran kalitesi muhteşem değil fakat video izlerken üstün performans sergiliyor ses kalitesi sınıfındaki çoğu telefondan bir adım önde (bence) stereo kulaklık kullanıyorum mp3 player ihtiyacımı direk karşıladı. kulaklıksız ses kalitesi tatmin edici. resim kalitesi daha doğrusu resim çekme yeteneği uygun koşullar dışında gerçekten berbat. hiç oyun yüklemedim nasıl performansı var bi fikrim yok. şarjı çok iyi. sadece telefon ve mesaj kullandığım zaman ayda gelen giden 400 mesaja yakın ve aylık gelen giden toplam 3-4 saatlik az bir konuşma süresiyle az internet ve çağrılar dahil mp3 dinleme resim çekme ve video oynatma hariç 6güne yakın şarjı gidiyor genelde 5 gün bu söylediklerimi kıstığımız zaman 1 hafta şarj kullanabiliyorum. fakat şunu belirteyim telefonda ekran parlaklığını yarıda kullanıyorum güç tasarrufu 1 dakika ve ışık zaman aşımını 10 saniyede kullanıyrum ekranda etkin bekleme açık ve çok renkli resimli temalar kullanmıyorum telefonla internetten nokianın kendi sitesinden yüklediğim orjinal temaları kullanıyorum arada bir duvarkağıdı yüklüyorum kaldırıyorum. yazı boyutu kendi adıma konuşayım çok iyi internette gezinmek keyifli telefonun internet için kendi yazılımı çok iyi. bluetooth performansından çok memnunum. ortadaki joystick tuşu problem yaratmaz güveni veriyor ayrıca paketten çıkan kablo ile bilgisayar bağlantısı tamamen problemsiz hatta bilgisayar ile telefonu yönetmek msj yollamak vb. şeyler gayet kolaylaştırıcı bir artı.toparlamak gerekirse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor telefonda wireless olsaymış süper olurmuş diye düşünmeden edemiyorum. tek endişem arkadaki siyah renki metal kapağın çizildikçe boyasının kalkması inşallah böyle bir sıkıntı yaşamam. E50 alacaklar ve almışlar umarım kafalarında bir fikir oluşturmuşlardır.

güzel anlatmışsın ama okuması biraz zor oldu

ya şu unsigned uygulamaları nasıl yüklüyorsunuz?
    konuyla ilgili anlatılan şeylerde değişiklik olmuş. symbiansigned.com dan alamadım sertifikayı.
    yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.