Şimdi Ara

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
2
Favori
264.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

Hafıza kartları o kadar pahalı değil artık arkadaslar ben hepsiburada.com' un sahte mal sattıgını düşünmüyorum zaten en son aldıgım sandisk marka hafıza kartı da orjinal su anda 8GB hafıza kartları var

Bellek yükseldikce fiyatların düşmeesi gayet mantıklı. Yalnız piyasadaki fiyatlarda cok düşük ozellikle aksaray ve tahtakale de 10YTL'ye 2gb hafıza kartları satılıyor bunlara aldanıpta satın almamak lazım lakin pişman olan siz

olursunuz.

teknosa dan 15,90 a 1gb TOSHIBA(made in japan) aldım.. çin değil yaani:)
  • değerliarkadaslar
    uzun sure forumdan ayrı kaldık...kaldıgımız yurdun firewall ayarlarını genisletenler sağolsun donanim habere bile giremez olduk

makine su anicin cok iyi.blacklist kusursuz calisiyor....
    daha sonra internet kafelerden tekrar yazarim size...
    kendinize iyi bakın..
    sinaviolanlara basarılar,benim gibibitirmisolanlara iyi tatiller...
  • Arkadaşlar 300 ytl+1 gb kingston hafıza kartı var. Alayım mı ? ne dersiniz değer mi bu paraya. Telefon galiba üretimden kalkacakmış
    Teşekkürler
  • ARkadaşlar bir şey diyen yok mu ?
    Teşekkürler
  • Arkadasım nereden alacagını bilmiyorum ama Hepsiburada.com da 290YTL yanına da 2gb Sandisk hafıza kartı alırsın 310YTL'ye peşin fiyatına taksitli bir sekilde alırsın.

1gb hafıza kartı 8-9 ytl yanılmıyorsam.
  • linu_x kardesim kusura bakma uzun sure internete giremedik.zaten donanimhaberegirmekicin internet cafe geyiklerine gitmek gerekti...
    kardesim argold bilgisayardan almıstım ben su an icin en ucuz yer neresi bilmem ama ben aldigim zaman ereyon filan uygundu....zaten argolda stokta yok su an
    fiyatlari akakce.com dan takip edebilirsin...
    argold.com.tr de isini gorebilir takip edeceksen eger piyasayı...

umarım yardımcı olabilmisimdir.....
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachtregen

selam arkadaslar e50 yi geri yolladım
    telefona otomotik tus kilidi, call recorder ve bir tane oyun yuklemistim cihaz daha 2. gununde 3 defa kiltlendi acaba programlardan mi oldu diye dusundum sildim butun yuklediklerimi telefon bombos hic bir program yok video cekimine giriyorum 40 yada 50 sn video cekiyorum sonra seceneklerden cal oynat dedigimde cihaz kilitleniyor ve bataryayı sökmek zorunda kalıyorum hepsiburada dan almıstım cihazı
    2 saat nette aradıkdan sonra buldum numarasını aradım aynen aldıgın gibi geri gonder sorunun neyse bir kagıda not et yolla dediler bende yolladım ama ben kesinilke tamir servis istemiyorum hatta cihaz degisimi bile istemiyorum sadece paramı istiyorum ben daha once 6600 kullaniyordum eger e50 deki bahsettigim bu sorunlar programlar yuzunden olmus olsa bile ben artik e50 istemiyorum 6600 dunyanın programını oyununu aklınıza gelen herseyi yukluyordum ve bu telefonu 4 yıldır kullanıyorum daha bir kere bile kilitlendigini hatırlamıyorum arkadaslar ben kesinlikle artik tavsiye etmiyorum e50 yi insallah paramı geri verirler ben baska hic bisi istemiyorum bu telefonun sadece tipi guzel ben program oyun yukleyemiyeceksem ne yapiyim s60 i neye yarar ki
    ben cihazı kötülemek gibi bir niyetim yok ama eger program oyun icin almak isteyen varsa yanından bile gecmesin ama normal tel olarak kullanımı cok güzel sadece bu yönden tavsiye ederim .

bende e50 kullanıyorum ve bugüne kadar en uzun süreli kullandığım telefon budur. içerisinde yaklaşık 15e yakın oyun 100e yakın mp3 ve video vardır ama sorun çıkarmıyor 100tanede 1 hata verebilir buda sana rastgelmiştir diye düşünüyorum talihsizlik.

• merhaba arkadaşlar,

1 kaç gün içinde E50 Metak blcak alıcam,hangi versiyonda gelicek bilmiyoruz normal olarak

şuan için en sürüm hangisi metal black için bilgi verirseniz memnun olurum çok
  • bende de var nokia e50 ve genel olarak çok memnunum. kasası, sağlamlığı, inceliği, zarafeti, tasarımı, symbian'lı olması vs vs.. yalnız stereo bluetooth kulaklık düşünüyorum mp3 dinlemek için. bu telefonda A2DP desteği var mı; ilk satın aldığımız seride yokmuş sanıyorum destek. ancak yazılım güncellemesiyle gelmesi falan düşünülüyor mu? forumda var mı nokia e50'yle stereo bluetooth kulaklık kullanan?
  • Merhaba arkadaşlar;

Ben de İş Hattımı kullanmak için 2.Telefon olarak bir E50 Black aldım. Turkcell hattımla Bir hafta oldu sorunsuz kullanıyorum. PC Suite ile her istediğimi yapabildim.

Bu foruma çok eski üye olmama rağmen genelde sorunlarımı konuları okuyarak çözebildim. Yani soru sormak ihtiyacım olmadı.
    Bu başlık da O tür başlklardan bir tanesi. Burayı oluşturmak için çaba sarfeden, vakit harcayan ve Emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım...

Konuları okurken aynı sorun benim de kafamı kurcaladığından dolayı bir arkadaşımın mesajını alıntı yaptım..

quote:

Orjinalden alıntı: Matchbox

Hücre bilgisinden alınan yer konumu (055) şağ üst köşede sürekli sabit kalmıyor. Hemen kayboluyor, bunu sabitlemenin bir yolu varmıdır arkadaşlar, teşekkürler...

Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?
    Cevaplar için teşekkürler..

• Bende bugün aldım, mpx200'den sonra ilaç gibi geldi.
  • Arkadaşlar bu telefonu hediye olarak almayı düşünüyorum,

Hepsi burada da 243,63 e satıyorlar fakat siyahını 293,27 ye satıyorlar.

Birkaç sorum olacak:

Siyahının fiyatının bu kadar farklı olmasının nedeni nedir?

Günde 100 e yakın mesaj ve 1 saate telefon görüşmesine dayanır mı?
    Ben winmobile kullanıyorum ve biraz takılmaları normal karşılıyorum symbian sistemleri pek bilmiyorum,
    Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Günde 100 e yakın mesaj ve 1 saate telefon görüşmesine dayanır mı?

Ses kalitesi ne durumdadır, belediye otobüsünde motor sesi varken rahat konuşabilir miyim?

Teşekkürler
  • Metal Black E50 nin Standart E50'den hiç bir farklı yanı yok sadece rengi fiyat farkı da bu yüzden

Ses kalitesi yeterli düzeyde belediye otobüslerinde rahat bir şekilde görüşme gerceklestirebilirsin

Sarj sorunun olacagını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar hafıza kartları konusunda "yavaşlatır mı?" tarzı sorular görüyorum. Biliyorsunuz E50 micro sd destekliyor. Gerek e50 nize micro sd alırken, gerek başka bir cihazinız için flash kart (Compact flash, Secure digital, MMC gibi) alırken kartın kaç X olduguna dikkat edin. Ambalajın üzerinde yazar. 66x den falan uzak durun. 133x, 150x, 166x olanları tercih edin. Bazılarında, örneğin "okuma hızı=10 mb/sn, yazma hızı=9 mb/sn" şeklinde de yazabilir. Bu rakam, kartın okuma ve yazma hızını ifade eder. Okuma hızı, dizinlere (özellikle galeri, images, sounds gibi fazla sayıda dosya olan dizinler) girdiğinizde açılma hızıyla doğrudan ilgilidir. Yazma hızı ise, karta herhangi bir dosya kopyalarken önem taşır. Bu yüzden bu rakamların yüksek olanlarını tercih edin.
    Bir çok alisveris sitesinde, bu değerler belirtilmiyor. Mesela, 2 GB micro sd başlğı altında çesitli markalar görürüz. Toshiba, Kingston gibi tanınmış markaların yanında A-data, Transcend gibi daha az bilinen markalar yaklaşık ayni fiyatlardan satışta olur. Genelde tanınmış markaların düşük hızlı olanları, daha az bilinen markaların yüksek hızlı olanlarıyla aynı fiyatlarda oluyor. Ben e50 de A-data 150x, pocket pc mde ise Transcend 150x kullanıyorum. Performansları müthiş. A-data 150x, E50 yi alırken yaninda gelen Kingston 512 mb dan çok daha iyi performans veriyor. Hiç duyulmamış markalara elbette itibar etmeyin. Ama bu söylediğim markaları bizzat kendim kullanıyorum ve dediğim gibi çok memnunum. Hele de, Teknosa, hepsiburada gibi yerlerden alırsanız, herhangi bir iade durumunda sorun da yaşamazsınız.
    Ayrıca Çin yada uzak doğu imalatı olup da çok kaliteli ürünler de var. Alakasız bir örnek olacak ama, bakiniz BMW F-650 GS lerin motoru Çin`de yapılıyor:)) Belki baska modeller de.
    Sözün özü, yüksek hızlı kartlarla, ciddi anlamda yavaşlama problemleri yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 10 Eylül 2008; 9:24:46 >

• Bu arada reset probleminin sebebinin (en azından benimkinde) GPRS veri iletişimi esnasında oluştuğuna eminim artık.
    Ama çözümünü bulamadım Telefonu değiştirene kadar bu sorunla yaşayacağım sanırım
  • Arkadaşlar bu sertifika isteyen programları çözebilen varmı ? Sertifikka isteyen programları kuramıyorum unsignedları 2 çeşit HACK yöntemi denedim olmadı başarılı bir sertifika yöntemi bilen varmı ? telefonda son version yüklü.
  • herkese merhaba. birkaç saat önce migros sanal marketten 190 liraya metal black modelini aldım. umarım bir sorun yaşamam. telefon salı günü elime geçecek. o zamana kadar beklemedeyim.
  • baba sertifika için tarihi eskiye almayı biliyorum.. başka yol bilmiyorum.. kastettiğin şey farklı ise cahilliğime ver:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

herkese merhaba. birkaç saat önce migros sanal marketten 190 liraya metal black modelini aldım. umarım bir sorun yaşamam. telefon salı günü elime geçecek. o zamana kadar beklemedeyim.

güle güle kullan dostum.. her cebe lazım bi telefon.. her işe yarıyor..
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.