Şimdi Ara

Nokia dokunmatik ekranlı ve QWERT klavyeli telefonu E6'yı duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
114.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzelmiş yazın 600-700 civarını aşmazsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Telefon çok hoş , ayrıca hemen Symbian diyip karalamayın her Symbian kötü değil arkadaşlar. Bu tarz aletlerde gayet hızlı çalışıyor. Tamamen dokunmatik olan cihazlarda yetersizliği söz konusu.

Bu cihaz Windows Phone olsaydı kullanılamaz bi halde olurdu.

Symbian 3^ nasıl olur bilmiyorum fakat çok farklı olduğunu ve dokunmatiğinin de büyük bir avantaj sağlayacağını sanmıyorum.

Symbianlı E72 ye sahibim
    Telefon tüm fonksiyonlarıyla gayet hızlı fakat tek yavaş noktası var o da galerisi bana göre gerçekten çok yavaş (1400 foto var)
    Ama bazı uygulamalarla bu açıkta kapatılabiliyor ki artık telefonun kendi galerisini kullanmıyorum.
    Geri kalan kısmıyla pratik bir telefon olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
    Yeni E72 almış olanlar PM atabilirler yardım ederim elimden geldiğince.

AMMa Symbianlı dokunmatik telefonlardan uzak durun yorum yapmaya bile gerek yok.

• ekran çözünürlüğünü yükseltmeleri güzel olmuş.

2.46"te VGA çok iyi.

• ekran çözünürlüğü güzel ama keşke cihazın altında o kadar boşluk bırakacaklarına cihazın ekranını 3 inch ya da 3.5 inch falan yapsalardı.. ayrıca 8 mp kamerada yine otofokus yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 12 Nisan 2011; 17:49:51 >
  • yakın zamanda samsung un b7510 diye bir modeli çıkacak ona rakip bir telefon olmuş qwerty ve dokunmatik olması gayet güzel yalnız alt kısımdaki boşluk olmamış sanki c3 ü andırıyor ama genel olarak başarılı uygun fiyattan alınır
  • dokunmatik olmasına gerek yoktu aslıdna bu cihazın gayetde hoş olmuş :D fiyatı 650 falan olsa çok iyi olur yada bu çıksın e72 düşsün onu alalım acaba oto focus varmı cihazda
  • xperia neo, desire s gibi telefonların fiyatı bununla aynı seviyede

ama eğer birine ben onlar yerine bunu aldım desen sana güler

yani nokia'nın bir şeyleri acilen değiştirmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ekran çözünürlüğünü yükseltmeleri güzel olmuş.

2.46"te VGA çok iyi.

İlaveten 1500mAh da hiç yabana atılır bir rakam değil @Reis'im.
    Pil ömrü 5-6 gün olur sanırım.

Saygılarımla.
  • merak etmeyin nokia symbianları sevmeyenler yüzüne batacak bi firma değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bu tarz telefonları pek sevmiyorum , bide symbianlı olunca iyi ce nefret ettim

O malum rahatsızlığınız ne zamandan beri var ?
  • @FRAPS, @elektronikmühendisi

Böyle arkadaşları kendi haline bırakınca daha zevkli oluyor, denemenizi şiddetle tavsiye ederim
  • Almanızı tavsiye etmem neden derseniz e 72 kullanıcısıyım kendi telefonumdan örnek vermek gerekırse çoğu konuda iyi bir telefon fakat ekranın kucuk olması nette dolaşırken sıkıntı yaratıyor ekranın buyuklugu yetmiyor ayrıcada işlemci hızıda dusuk web sıtelerını acarkende bazen bekleme suresı sızı cıldırtabılıyor.Ayrıca youtube dısındakı sıtelerden vıdeo ızleyememek çok kotu.bu telefonda e 72 nın ıyılestırılmıs versıyonu gıbı.ilk aldığınızda özellıklerı hosunuza gıdıcek ama zaman gectıkce ıslemcı hızı,ekranın kucuk olması,işletim sistemının fazla alternatıf sunmaması ve flas vıdeoları oynatmaması canınızı sıkıcak.

Nokia bu telefonu cıkartırken blackbery nın mantıgıyla hareket etmıs gıbı dusunuyorum.Nasıl blackbery bold 9780 bold 9700 un gelıstırılmıs versıyonuysa nokıada bu telefonu cıkartırken aynı mantıkla hareket etmıs.Ama özellıkler tatmın edıcı degıl hele hele ulkemızde 800 tl cıvarında satılmaya kalkılırsa hıc yaklasmayın derım 200 tl daha koyup samsung galaxy sl alın derım en azından galaxy sl'den daha fazla keyıf alıcagınız kesın

• quote:

Orijinalden alıntı: What is love

dokunmatik olması pek bişeyi değiştirmez ki

nette gezerken imleci navıgasyon tusuyla kaydırmak yerıne elle kaydırmak pek çok şeyı degıstırır hocam ..
  • kullanıslı bır cıhaz olmus. Zıra e63te ımlecı kaydırmak zor oluyor. Bu eksıklık yazılımlarla halledılebılıyor. Blackberry bu sorunu optık navı tusuyla asmıstı. Nokıa ıse bu modelde hem dokunmatık ekrana hem de qwerty klavyeye yer vermıs ve kullanması gayet zevklı bır model ortaya cıkartmıs. Dhda samsungun buna benzer bır modelının ıncelemesı vardı,ancak bu cıhaz samsungtan daha basarılı
  • symbian değilde windows 7 phone olsa yine neyse derdim :)
  • Nick kadar ekrana dokunmatik koymuşlar. Üstüne symbian. Ekran bir de kapasitif değilse dokunmatik ekran koymasınlar daha iyi.
  • Nokianın telefonları ve tasarımları çok kötü taslak gibi yapıyolar nokia 5800 kullanıcısı olarak söylüyorum
  • suanda elimde e6 var ve telefondan yaziyorum yorumu.telefon herseyiyde gayet guzel ozellikle islemcisi muthis.wireless alicisi da iphone ile kapisir.dokunmatik ozelligi eklenmeside gayet fonksiyonel olmus.alinir
  • kullanan arkadaşlar takılma sorunuyla karşılaştınız mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.