Şimdi Ara

Nokia dokunmatik ekranlı ve QWERT klavyeli telefonu E6'yı duyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
114.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız arkadsima aldık, işletim sistemi onun gibi kullanıcılar için çok farketmiyor, ppi değeri çok yuksek, ayrıca kullanılan malzeme kalitesi çok Iyi. Arka kapak tasarımı çok hoşuma gitti. Pil oldukça uzun dayanıyor, bağlantı hızı yüksek, kamera 8mp, 720p video çekimi var. Bence başarılı bi cihaz.
  • "Symbian^3"'den sonrasını okumadım.İsterse versiyon 5 çıkarsınlar iflah olmaz bu Nokia.
  • Kapasitif hocam tabiki bunda ama boyutundan dolayı çok rahat değil kullanımı, ama ekran algılaması güzel..kullanmadım ama denedim bir arkadaşımdakini..Ekranı gayet başarılı görüntü kalitesi olarak, zaten ppi değeri çok yüksek söylendiği gibi piksel farketmek imkansız ama yine boyutundan dolayı çok eğlenceli değil kullanması :s Ben LG Optimus Black kullanıcısıyım, ekranım mükemmel ve e6 dan daha düşük ppi değeri sunmasına rağmen lg'nin ekranını tercih ederim..e6 nın tercih edilebilmesi için fiyatının çok aşağıya çekilmesi gerekli maalesef..ve nokia bunu asla yapmaz..çok eski teknoloji e52 bile hala 700 küsür civarında satılıyor :s
  • bence berbat bir telefon aldıgıma alacagıma bin pişman etti almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle almamasını öneriyorum telefonda şarj sorunu var tasarruf modun da iken şarjı 12 saat gidiyor kamerası yeni sistem oldugu için yakından cekim yapamıyorsunuz cünkü hepsi bulanık cıkıyor sakın bu 8mgp diye almayın cok pişman olursunuz menuler arasında geciş yaparken donmalar oluyor sistem yavaş calışıyor hayatım boyunca nokia kullanmıştım ama bu modelinden dolayı nokia nın kocaman bir hiç oldugunu anlamış oldum cihazın bütün güncellemeleri tamdır ve hala sorunlar devam etmekte en kısa sürede kurtulacam satarak veya denize atmayı düşünüyorum
  • bu nasıl hortladı bi anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vip2000

bence berbat bir telefon aldıgıma alacagıma bin pişman etti almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle almamasını öneriyorum telefonda şarj sorunu var tasarruf modun da iken şarjı 12 saat gidiyor kamerası yeni sistem oldugu için yakından cekim yapamıyorsunuz cünkü hepsi bulanık cıkıyor sakın bu 8mgp diye almayın cok pişman olursunuz menuler arasında geciş yaparken donmalar oluyor sistem yavaş calışıyor hayatım boyunca nokia kullanmıştım ama bu modelinden dolayı nokia nın kocaman bir hiç oldugunu anlamış oldum cihazın bütün güncellemeleri tamdır ve hala sorunlar devam etmekte en kısa sürede kurtulacam satarak veya denize atmayı düşünüyorum

tasarruf modunda 12 saat mi gidiyor? benimkisi normal modda en az 3,5 gün gidiyor. Genelde 4 günü buluyor.

• Yıl olmuş 2012 hala symbian işletim sistemli telefon üreten firma var. Bir de lider olmaya çalışıyorlar akkili telefon piyasainda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet efendi

Yıl olmuş 2012 hala symbian işletim sistemli telefon üreten firma var. Bir de lider olmaya çalışıyorlar akkili telefon piyasainda.

1 yıl önce üretildi, uyuyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Yıl olmuş 2012 hala symbian işletim sistemli telefon üreten firma var. Bir de lider olmaya çalışıyorlar akkili telefon piyasainda.

2011 olsun az mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet efendi -- 16 Mart 2012; 14:43:53 >
  • quote:

quote:

quote:

2011 olsun az mı?

yıl olmuş 2012 hala boş boş konuşan var senin ihtiyacın farklı olur başkasının ihtiyacı farklı olur böyle boş boş konuşmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

quote:

quote:

quote:

2011 olsun az mı?

yıl olmuş 2012 hala boş boş konuşan var senin ihtiyacın farklı olur başkasının ihtiyacı farklı olur böyle boş boş konuşmana gerek yok.

Tamam kardesim sana bir şey diyen yok. Burasını da ergenler bastı yemin ediyorum her seye muhalefet bu ne la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

quote:

quote:

quote:

2011 olsun az mı?

Tamam kardesim sana bir şey diyen yok. Burasını da ergenler bastı yemin ediyorum her seye muhalefet bu ne la

Saçma sapan konuşmaya devam ediyorsun verecek bir cevabın olmayınca karşındaki insana hakaret etmek senin kaliteni belli etti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.