Şimdi Ara

Nokia da menüye kartsız giriş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • system tolls program?n ismi onda flight modu var ama 6600 hata veriyor
  • flight modunu da ucaktaki plota yada otobusdeki söfere anlatmak olum ben koch lar..! :)
  • aga nedemek yok yaw bukadar kişi kullanıyorda nasıl yok???????????
    negative +5000 her otobus yolculuğunda adamlara laf anlat kolaysa her defasında bir angut atlıyor
  • Bu işlemi yapan bir program vardı ama ismini hatırlamıyorum..
  • babalar bunu yapabilen bir yazılım varsa soyleyin bizde yararlanalım yahu...
  • türkiyede flight mode değil sessiz e almak daha akıllıca...polemiğe girmezsin milletle
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by spiykezulu</i>
    <br />babalar bunu yapabilen bir yazılım varsa soyleyin bizde yararlanalım yahu...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    sTools_En_v1.40F.sis
    Programın ismi bu..Ama çalışıyormu denemedim..Denerim şimdi..
  • Şu an programı yükledim..Şu şekilde çalışıyor..Telefon açık ve sim kart takılı iken "Flight Mode"u seçiyorsunuz..Telefon kapanıyor..Daha sonra sim kartı çıkarıp yeniden açıyorsunuz ve menülere ulaşabiliyorsunuz.
  • daha kolay bişey bulmak lazım.
  • stool 6600da calisiyor mu
  • ben ericsonda ole bısı oldugunu bılıyorum gozumun onunde herıf yaptı ama nokıa oluyomu bılmıyom
  • program 6600da calismiyor:(
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ZoGeL</i>
    <br />ben ericsonda ole bısı oldugunu bılıyorum gozumun onunde herıf yaptı ama nokıa oluyomu bılmıyom
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Oluyor..3650'de dedi#287;im program#305; yükleyince çal#305;#351;#305;yor..
  • beyler 3650de calisiyosa yollar misiniz lutfen :

mailim: ratanil@hotmail.com
  • alla halla ilgnç bişi

6600 da oluyorsa şuraya adresini felan yazında millet faydalansın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.