system tolls program?n ismi onda flight modu var ama 6600 hata veriyor
flight modunu da ucaktaki plota yada otobusdeki söfere anlatmak olum ben koch lar..! :)
aga nedemek yok yaw bukadar kişi kullanıyorda nasıl yok??????????? negative +5000 her otobus yolculuğunda adamlara laf anlat kolaysa her defasında bir angut atlıyor
Bu işlemi yapan bir program vardı ama ismini hatırlamıyorum..
babalar bunu yapabilen bir yazılım varsa soyleyin bizde yararlanalım yahu...
türkiyede flight mode değil sessiz e almak daha akıllıca...polemiğe girmezsin milletle
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by spiykezulu</i> <br />babalar bunu yapabilen bir yazılım varsa soyleyin bizde yararlanalım yahu... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> sTools_En_v1.40F.sis Programın ismi bu..Ama çalışıyormu denemedim..Denerim şimdi..
Şu an programı yükledim..Şu şekilde çalışıyor..Telefon açık ve sim kart takılı iken "Flight Mode"u seçiyorsunuz..Telefon kapanıyor..Daha sonra sim kartı çıkarıp yeniden açıyorsunuz ve menülere ulaşabiliyorsunuz.
daha kolay bişey bulmak lazım.
stool 6600da calisiyor mu
ben ericsonda ole bısı oldugunu bılıyorum gozumun onunde herıf yaptı ama nokıa oluyomu bılmıyom
program 6600da calismiyor:(
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ZoGeL</i> <br />ben ericsonda ole bısı oldugunu bılıyorum gozumun onunde herıf yaptı ama nokıa oluyomu bılmıyom <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Oluyor..3650'de dedi#287;im program#305; yükleyince çal#305;#351;#305;yor..