Şimdi Ara

Nokia C6-01 Sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Son günlerde telefonum angry birds ve angry birds rio'yu açmaz oldu. İkisi de full sürüm. Telefona müzik atıp, müzik çalarda "kütüphaneyi güncelle" dediğimde de (kütüphane güncel olmadığı halde )"kütüphane güncel" uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? B nedir, virüz falansa nasıl temizlenir? Teşekkrler..

• ?
  • yalan yok symbian dan anlamıyorum(belkide symbian değil) ama yardım bulmanız açısından

up.
  • *7370# yapıpı soft format atmayı denedin mi?
  • soft formatta sanırım bütün uygulama-rehber-mesajlar siliniyor. Sim ve hafıza kartını çıkartıp format atsam düzelir mi? Yok düzelmesi için hafıza kartının da takılı mı olması gerekiyor?
  • servise götür bence
  • Nir de hafıza kartında virüz var sanırım. Bilgisayara taktığımda ara ara "shortcut to game" adında bir exe dosyası oluşuyor kendi kendine ve orjinal dosyalar gizli hale gelip yerine, tıklayınca Bilgisayarıma yönendiren kısayollar çıkıyor. Her seferinde kısa yolları silip, gerçek dosyaları görünür hale getirip öyle kullanabiliyorum. Öneriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia c3-00 int sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaım hafıza kartını ve çıkarmana gerek yok hafıza kartından hiç bir şey silinmze relefonu fabrika ayarlarına geri gönder
    sorun çözelir
  • soft at hafıza kartındaki hiçbir şey gittmez ama c'deki her şey silinir baktın olmuyor hard format at
  • Soft format attım bazı şeyler düzeldi. Fakat hala birkaç sorun var, mesela birkaç oyun var, oynuyorum kapatıyorum, açınca tekrar baştan başlıyor bıktım artık İşte bir de virüs var, yardımcı olabilecek?
  • virüs hafıza kartında o zman her şeyini yedekleyip hafıza kartını biçimlendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nereye konu açacağımı bilemedim buradan sorayım dedim, C6-01 telefonuma 8 yada 16 gb. hafıza kartı almak istiyorum internet üzerinden. Class falan var, bunların hepsi aynı değilmi? Hangi markadan, hangi özellikleri olandan almalıyım?

Link-- Bu nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseven97 -- 2 Mart 2013; 10:07:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.