Arkadaşlar Nokıa C6-01 almak istiyorum. ortalama 600 tl fiyatı var. ne düşünürsünüz.
İyi mi almaya değer mi.?
telefondan ne bekliyorsun nasıl bi kullanım sergileyeceksin max fiyat nedir senin için bunları bilirsek tavsiyede bulunabiliriz.
bu arada c6-01 kardesimde var. huyunu suyunu bilirim sormak istedigini de sor.
quote:
Orijinalden alıntı: polonyalimendil
telefondan ne bekliyorsun nasıl bi kullanım sergileyeceksin max fiyat nedir senin için bunları bilirsek tavsiyede bulunabiliriz.
bu arada c6-01 kardesimde var. huyunu suyunu bilirim sormak istedigini de sor.
yani öyle aahım şahım son damlasına kadar kullanmıycaz. fiyat aralığımız 650 ye kadar.
şu ana kadaar kardeşin garantilik durumu oldu mu,
memnun mu?
şu özelliği yavaş vs. dedi mi?
bunları bilsem yeter değerli dostum :)
kamerası gayet yeterli, ama 8mp'de tam ekran cekim yapılamiyor malesef :/ 5mp'ye almamız gerekiyor.
garantilik bi durum yok, cihaz gayet saglam zaten eline alınca da hissediyorsun ağırlığını :)
memnuniyet tartışılır, cihazın kendisinde bi sorun yok ancak işletim sistemi sıkıntılı, belle güncellemesini ilk yüklediğimiz zaman yazılımsal hatalar olmuştu ama şuan stabil çalışıyor. Uygulama yönünden de eksikliği hissediliyor, android işletim sistemi kadar yaygın ve gelişmiş bi nokia suit ile karşılaşmıyoruz malesef.
yavaş değil, menü geçişleri gayet akıcı. ama fazla widget kullanmıyoruz bunu da belirtelim. Hem akıcılık azaliyor, hem sarj süresi gercekten kısalıyor. Telefonu kapatmadigimizi düşünürsek bir süre sonra ısınmaya başlıyor ki öyle çok da abartılacak bir olay degil, haberin olsun diye söylüyorum.
oyun oynayan biriysen eğer asphalt gibi oyunlarda ufak tefek kasmalar mevcut, yarım saat sonra da ısınmalar başlıyor, normalin biraz üstünde diyebilirim.
anladiğim kadarıyla telefondan çok da bir performans beklemiyorsunuz, günlük işlerimi görsün internete gireyim günde bi yarım saat konusayım derseniz eğer o kadar para vermek yerine 400tl'ye Galaxy Gio alabillirsiniz. hem android'in nimetlerinden de yararlanmış olursunuz böylece.
C6 kötü değil ama iyide değil.O fiyata Galaxy W almanızı tavsiye ederim...
galaxy w aldığı paranın hakkını vermiyor malesef, o düzeyde bir cihaz alacaksanız Xperia Sola ya da Ace 2 almanizi şiddetle tavsiye ederim.