Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkmn

Arkadaşlar bu telefonun bazı katologlarda kayar klavyesi olduğu söyleniyor doğrumudur ?
    ayrıca alıp pişman olan varmı almaya karar veremedim smbiyandan ötürü

Ben aldım pişman olup 10 gün sonra sattım.İşcep vs gibi uygulamalarda donması,rehberde orta sıralarında birisini bulmanın işkence olması,kamerasının vasat olması,bütün ayarları kapatmama rağmen nete girip kota götürmesi,bir uygulamayı açmak istediğimde ekranının küçük olması nedeniyle yanlışlıkla dokunulan uygulamayı açması ve en önemlisi araştırmadan alıp,sonradan sar değerinin 1W/kg dan yüksek olduğunu öğrenmem satmama sebep oldu.
  • O katologları hazırlayanların aklı kayar şeylerde herhalde Klavyesi yok, benim peder beye aldım arada bir bakıyorum kullanıyorum telefondan pişman olan yok gördüğüm kadarıyla.Tek sorun şarj süresi yani yoğun kullanırsanız 1-1,5 gün gider gitmez, içine biraz daha yüksek mAh batarya koysalarmış gerçekten çok iyi olurmuş. Fiyatına göre birçok özelliğe sahip ve gümüş rengi çok şık olan bir telefondur kendisi, gayet akıcı çalışıyor özellikle belle'den sonra daha akıcı oldu cihaz. Ben öneririm pişman olmazsınız tabi şarj işine kafayı takan birisi değilseniz. Mesela ben sırf bu hergün şarj etmeyeyim diye touch screen cihazlara bulaşmıyorum

Birde unutmadan uygulamalarda symbian oldukça zayıf bana göre, uygulama market yetersiz bunu da göz önünde bulundurun.

• quote:

Arkadaşlar bu telefonun bazı katologlarda kayar klavyesi olduğu söyleniyor doğrumudur ?

kayar klavye c6 modelinde var. bizimkisi c6-01.
  • Arkadaşlar Belle'ye geçtikten sonra radyo dinlemek için kulaklığı 4-5 kez takıp çıkarmam gerekiyor, taktığım halde algılamıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar Belle'ye geçtikten sonra radyo dinlemek için kulaklığı 4-5 kez takıp çıkarmam gerekiyor, taktığım halde algılamıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?

yok
  • quote:

Arkadaşlar Belle'ye geçtikten sonra radyo dinlemek için kulaklığı 4-5 kez takıp çıkarmam gerekiyor, taktığım halde algılamıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Öyle bi sorun yok bendede. Farklı bir kulaklıkla dene istersen.
  • quote:

Bende müzik çalar kısmında böyle bir sorun yok. Radyoyu denemedim ama kulaklığı takar takmaz programı açmadan kulaklığı algılıyor. Sizde ki durum kulaklık algılanıyor ama radyoyu açınca kulaklığı takın mı diyor. Yoksa kulaklığı telefon hiç mi algılamıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

Bende müzik çalar kısmında böyle bir sorun yok. Radyoyu denemedim ama kulaklığı takar takmaz programı açmadan kulaklığı algılıyor. Sizde ki durum kulaklık algılanıyor ama radyoyu açınca kulaklığı takın mı diyor. Yoksa kulaklığı telefon hiç mi algılamıyor?

Hocam normalde kulaklığı takınca direkt algılıyordu ama bu son güncellemeyi yaptıktan sonra kulaklık takılı halde radyo açtıığımda kulaklığı takın uyarısı çıkıyor, beklesem de nafile. Tak çıkar yapıyorum birkaç kez, sonunda bi şekilde algılıyor ama can sıkıcı bir durum tabii ki...başka bi kulaklık bulmaya çalışıcam, bakalım belki de sorun benim kulaklıktadır.

• quote:

quote:

quote:

Hocam normalde kulaklığı takınca direkt algılıyordu ama bu son güncellemeyi yaptıktan sonra kulaklık takılı halde radyo açtıığımda kulaklığı takın uyarısı çıkıyor, beklesem de nafile. Tak çıkar yapıyorum birkaç kez, sonunda bi şekilde algılıyor ama can sıkıcı bir durum tabii ki...başka bi kulaklık bulmaya çalışıcam, bakalım belki de sorun benim kulaklıktadır.

Kulaklığı takınca kulaklık sembolu yukarıda beliriyorsa mekanik bir problem değildir, yazılımsaldır. Eğer takınca hiç bir algılama olmuyorsa ve tak çıkar yapınca düzeliyorsa bir temassızlık vardıır, mekanik bir problem vardır büyük ihtimalle. Umarım sorununuz bir an evvel çözülür.

• Ben bu ekran koruyucuda saatin ışığını nasıl kapatırız... Eyvallah iyi düşünmüşlerde sarj yiyor velet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Ben bu ekran koruyucuda saatin ışığını nasıl kapatırız... Eyvallah iyi düşünmüşlerde sarj yiyor velet...

Ayarlar : Temalar : Ekran Koruyucu : Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

quote:

Ben aldım pişman olup 10 gün sonra sattım.İşcep vs gibi uygulamalarda donması,rehberde orta sıralarında birisini bulmanın işkence olması,kamerasının vasat olması,bütün ayarları kapatmama rağmen nete girip kota götürmesi,bir uygulamayı açmak istediğimde ekranının küçük olması nedeniyle yanlışlıkla dokunulan uygulamayı açması ve en önemlisi araştırmadan alıp,sonradan sar değerinin 1W/kg dan yüksek olduğunu öğrenmem satmama sebep oldu.

Hocam teşekkürler almaktan vazgeçtim zaten nokia sevmiyordum fiyatı çok cazip geldi ondan

• Arkadaşlar adı geçen nokia c6-01 telefonumun yeni çıkan Symbian Belle güncelemesini usb üzerinden yaparken sürekli pc'nin usb sesi gidip geliyor.en sonunda aşağıdaki resimdeki yazı geliyor.Sorun Nedir?Bilgi Alabilir miyim?İyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar adı geçen nokia c6-01 telefonumun yeni çıkan Symbian Belle güncelemesini usb üzerinden yaparken sürekli pc'nin usb sesi gidip geliyor.en sonunda aşağıdaki resimdeki yazı geliyor.Sorun Nedir?Bilgi Alabilir miyim?İyi Forumlar...

PC nizin usb soketi arızalı galiba hocam, bir tanıyıp bir tanımıyor. Başka bir usb girişi varsa oradan bağlayıp yapmayı deneyin. Eğer tüm usb girişlerinde aynı hatayı veriyorsa pc anakartınız ile igili bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar adı geçen nokia c6-01 telefonumun yeni çıkan Symbian Belle güncelemesini usb üzerinden yaparken sürekli pc'nin usb sesi gidip geliyor.en sonunda aşağıdaki resimdeki yazı geliyor.Sorun Nedir?Bilgi Alabilir miyim?İyi Forumlar...

PC nizin usb soketi arızalı galiba hocam, bir tanıyıp bir tanımıyor. Başka bir usb girişi varsa oradan bağlayıp yapmayı deneyin. Eğer tüm usb girişlerinde aynı hatayı veriyorsa pc anakartınız ile igili bir problem olabilir.

hocam laptobumdada denedim aynı hata.
  • Hocam telefonun usb kablosunda bir arıza olabilir o zaman. Birde telefonun usb çıkışıda bir arıza olma ihtimali var ki umarım öyle değildir.
  • @ZSARA +1

@nataraj marble
    Uyarıda verilen direktifleri yapınca değişmedi mi hocam durum? Telefonu yeniden başlatıp takınca yükleme devam etmiyor mu? Acaba bilgisayara yüklenen USB sürücülerinde mi bir problem oluştu? Yakınınızda bir usb kablo varsa bir de onunla eneyin USB kablolar kolay bozulan şeyler.
  • hacıabiler bu araba çakmaklarını bilirsiniz frekansları eşleştrince mp3 ten çalar...bunun nokia için uygulaması varmış bi arkadaştan duydum var mı böyle bişeyi bilen ? ovi de bulan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

hacıabiler bu araba çakmaklarını bilirsiniz frekansları eşleştrince mp3 ten çalar...bunun nokia için uygulaması varmış bi arkadaştan duydum var mı böyle bişeyi bilen ? ovi de bulan ?

Arabanızda bluetooth kit varsa eşleştirip oradan ses alabilirsiniz diye düşünüyorum. Yalnız Radyo yayını yapabilen bir uygulama varsa süper olur. Ben şimdiye kadar duymadım.
    -----------------------------
    Ekleme: Fm transmitter donanaımsal bir özellikmiş. Sonradan bir uygulamayla olmuyormuş. C7'de varmış FM transmitter. Başka dandik modellerde de var. C6-01 de yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 17 Şubat 2012; 23:44:00 >
  • quote:

@ZSARA +1

@nataraj marble
    Uyarıda verilen direktifleri yapınca değişmedi mi hocam durum? Telefonu yeniden başlatıp takınca yükleme devam etmiyor mu? Acaba bilgisayara yüklenen USB sürücülerinde mi bir problem oluştu? Yakınınızda bir usb kablo varsa bir de onunla eneyin USB kablolar kolay bozulan şeyler.

hocam 2 farklı usb kablosuyla denendi.ikisi masaüstü biri laptop olmak üzere 3 pc de denendi sonuç aynı.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.