Şimdi Ara

Nokia C5 VODAFONE ile İNTERNETE GİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKİA C5-00 telefon kullanıyorum 1 ay önce cep net paketine üye oldum internete girebiliyordum 3 gün önce ayın 18 inde paketimin yenileneceğini söylediler aslında liram vardı ama bu telsiz vergisi felan kesilince 6 liram kaldı ayın 18inde saat 12 de yani dün gece cep net için yeterli bakiyeniz bulunmamaktadır yeterli bakiyeye ulaşınca tekrar cepnet paketi alabilirsiniz gibi bir mesajdı şu anda hiç bir şekilde internete giremiyorum sayfalar yarısına kadar doluyor ama ne opera mini ile nede telefonun kendi tarayacısıyla şu yanıtı alıyorum !Bağlantı başarısız. Bağlanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin. 2 tarayıcıda ağ ayarlarını gözden geçirmem gerektiğini söylüyor.

Cep telefonunu kapatıp yeniden açtım olmadı Vodafonun internet ayarlarını tekrar yükledim vodafon live vodafon internet vodafone wap yine olmadı bu akşam ya da yarın lira alıcam tekrar cep net paketi alınca düzelir belki ama paket olamdanda internete girmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum sorunu bende anlamadım

• Yok mu bilen yardımcı olan?
  • SOrun çözüldü yardımlarınız için tşk ederim gidip lira aldım sonra cep net paketi aldım sorun düzeldi :S:S:SS::S:S:S:S:S:S:S::S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.