Şimdi Ara

Nokia C5-03 - Telefon Hafızası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
23.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen gün edindiğim C5-03 telefonumda kendi hafızasıyla ilgili bir sorun yaşıyorum.
    Telefonla en ufak şey yapmaya kalksam hafıza dolu uyarısı veriyor. Atıyorum internette bir siteye gireceğim. 2-3mb veri yüklense hafıza dolu diyor. Radyodur şudur budur hiçbir şeyi hafıza dolu olduğu için açmıyor.
    Boşaltıyorum en fazla 6mb falan oluyor.

Bu telefonun hafızayı, 1gb'lık hafıza kartımın üzerinden kullanması için ne yapmam gerekiyor? İnternetten falan da bir şey indirdiğimde direkt olarak telefonun kendi hafızasına kaydediyor mesela. Onu hafıza kartına nasıl yönlendirebilirim, dolaşırken önbellekdeki boyutu falan nasıl yönlendirebilirim hafıza kartına.

Cidden çıldıracağım, neredeyse her şeyi sildim, taş çatlasın 3-4mb yer açılıyor. Çıldırmak üzereyim, bekliyorum yardımlarınızı...

• yüklediğin programlardan kaynaklanan birşeydir sen programları kaldır hafıza kartına yükle bendede c5-03 var şuan dolu olmasına ramen 17 mb boşyer var
    Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal
  • İlk olarak hafıza kartını çıkar.Daha sonra uygulama yöneticisinden gereksiz program,oyun,vs kaldır.Daha sonra telefon hafızasına gir dosya yöneticisinden sildiğin programların dosyaları kalmıssa temizle .Bunları yaptıktan sonra Kullandığın web tarayıcıların gizlilik verilerini sil (geçmiş,..) 10 15 Mb yer kazandırır bu temizlik .

quote:

Bu telefonun hafızayı, 1gb'lık hafıza kartımın üzerinden kullanması için ne yapmam gerekiyor? İnternetten falan da bir şey indirdiğimde direkt olarak telefonun kendi hafızasına kaydediyor mesela. Onu hafıza kartına nasıl yönlendirebilirim, dolaşırken önbellekdeki boyutu falan nasıl yönlendirebilirim hafıza kartına.

Ayarlardan halledebilirsin bunuda

Kolay gelsin

Football Manager 2012 Kulübü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6303i Classic ekran sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.