Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

quote:

Arkadaşlar güncelleme ile ilgili sorunumu araştırırken Nokia nın Türkiye sayfasına girdim,yazılım bölümünde en son güncelleme 8.63 olarak gözüküyor.Acaba güncelleme yok ondan sorun yaşıyor olabilirmiyim.Ya da 8.70 yükseltenler nasıl yükledi?

Nokia Suite sağolsun :) telefonu kablosuyla bağlantı kurduğunuzda güncelleme var diye uyarı veriyor ve 15 dakikada 8.70 e yükseltiyor.

Peki Nokia nın sitesinde niye hala eski sürüm gözüküyor olabilir?Siteyi güncelleştitmemiş olabilirlermi?

hep geç güncelleştirilir o site zaten.

• mesajlar> sohbet kısmında msne girdiğimde ekran beyazlaşıyo oturum açılıyo ama hiç bişey görünmüyo, ne yapmam lazım, daha önce bi sorun yoktu ama bu akşam olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

mesajlar> sohbet kısmında msne girdiğimde ekran beyazlaşıyo oturum açılıyo ama hiç bişey görünmüyo, ne yapmam lazım, daha önce bi sorun yoktu ama bu akşam olmuyo

düzelmesi için durumunuzu yeniden seçin düzelecektir. Meşgul yapın, uygun yapın ya da başka bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

mesajlar> sohbet kısmında msne girdiğimde ekran beyazlaşıyo oturum açılıyo ama hiç bişey görünmüyo, ne yapmam lazım, daha önce bi sorun yoktu ama bu akşam olmuyo

düzelmesi için durumunuzu yeniden seçin düzelecektir. Meşgul yapın, uygun yapın ya da başka bir şey.

çok teşekkür ederim ya düzeldi gerçekten
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim ya düzeldi gerçekten

Rica ederim.

• Yaklaşık 6 ay oldu telefonu alalı. Ama şu an için tavsiye etmem telefonu,ben 300tl ye aldım daha düşmedi. Telefonun eksisi durduk yere kafayı yiyip kapanıp açılması
    yanlarda ses tuşlarının olması
    kimine göre büyük dezavantaj olmasada işletim sisteminin java olması yapabileceklerini kısıtlıyor.

+ olarak şarj,wireless çekimi ve klavye rahatlığı diyebilirim.

**telefonda indirme işlemi yapanlara tavsiyem var. Telefounun kendi tarayıcı olan operadan indirme işlemini yapsınlar,cok çabuk hafıza kartına indiriyor.
    **film sitesi olarak google'a film mobi yazın ilk site gayet güncel ve güzel
  • Arkadaşlar ben telefonumdaki smsleri (yaklaşık 2000 tane) nasıl pcye atarım (usb) kablosu yok malum kutudan çıkmıyor?Yada sim karta kaydetme olayı varmı smsleri?
  • quote:

Arkadaşlar ben telefonumdaki smsleri (yaklaşık 2000 tane) nasıl pcye atarım (usb) kablosu yok malum kutudan çıkmıyor?Yada sim karta kaydetme olayı varmı smsleri?

2000 sms i zaten sim karta kaydedemezsiniz. En iyi yol bir tane veri kablosu edinerek pc suite ile mesajlarınızı bilgisayarınıza kaydetmenizdir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben telefonumdaki smsleri (yaklaşık 2000 tane) nasıl pcye atarım (usb) kablosu yok malum kutudan çıkmıyor?Yada sim karta kaydetme olayı varmı smsleri?

2000 sms i zaten sim karta kaydedemezsiniz. En iyi yol bir tane veri kablosu edinerek pc suite ile mesajlarınızı bilgisayarınıza kaydetmenizdir.

Teşekkürler,peki alternatif başka yollar varmı?Mesela bluetoothla pcye atma falan.Neden pc suit formatında olsun istemiyorum,çünkü mesajları başka marka telefona atmam gerekebilir yada böyle birşey mümkün mü?
  • Oturumda mesajlar birbirine karışıyor. Sizde de aynı sorun var mı acaba?
  • Son yazılım güncelleştirmesinde Mesajlarda ve topluluklarda ciddi sorunlar oluştu. V. 08.63 ile telefonda gözle görülür bir hız artışı sağlandı ama bir sürü yeni sorun geldi. Şu an mesajlardaki sorun yedeklerin yüklenmesi ile giderilebiliyor ancak topluluklar kesinlikle çalışmıyor.

Toplulukları kullanıyorsanız V. 08.63 yazılımına geçmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancez

Son yazılım güncelleştirmesinde Mesajlarda ve topluluklarda ciddi sorunlar oluştu. V. 08.63 ile telefonda gözle görülür bir hız artışı sağlandı ama bir sürü yeni sorun geldi. Şu an mesajlardaki sorun yedeklerin yüklenmesi ile giderilebiliyor ancak topluluklar kesinlikle çalışmıyor.

Toplulukları kullanıyorsanız V. 08.63 yazılımına geçmeyin...

toplulklar çalışıyor. Sadece bilgilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarınıza dönün. oturumlarda sorun yok.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,peki alternatif başka yollar varmı?Mesela bluetoothla pcye atma falan.Neden pc suit formatında olsun istemiyorum,çünkü mesajları başka marka telefona atmam gerekebilir yada böyle birşey mümkün mü?

anladım ama istediğiniz gibi bir şeyin s40 nokia yazılımında olması nerdeyse imkânsız. Tek yol PC suite gibi duruyor malesef.

• Ben 2. telefon olarak 5130umun yerine almayı düşünüyorum.2. el alınırmı sizce ? Wireless özelliği olan başka bu fiyatlarda telefon önerebilirmisiniz ? Ayrıca youtubeden video izletebiliyor dimi bu cihaz 5130 izletiyor bu izletemesse ayıp olur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 6 Aralık 2011; 14:28:45 >
  • Telefon yeni elime geçti.Kullanım klavuzu elime geçemediği için çözemediğim şeyler var ?

1-Opera yeterlimi tarayıcı olarak ?
    2-Mesela Wi-fi ye bağlanıyorum okulun wireless sayfası geliyor.Mesela arkadasın c6 sınada geliyor ama yukarda adres yerine farklı birşey yazıp bağlanabiliyor ama bende o yazılacak yer yok.
    3-2. adımdaki wifi ye bağlıyım hala ordan çıkıp opera miniye geliyorum ama şu e harfi çıkıyor wifi den nasıl bağlanmasını sağlayabilirim.

Sorular biraz garip oldu gibi ama şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar c3 flashlı siteleri desteklemiyor bunun bir yoluda yok galiba c3 gibi olupta flaslı sitelere falan girebileceğimiz model hangisi acaba.
  • Beyler telefonu sadece konusmak ıcın kullanan bırı oldugum ıcın guncelleme fılan hıc yapmıyodum. Dun bı arkadaşım dedi kesınlıkle yap fılan dıye kafama gırdı c3-00 telefonum versıyon 4.60 cok geridemiyim

birde sunu ogreneebılırmıyım arkadaşlar ben genc avantaj tarıfemden dolayı facebook ve twıtter gıbı uygulamalara bedava gırıyorum. sımdı bu facebook sohbet programnı kurup kullansam bedava dımı oda sora suprız bı fatura ıle karşılaşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 10 Aralık 2011; 15:26:38 >
  • Merhaba,

C3'teki tek sorunum eski kullandigim Nokialarda menu tusuna basili tutunca ana masaustu tusu ve (varsa eger) aka planda calisan programlar gorunuyordu.
    Malesef C3te bu onemli ozellik yok yada ben bilmiyorum.
    Gercekten bahsettigim ozellik yoksa buyuk bir eksiklik.
  • telefone 8.70 versiyon yüklendi ama sitesinde bile bu versiyon gözükmüyor ne iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman0

Merhaba,

C3'teki tek sorunum eski kullandigim Nokialarda menu tusuna basili tutunca ana masaustu tusu ve (varsa eger) aka planda calisan programlar gorunuyordu.
    Malesef C3te bu onemli ozellik yok yada ben bilmiyorum.
    Gercekten bahsettigim ozellik yoksa buyuk bir eksiklik.

o bahsettiğiniz özellik "multi tasking" diye geçiyor yani çoklu görevlendirme. Nokia da symbian, windows mobile, meego işletim sistemlerinde mevcuttur. C3 S40 java işletim sistemine sahiptir. Dolayısıyla tam anlamıyla dediğiniz işlem yapılamamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.