Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum fakt wlana bağlanmıo sorun çıkıyo felan deniliyor.Siz nedersiniz kronik bi sorunu var mı bu telefonun?
forumlarda yazılanlara göre boş mesaj sorunu var mesaj kutusunda silinemeyen boş mesajlar varmış arada reset sorunu oluyormuş yazılanlar bu şekilde ben kullanmıyorum çünkü...
arkadaslar bu yedekleme menusu nerede ya?
quote:
Orijinalden alıntı: MwaM
çünkü parlaklıgı ayarlayamıosun :) 320 lira veripte her özelliğinde olmasını istemek biraz bencillik olmazmı sizce
Ekran parlaklığı ayarlamak çok büyük bir özellik değil ki, konulabilirdi.
samsung s3353 230 lira (hepsiburada da ) ama c3 ile aynı özellikte hatta ekran parlaklığı ayarlanıyo
ben c3 kullanıyorum. evdeki modemimden internete giriyorum . telefon modeme bağlanıyor orada hiç sorun yok ama bazen internete girmiyor yani telefon modeme bağlı internet faaliyeti yok. bu bütün modemlerde olmuyor bazılarında oluyor. ben bunu şöyle çözüyorum - alttan media player açıp yer imlerinde ekli bir youtube videosunu play yapıyorum - sonra opera ya giriyorum nete bağlanıyor (bu yöntemde bazen olmayabiliyor) AMA ben bu yöntemden bıktım yardım ederseniz sevinirim. (telefonda şu anda en son yazılım yüklü)v8.63
arkadaşlar bu telefonu aldım sürekli internete giriyor.wlana bağlanıyor.wlanı kapatıyor normal bağlanıyor.neden böle yapıordur.?
ayarlar-bağlantı-wlan a gir hocam. internet bağlantısı bölümünü önce sor şeklinde kur.
onu yapıorm kopuncada tekrar edge(gprs)e bağlanıo hangi programın kullandığını öğrenebiliyormuyuz?
Çok begenerek aldım fakat bazı sorunlar oldu. Yön tuslarının oldugu yer soyuldu biraz alalı 3 ay oldu. Boş mesajlar oluşmuştu onu hallettik çok şükür forumda anlatan arkadaş sağolsun. Şimdide tüm aramalar kısmındaki aranan kişileri hiç bir sekilde silemiyorum onlarda ne arama saati yazıyo ne de tarih sil diyorum geçersiz seçim diyor. Nasıl halledicem bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: k ray
Çok begenerek aldım fakat bazı sorunlar oldu. Yön tuslarının oldugu yer soyuldu biraz alalı 3 ay oldu. Boş mesajlar oluşmuştu onu hallettik çok şükür forumda anlatan arkadaş sağolsun. Şimdide tüm aramalar kısmındaki aranan kişileri hiç bir sekilde silemiyorum onlarda ne arama saati yazıyo ne de tarih sil diyorum geçersiz seçim diyor. Nasıl halledicem bakalım..
c3 kkulanırken soyulma olayı bende 3 ay lıkken basladı cok sınır bozucu bır sey artık bende ıkı renk olmasın dıye sureklı yon tuslarını soymaya basladım sıyah hale geldı en azından ıkı renk degıldı arama dakı kısıler bende de sılınmıyordu ne yaptıysam basaramadım cozumunu bulamadım
11 gündür telefonu şarj etmeden kullanıyorum Telefonu bir köşeye atıp beklemede yapmadım alıyorum internete giriyorum, günlük konuşmalarımı yapıyorum ama çok aşırı bir kullanımım yok yinede benim için müthiş bir süre..İlk aldığımda tam kullanım, günlük ortalama 150 Sms, internetin dibine vurma vs. 5 gün şarjı gitmişti daha doğrusu 1 dişe inince şarja koymuştum biraz daha gideri vardı..
arkadaşlar c3 kullanmıyorum ama phoenix den sürümü tekrar yüklemeyi denediniz mi?
operayla hafıza kartına indirme yaparken cok yavaş. Mecburen telefon hafızasına indip taşıyorum. Çözümü var mı?
Merhaba ben 2 ay önce turkcell'den kampanyalı c3 aldım. telefon aylık facebook m.facebook aboneliğim olmasına rağmen facebook'a girmiyordu kime götürdüysem çözüm bulamadı.her girdiğimde aboneliğim olmasına rağmen kontör gidiyordu. bugün vodafone'nun genç avatntaj kampanyasıyla verdiği tweet ve face hakkını kullanacaktım ki , yine aynı sorun hiç bir şekilde girmiyor ve sorunun çözümü için operamini.com/help'e gidin diyor ama internete yönlendiriyor. sorun face ve tweet aboneliklerine ne turkcell nede vodafone da girmemesi, kontör olunca giriyor ama
ben aldım 1 hafta sonra sattım nalet olsun ona devamlı internete giriyodu kendiliğinden ayrıca 3g bile yok edge ile bağlanıyordu kurtulmana bak kardeş
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu Nimbuzz'u gizlemeyi beceremedim bir türlü. Telefon boşta dururken de ileti almak istiyorum. Şu programı nasıl gizliyorsunuz? Ben menüleri bayağı kurcaladım ama gizle diye bir seçenek bulamadım.
Bir ay kadar önce bi c3-00 aldım. şmdiye kadar internete sorunsuz bağlanıyordum fakat şmdi arada internete girmiyor. telefonu kapatıp açıyorum ve bi süre bağlanabiliyorum fakat sonrasında ne oluyorsa internete bağlanmıyor. modemin dibinde de denesem girmiyor. opera mini ile ovi tarayıcı ile falan hep denedim sonuç aynı. internet üzerinden çalışan diğer programlara da bağlanmıyor. sebebi ne olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: vozer
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu Nimbuzz'u gizlemeyi beceremedim bir türlü. Telefon boşta dururken de ileti almak istiyorum. Şu programı nasıl gizliyorsunuz? Ben menüleri bayağı kurcaladım ama gizle diye bir seçenek bulamadım.
nımbuzz c3 de gızlenmıyor.
dün akşam suya düştü telefonum. bugün temizlettirdim ama ekranda buğulanmalara kaldı siyah siyah. telefoncu bazen kendiliğinden gidiyor ama gitmeyedebilir dedi. baya kaplıyorlar ekranı. ekranlarının ne kadar olduğu hakkında fikri olan var mı?