Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ricketsii

selam arkadaşlar forumda aradım ama c5 ile ilgili bir kısım bulamadım buraya sorayım dedim.bugün c503 aldım telefonu kurcalarken sol üstte 3.5G diye bir yazı çıktı ve gitmiyor.Nedir bu?Nete mi bağlandı?Hattım fatralı o yüzden ay sonunda şok yaşamak istemiyorum :)Kapatmam gerekiyorsa nasıl kapatabilirim?

http://forum.donanimhaber.com/m_45313667/tm.htm

burada soruna cevap bulabılırsın
  • Güncelleştirmeden sonraki gelen kutusunda olan boş mesaj problemi çözüldü mü acaba ? Silemiyorum 34 tane mesaj var.
  • Bugün aldım telefonu inceledim biraz daha önce hiç elime bile almamıştım telefonu beklediğimin üzerinde...Allah'a şükür şu anda görünen bir sorun yok.WLAN sorunsuz çalışıyor 0.facebook'a girmede bir sorun yok.

Turkcell'den 299 TL'ye aldım 3 ay boyunca 100 MB internet ve 100 dakika her yöne konuşma veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilic -- 30 Temmuz 2011; 19:14:18 >
  • dün akşam v.8.63 güncelleştirmesini yaptım telefonumda bazı gariplikler oldu, mesaj yazamıyorum!!! mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...
    sol hareket tuşunda direk msj oluştura girmesi gerekirken tık yok.. ordanda mesaj oluşturamıyorum... sadece rehberden ismin üstüne gelip seçenekten mesaj gönder yapabiliyorum... ve birde birisi msj atarsa cevapla kısmından yazabiliyorm... bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

dün akşam v.8.63 güncelleştirmesini yaptım telefonumda bazı gariplikler oldu, mesaj yazamıyorum!!! mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...
    sol hareket tuşunda direk msj oluştura girmesi gerekirken tık yok.. ordanda mesaj oluşturamıyorum... sadece rehberden ismin üstüne gelip seçenekten mesaj gönder yapabiliyorum... ve birde birisi msj atarsa cevapla kısmından yazabiliyorm... bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum....

bı fabrıka ayarlarına donmeyı denesen belkı duzelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

dün akşam v.8.63 güncelleştirmesini yaptım telefonumda bazı gariplikler oldu, mesaj yazamıyorum!!! mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...

denedim ama v8.63 olarak fabrika ayarına döndü, değişen birşey olmadı hala mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...
    benim v7.20 versiyona geri dönme gibi bir şansım yokmu?

• Benimde versiyon 8.63, bende de boş mesajlar, gelen kutusundaki mesajları silememe gibi sorunlar var fabrika ayarlarına geri dönmeme rağmen.. Genel olarak bu telefonu kullananların bayağı bir sorunları var. Alırken wi fi özelliği benim için cezbecidiydi ama aşırı yavaş, Edge bağlantısına değinmiyorum bile.. Kısacası ben aldığıma pişmanım almayı düşünenler varsa alternatif cihazlarida araştırmalarını tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

denedim ama v8.63 olarak fabrika ayarına döndü, değişen birşey olmadı hala mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...
    benim v7.20 versiyona geri dönme gibi bir şansım yokmu?

sanırım gerı donus sansın yok ama ılgınc olanı benım telefonum hıc boyle sorunlar vermedı ne donma ne de bos mesaj olayı

• geçenlerde 5130 vardı bende aynı sorunları yaşadım yazılım sorunları bıktırdı en sonunda şikayet edip ücretini geri aldım onun yerine samsung ch@t aldım c3den ile 50-100 tl daha ucuz ama sorunsuz nokia faciasından sonra birdaha nokiaya yaklaşmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

geçenlerde 5130 vardı bende aynı sorunları yaşadım yazılım sorunları bıktırdı en sonunda şikayet edip ücretini geri aldım onun yerine samsung ch@t aldım c3den ile 50-100 tl daha ucuz ama sorunsuz nokia faciasından sonra birdaha nokiaya yaklaşmam...

ücret iadesini nasıl aldın arkadaşım, kime şikayet ettin biraz anlatırmısın...
  • tüketici hakem heyetine başvurdum bulunduğun ilçedeki kaymakamlıkta var hakem heyeti ismi oraya gidip bi form alıyorsun o formu fatura sahibi dolduruyor ve yanında sizden teknik servis raporlarını ve faturadan ikişer tane fotokopi isteniyor onları teslim ediyorsun (yardımcı olurlar) sonra dosya hazırlanıyor ücret yok devlet karşılıyormuş toplantılar yapılıyor dosya sıran gelince görüşülüp karar veriliyor benim yoğun dediler 6 ayda çıktı karar normalde 2-3 aymış süresi...daha sonra benim teknosadan almıştım teknosa bana posta ile kararı aldıklarını ve telefonun tedarikçisinin teleservice olduğunu söyledi orayla iletişime geçiniz denildi (telefonu alırken aldığımız yerde önemli destek açısından) daha sonra teleserviceye kendi adıma telefonu kutusuyla ve kararıda içine koyarak yolladım kutu içeriği tamdı orada 1 ay gibi sürede ücret hesabıma yatırıldı fatura bedeli...nokia ile görüşmüş servis onay verilmiş daha sonra yattı param zaten 1000 tl altına sorun çıkartmıyormuş firmalar 320 tl geri aldım sonuç olarak...bu şekilde gelişti süreç

• teşekkür ederim.. yani ben daha yeni aldım 2 aylık telefonum, bunu servise yollamadan v7.20 versiyona döndüremezmiyim yada v8.63 te bu mesaj yazamama sorununu nasıl hallederim.. gerçekten sinir ediyor telefon beni..
  • geri yükleme yok sanırsam yada çok zormuş 5130 da 7.95 e yükseltmiştik ne olduysa ondan sonra kafayı yemişti telefon 6.94 e geri dönmek istesekte kolay iş değilmiş servise sordum onlarda yapamayız dediler kaldı öyle...nokia software updater ile yazılımı yeniden yükle seçeneği ver birde onu dene belki düzelir problem çünkü yazılımsal sorun olduğu belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 2 Ağustos 2011; 11:39:15 >
  • nokia sitesinde indirebileceğiniz yazılım güncelleme programıyla versiyonu yeniden yüklemeyi denediz mi?
  • arkadaşlar ben de C3 almayı düşünüyorum ama her günceleme de bir sürü sorunla karşılaşan arkadaşlar görüyorum. Yok silinmeyen mesajlar, yok mesaj menüsüne kısa yoldan girememe vs. bu sorunları çözebilen yok mu aranızda? Yoksa almamalı mıyım bu telefondan?
  • Ben 15 gündür kullanmaktayım C3, turkcell iletişim merkezinden aldım. Versiyon 7.20 idi ilk açtığımda, güncellendikten sonra boş mesaj olayı oldu ama bir önceki sayfada bir arkadaş çözümünü yazmış, uyguladım ve düzeldi. Onun dışında herhangi bir sorun, hata yaşamadım. wifi da fena değil bence, genel olarak kullanışlı bir telefon.
  • keşke güncellemeseydim, pişman oldum.. servise yollasam 1 ay telefonsuz kalıcam.. eskı versiyona dönme yoksa servis yapabilecekmi bu sorunu oda meçhul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

nokia sitesinde indirebileceğiniz yazılım güncelleme programıyla versiyonu yeniden yüklemeyi denediz mi?

ovi suite yükledim, usb kablom olmadığı için deneyemedim, ama kablom olsa bile ordan sadece son versiyonu yükle var..
  • tamam işte son versiyonu tekrar yükleyeceksin sorun yazılımsal zaten tekrar yükleyince olma ihtimali var bi denemek lazım
  • Nokia C3-00 telefonumda versiyon 04.45 telefona son sürüm olan 08.63 ü yüklemek istiyorum.ayarlar>telefon>telefon güncelleştirmeleri>telefon yazılımı indire tıklıyorum.Yeni yazılım güncelleştirmesi yok diyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.