Şimdi Ara

NOKIA BH-219 Bluetooth Kulaklık -27 TL- Vatan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım daha test edemedim ama fiyatın ucuzluğu dikkatimi çekti. Başka yerlerde 35-40 TL ve bulması zor veya kargo ile uğraşması var. Bütün bluetooth özellikli telefonlar ile çalışıyor. İki telefona aynı anda bağlanabilme ve nfc özellikleri var. İnce uçlu nokia şarj adaptörü ile şarj oluyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-bh-219w-nokia-bh-219-bluetooth-kulaklik---beyaz/productdetails.aspx?I_ID=63742

http://www.bimeks.com.tr/urun/123682/nokia-bh-219-bluetooth-kulaklik.aspx#photos

Bimeks'de 40 lira ve önünde kelebek resmivar vatandaki de öyle nfc yazmıyor kelebek resmi var. Nfc yazmasa da nfc özelliği var yine.

Kullanım Şekli: Bluetooth Kulaklık
    Uyumlu Olduğu Modeller: Bluetooth Özelliği olan tüm cep telefonları ile uyumlu.
    Müzik Dinleyebilme: Hayır/Yok
    Çift Telefon Desteği: Evet/Var
    Çalışma Mesafesi: 10 Metre
    Max. Bekleme Süresi: 120 Saat
    Max. Konuşma Süresi: 8 Saat
    Şarj Dolum Süresi: 2 Saat
    Konnektör: 2,5mm
    Renk: Gümüş
    Ağırlık: 8,5 gr
    Garanti Süresi: 24 Ay

• Haber için teşekkürler fiyatı uygun gibi. Ben de bi ara baya düşünüyordum bluetooth kulaklık ancak radyasyon konusunda baya sakıncalı olduğunu duyunca vazgeçtim
  • Rica ederim. Tartışma başlatmak istemiyorum ama benim bildiğim telefonu kulağa götürmek bluetooth kulaklığa göre daha zararlı, en azından bazı telefonlar için. Araç kullananlar veya tableti telefon gibi kullanan kişiler için biçilmiş kaftan bir ürün. Mecbur alacak olanlar için iyi fiyat. Bim bile geçen hafta markasız çin malı aynı işi gören kulaklığı 20 liraya sattı.
  • Haftasonu % 25 ile biraz daha düşer.
  • Dun ben de aldim. Dene
    dim baya da hosuma gitti. Sarjini normal nokia ince uclu sarj aletleri ile yapabiliyorsunuz. Kutusundan sarj aleti cikmiyor. Cihazlarla eslestirmesi cok kolay. Sesi anlasilir sekilde net geliyor ayni zamanda sesim karsi tarafa net gidiyr. Kutunun icinde 2 tane de yedek silikon kulaklik ucu mevcut. Alanlara hayirli olsun. Konuyu acan arkadas guzel noktaya barnak basmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qibrahamx -- 17 Ocak 2013; 14:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Bugün aldım daha test edemedim ama fiyatın ucuzluğu dikkatimi çekti. Başka yerlerde 35-40 TL ve bulması zor veya kargo ile uğraşması var. Bütün bluetooth özellikli telefonlar ile çalışıyor. İki telefona aynı anda bağlanabilme ve nfc özellikleri var. İnce uçlu nokia şarj adaptörü ile şarj oluyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-bh-219w-nokia-bh-219-bluetooth-kulaklik---beyaz/productdetails.aspx?I_ID=63742

http://www.bimeks.com.tr/urun/123682/nokia-bh-219-bluetooth-kulaklik.aspx#photos

Bimeks'de 40 lira ve önünde kelebek resmivar vatandaki de öyle nfc yazmıyor kelebek resmi var. Nfc yazmasa da nfc özelliği var yine.

Kullanım Şekli: Bluetooth Kulaklık
    Uyumlu Olduğu Modeller: Bluetooth Özelliği olan tüm cep telefonları ile uyumlu.
    Müzik Dinleyebilme: Hayır/Yok
    Çift Telefon Desteği: Evet/Var
    Çalışma Mesafesi: 10 Metre
    Max. Bekleme Süresi: 120 Saat
    Max. Konuşma Süresi: 8 Saat
    Şarj Dolum Süresi: 2 Saat
    Konnektör: 2,5mm
    Renk: Gümüş
    Ağırlık: 8,5 gr
    Garanti Süresi: 24 Ay

samsunng HM-1500 kulaklığı almayı düşünüyordum bunu görünce aklım karıştı.  NOKIA BH-219 Bluetooth Kulaklık -27 TL- Vatan

• quote:

Orijinalden alıntı: qibrahamx

Dun ben de aldim. Dene
    dim baya da hosuma gitti. Sarjini normal nokia ince uclu sarj aletleri ile yapabiliyorsunuz. Kutusundan sarj aleti cikmiyor. Cihazlarla eslestirmesi cok kolay. Sesi anlasilir sekilde net geliyor ayni zamanda sesim karsi tarafa net gidiyr. Kutunun icinde 2 tane de yedek silikon kulaklik ucu mevcut. Alanlara hayirli olsun. Konuyu acan arkadas guzel noktaya barnak basmis.

samsung HM-1500 mi? Bu mu sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı kulaklığı ben de aldım arkadaşlar fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilirim, dandik markalara 25-30 lira isteniliyor sonuçta en azından ne aldığımız belli. Bu arada silikonun ucundaki çıkıntı ne işe yarıyor ben anlamadım yav :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

quote:

Orijinalden alıntı: qibrahamx

Dun ben de aldim. Dene

samsung HM-1500 mi? Bu mu sizce?

Tasinabilirlik acisindan nokia daha iyi. Sizin sordugunuz cihazi denemedim iyi mi kotu mu bilmiyorum. Tasarim olarak da nokia daha iyi bence. Samsung un fiyati 55 tl galiba o kadar para bermeye gerek yok. Gecen gunlerde markasi ne oldugu belli olmayan kulakliklara bile bimde 20tl etiket yapistirmislardi. 27tl ye nokia f/p bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qibrahamx -- 17 Ocak 2013; 15:44:12 >

• kargo dahil fiyat mıdır bu?
  • Bilmiyorum ben magazadan aldim ama buyuk ihtimal kargo icin extra ucret alirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Haftasonu % 25 ile biraz daha düşer.

22 TL olmuş arkadaşlar.

Kesinlikle alınır.Ben alacağım galiba,nadir kullanacak olsamda.
  • buna benzer bi modeli bimeks 10 tl'ye satmıştı. öncelikle alacakları uyarayım. o kulağın dış kısmına geçecek aksam plastik ise kırılmaması mucize olur. Çok emanet duruyor. ona göre alın. açıkçası ses kalitesi biraz zayıf. konuştuklarım hep sesimi zor duyduklarını söylediler.
  • Bugün ben de aldım Vatan Bilgisayardan 23,6 TL'ye. Samsung telefonumla eşleşmesi basit oldu. Ancak ikinci bir cihazla nasıl eşleştireceğim bilemiyorum. Konuşma esnasında da bir problemle karşılaşmadım. Kulağın dışına geçen parça cam gibi, kırılma konusunda hiç güven vermiyor. Samsung telefonla müzik dinlenmiyor, ancak Nokia ile dinlenebiliyor. Çekimi 10 metre yazmışlar ancak yandaki odaya geçince sesde kesilmeler başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 27 Ocak 2013; 22:29:07 >
  • bunda müzik dinlenebilirmi
  • iphone 4s e uyarmı problem yaşanırmı kullanan 4s çilerden yorum bekliyorum.
  • Arkadaşlar vatanın %25 indiriminde 22 tlye düştü aldım bir tane .gayet başarılı bir cihaz zaten 22 tl'ye nfc özellikli bluetooth bulmak imkansız,malzeme kalite konusunda Nokia'ya güveniyorum.
  • Cehaletimi bağışlayın . NFC özelliği iki cihaz arası bağlantı da ben kulaklıkta anlamadım biraz açar mısınız tam olarak nasıl çalışıyor ? Tokuşturduk cihazı tanıdı diyelim ha tuştan basılı tutmuşuz ne farkı var ? Birde bunda ince şarj girişi var ben ayrıca şarj aleti almadan çeviricili var mı usb den bu uca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persi_ali -- 11 Mart 2013; 2:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: persi_ali

Cehaletimi bağışlayın . NFC özelliği iki cihaz arası bağlantı da ben kulaklıkta anlamadım biraz açar mısınız tam olarak nasıl çalışıyor ? Tokuşturduk cihazı tanıdı diyelim ha tuştan basılı tutmuşuz ne farkı var ? Birde bunda ince şarj girişi var ben ayrıca şarj aleti almadan çeviricili var mı usb den bu uca ?

Denemedim ama kulaklıkla telefonu eşleştirmek için cihazları birbirine dokundurmak yeterli oluyor bildiğim kadarıyla. Bluetootla eşleştirmkten farkı daha kısa sürede bağlayabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: persi_ali

Cehaletimi bağışlayın . NFC özelliği iki cihaz arası bağlantı da ben kulaklıkta anlamadım biraz açar mısınız tam olarak nasıl çalışıyor ? Tokuşturduk cihazı tanıdı diyelim ha tuştan basılı tutmuşuz ne farkı var ? Birde bunda ince şarj girişi var ben ayrıca şarj aleti almadan çeviricili var mı usb den bu uca ?

Denemedim ama kulaklıkla telefonu eşleştirmek için cihazları birbirine dokundurmak yeterli oluyor bildiğim kadarıyla. Bluetootla eşleştirmkten farkı daha kısa sürede bağlayabilmek.

Eyvallah hocam sağ ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.